Christoffers Clothing Company

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Kreditmarknad, Arbetsmarknad, Aktiemarknad
Advertisements

Vad är reklam? Ordet reklam härrör från två latinska ord: "re", som betyder 'på nytt' och "clamare", som betyder ''ropa högt'. Ordet reklam betyder alltså.
Nulägesanalys genom frågor
Marknadsekonomi eller planekonomi?
~ Den första mobiltelefonen ~
Samhällsekonomi 2.
1 Intervjuer med 39 Kvinnliga företagare i Vara Kommun Genomförda under juni – augusti 2006, av Ingrid Ullberg, Mångfald i Vinköl inom projektet Utveckling.
PRUTA INTE MED DIG SJÄLV!
En introduktion till ST Fackförbundet för oss som valt att arbeta på statens och medborgarnas uppdrag.
AFFÄRSPLAN Elias Brander.
Skapa ideala kundprofiler
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
SAMHÄLLSEKONOMI.
Avalon Information Systems Vi är IT-företaget som behärskar framtagning av information och utveckling av konkurrenskraftiga IT-system. - Produktinformation.
Marknadsföring Bertil Grenströmer.
Ny Stil Vårt företag är en hemsida där vi riktar oss till ungdomar, vi säljer våra egna designade kläder till ett pris som en studerande ungdom har råd.
TuneShop Axel Gärkman Jag är en s.k. sångwriter. Jag komponerar och skriver sånger,som mina kunder sedan får använda.
Arbetsförmedlingen Alla människor som söker jobb har något att bidra med på arbetsmarknaden.
Näringslivets Ungdomsprogram: Morgondagens förmågor behövs nu.
Vad gör egentligen Kronofogden?
Kunder och konkurrens driver ekonomin
Det industriella genombrottet
NetJobs Group AB (publ) Vision och strategi Finansiell plan och finansiella mål 2013.
HUR GÖR BORN GLOBALS? – OM FÄLLOR OCH FRAMGÅNGSFAKTORER FÖR UTLANDSFÖDDA FÖRETAG Sara Melén och Emilia Rovira Nordman Handelshögskolan i Stockholm.
Behövs det pengar? Byteshandel.
Penningskarusellen ”Kunderna betalar med pengar för att få ett behov uppfyllt. Och företaget får pengar för att kunna betala sina utgifter. Både parter.
Ränta och inflation Företagen Ränta Konsumenter
40 min Etikett, privat och i arbetet
1 Allmänheten om bonus och vinstdelning Rapport från opinionsundersökning 9 april 2009 Arne Modig Viktor Wemminger.
Affärsidé - företagets vägvisare
Känner du igen denna logotyp? 1.Ja 2.Nej 3.Kanske?
Johan Jansson Dominic Power Uppsala University, Sweden Företagande i kreativa industrier Estrad.
Affärsidé – Emelie & Emma 9E
Marknadsförarens mall för att skapa köpares persona!
The Why ? Korpkvalitet betyder att vi uppfyller våra medlemmars behov och förväntningar och att vi tillsammans med våra medlemmar kontinuerligt jobbar.
Mobillån i Sverige Myter och verklighet. Snap shot Grundades 20 mars anställda varav 7 timanställda Affärsidé: Att ge svenska folket möjlighet.
Positiv Livskraft © Att komma dit du vill
Kap 5: Mål och affärsidé Utifrån resultatet i nulägesanalysen formulerar ledningen mål; vad den vill uppnå på kort respektive lång sikt. Affärsidén ska.
Välkommen till årets Ordförandeseminarium 4 – 5 oktober 2014 Här möts vi som vill göra skillnad! 1.
Tredje världskriget Emma Augustin, Matilda Blohm, Oscar Pettersson, Adam Qvirist, Caroline Pettersson & Matilda Krantz.
Marknadsplan Gör en marknadsplan.
Marknadsförarens mall för att skapa köpares persona!
Marknadsförarens yrkesroll
BEANS NÖJD KUND INDEX 2014 (e-survey undersökning)
Spara kvittot! När du handlar en vara av ett företag/butik har du alltid rätt att få ett kvitto. Erbjuder ett företag/butik inte ut kvitto riskerar man.
En introduktion till ST Fackförbundet för oss som valt att arbeta på statens och medborgarnas uppdrag.
Sid 1 | Lantbrukarnas Riksförbund LRF:s Företagarcoacher.
Samhällsekonomi Del 1 Åsa Lillerskog, Forsenskolan, Tidaholm –
Gaming.com For all your gaming needs.. Idén bakom Gaming.com är att samla allt en gamer behöver under samma tak. I webbshopen skulle det säljas allting.
BRIS är en länk mellan barn, vuxna och övriga samhället.
Från ord till handling.. Varför entreprenörskap? Rustas för framtiden. Entreprenöriellt lärande. Inga givna svar, skapar kontaktnät. ”Tasigförsamhet”.
NattklubbEventRestaurang. Informera och Marknadsför NattPasset.se NattPasset appen.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
PromikBook AB Kraftfull företagsanalys och ekonomisk simulering – helt molnbaserat.
L E D A R S K P International Aluminium Casting Sweden AB s produktionssystem Ständiga förbättringar 1 Prioritering Säkerhet/Miljö Kvalitet Leverans Ekonomi.
K O S T N A D S E F F E K T I V A L Ö S N I N G A R I N O M A V A N C E R A D E E L E K T R I S K A S Y S T E M Delaktighet Vi trivs på jobbet och det.
MER ”EGENTID” – SÅ STÄRKER VI BARNENS MÖJLIGHET TILL SJÄLVBESTÄMMANDE OCH INTEGRITET Bambi Ekonomisk förening – Bambi Korttidshem, Matilda.
SpeedMedia Export ServicePerformance BusinessSearchSalesPerformanceWork-FlowPerformanceBusinessPerformanceGroup Försäljning Venture Cup 9 februari.
Föreställ dig att du är 22 år och precis pluggat färdigt. Du bestämmer dig för att söka jobb hos Hela Världen AB. Hela Världen AB är ett företag som.
GLOBALISERINGEN. VAD INNEBÄR GLOBALISERINGEN?  En av orsakerna bakom förändringar i dagens samhälle (men som hållit på länge)  Är den process som innebär.
Björn Svensson Fredrik Krig Filip Edén.  Att sälja kläder online  Kunder ska kunna designa sina egna kläder  Låga priser  Kvalitet.
MARKNADSFÖRING Marknadsföring är allt arbete som utförs i ett företag i syfte att föra en vara eller tjänst från producent till konsument.
Företags kommunikation med kunderna
Marknadsplan Gör en marknadsplan.
Delmoment 1: Rapport över sociala webben
Produkt, pris, plats och påverkan
SÄLJAKTIVITETER SÄLJAKTIVITETER KAN:
UF Ett år som företagare Företagande och arbetslivskunskap i praktik Timme 2. och 3. – Teamen, brainstorming och rådgivaren.
UF Ett år som företagare Företagande och arbetslivskunskap i praktik Timme – Affärsverksamhetsplan.
Presentationens avskrift:

Christoffers Clothing Company

Om företaget Företaget har bra kundbetjäning. Börjar som en nätbutik, men har eventuellt också planer för att öppna som butik och nätbutik beroende på framgångarna som nätbutik.

Affärsidèn Att människor skall gå nöjda då dom går från butiken. Uppfyller kundens behov. Har produkter för alla åldrar. Mycket reklam, snabb spridning och goda rykten om företaget. Inspiration och aktivitet.

Mål med företaget Målet med företaget är att bli känt. Vill också hålla kunderna nöjda. Få mera kunder, expandera, utveckla. Få bra med pengar så att man överlever vardagen och får ett bra ekonomiskt liv.

Personal Har ett litet företag med x antal anställda. Fast jobb tid, man stämplar in när man kommer till jobbet och stämplar när man far. Sen då de blir aktuellt med butik. (Har dresscode bland de anställda, de skall ha kostym även för damerna men de skall ha kjol istället för byxor.)

Kompetens Är färdig utbildade. Har arbetserfarenheter; kundbetjäning på finska, svenska och engelska. Våra starka sidor är att ha inspiration till arbetet vårt och är intresserade.

Konkurrenterna Stora företag som redan är kända över hela världen.. Deras styrkor är att de är mera kända än vi. De använder Tv och tidning som deras reklammedel. De kan förbättra försäljningen genom att ta in det senaste på marknaden.

reklam Gör reklam online och i dagstidningar, kommer också att göra en egen tidning som skickas ut en gång i månaden med erbjudanden på produkterna.

KommanditBolag Man skulle skriva på ett bolagsavtal. Är jämlika parter i bolaget och svarar tillsammans och personligen för bolagets beslut och skulder. Och har stor pålitlighet till varandra. En tystbolagsman som hjälper oss i början.

Ekonomi Startpengen är 10.000€ + privat ekonomin + tystbolagsmannen, det som behövs.

Christoffer Koschinski Affärsplan Christoffer Koschinski