Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst."— Presentationens avskrift:

1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst för att komma vidare. Version 1.1

2 Övningsuppgift Lägg till deltagare med läsbehörighet i kommun. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Du är inloggad som handläggare i SVPL-enheten och ska lägga till en deltagare från en annan enhet. Denna deltagare ska endast kunna läsa i ärendet. Öppna ärendet Martin Beck genom att klicka på hans namn eller personnummer.

4 Expandera deltagarrutan genom att klicka på pilen i deltagarrutan.

5 Klicka var som helst i bilden för att ”scrolla” ner i deltagarrutan.

6 Klicka på ’Lägg till deltagare’.

7 Klicka på enhetsväljaren till vänster om ’Välj en enhet’.

8 Klicka på ordet ’Landskrona stad’.

9 Klicka på ’Omsorgsförvaltningen’.

10 Klicka på ’Äldreomsorgen’.

11 Klicka på ’Hemvårdsområde’.

12 Klicka på ’Välj’ till höger om ’Borstahusen’.

13 Radioknappen ’Aktiv i vårdplanering’ är förifylld. Den måste ändras till ’Endast läsbehörighet’. Klicka på radioknappen till vänster om ’Endast läsbehörighet’.

14 Verksamhetschefen/Enhetschefen ska ha läsbehörighet i detta ärende. Klicka i rutan framför Verksamhetschef/Enhetschef.

15 Klicka ’Lägg till’.

16 Till höger i bild (kommunens kolumn) ser du att Verksamhetschef/Enhetschef i Borstahusen är lagd som deltagare i ärendet. Texten är nedtonad pga att rollen endast har läsbehörighet. Klicka på pilen nere i deltagarrutan för att se deltagarrutan i kompakt vy.

17 I deltagarrutan kan du nu se att både SVPL-enheten och Borstahusen är deltagare i detta ärende. Klicka på esc-knappen på ditt tangentbord för att avsluta övningen.


Ladda ner ppt "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst."

Liknande presentationer


Google-annonser