Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Företags kommunikation med kunderna

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Företags kommunikation med kunderna"— Presentationens avskrift:

1 Företags kommunikation med kunderna
Emelie Eriksson, Maja Kuoppala

2 Värdet av kommunikation
Undvika missförstånd En hjälp för företagen Lätt att få respons Uppskattat Värdet av kommunikation

3 Reklam- och kommunikationsregler.
Företagen måste kunna bevisa att påstående är sanna. Det ska tydligt framgå att det är reklam. Får inte framställa bilar som miljövänliga. Reklam- och kommunikationsregler.

4 DÅ OCH IDAG Svårare förut Moderniserade företag Livechat populärt
Pålitligt system Billigt DÅ OCH IDAG

5 INTERVJU MED H&M Fråga: Hur kommunicerar ni med era kunder?
Fråga:Vad tycker ni är viktigt när man ska nå ut till en kund? INTERVJU MED H&M Svar: Vi har tillexempel ett nyhetsbrev som man som kund kan registrera sig till. Genom de får de nyheter och erbjudande via mejlen. Sen har vi också sociala medier som Facebook och Instagram där vi direkt kan svara på kundernas frågor och funderingar. Genom sociala medier får vi en mera personlig anknytning till kunderna eftersom det blir mindre globalt och mera lokalt. Svar: Bra kommunikation är viktigt för att se statusen på vårt företag, kan man säga. Att kommunicera med alla som vi vill nå ut till är en viktig del för oss då vi uppskattar respons och tips på vad som kan förbättras generellt inom företaget. Våra kunders åsikter uppskattas alltid, även konstruktiv kritik kan vara behövligt ibland.

6 Hur tror ni kommunikationssätten med kunderna kommer att utvecklas i framtiden?
Hur har utvecklingen av sociala medier påverkat eran kontakt med kunderna. INTERVJU MED H&M Svar: Vi ser helt klart en skillnad när det gäller kommunikation till våra kunder. Istället för att enbart kommunicera med de i butik, har vi nu fått flera olika metoder och möjligheter att kommunicera. Detta är väldigt positivt eftersom vi får bättre koll på vad våra kunder uppskattar. Svar: Som det ser ut nu tror vi att det kommer bli en ökad kommunikation över sociala medier. Vi ser till exempel att det är väldigt uppskattat med instagram och Facebook sidor där man uppdaterar kunderna om nyheter i sortimentet. Så vi tror att det kommer bli en väldigt framträdande medie att använda sig av.

7 SLUTSATS Kommunikation via sociala medier Bilder på Instagram
Samarbeten mer populärt Val av kommunikation fritt val SLUTSATS


Ladda ner ppt "Företags kommunikation med kunderna"

Liknande presentationer


Google-annonser