På väggen finns både en familjealmanacka och en anslagstavla där man kan skriva upp viktiga saker. I korgen kan man lägga plånbok, nycklar och mobiltelefon.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Vardagsrummet är stort, så här finns det plats för mycket saker
Advertisements

PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Sorteringslek i skogen
IPad grundkurs.
Frågor på ytan, under ytan och på djupet
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Barnanpassad utredning
Med glasdörrar på skåpen i köket så ser du genast vad som finns på hyllorna. Det underlättar också att ha en bra och logisk struktur i skåp och lådor,
Buddhismen Buddhismen är egentligen en lära.
78 respondenter. 2 [1] Hur har det varit hemma sedan du var här sist?
Metodstöd.
Enligt dagens lagstiftare och byråkrater borde de av oss Som var barn på 50-talet, 60-talet och 70-talet inte ha överlevt.
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
SPF Värmland distriktet Utbildning mars 2011
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
FENG SHUI.
På väggen bredvid telefonen finns Visaren med stora knappar med foton på. För att ringa lyfter du på luren och trycker på ett foto. Om en knapp blinkar.
Här kommer en gammal kinesisk visdom!
1. Vad är en personuppgift?
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Syftet med en personlig handlingsplan
Mindfulness – en hjälp på vägen
Svarar på frågorna: Var? Vart? Varifrån?
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Av: Sara, Louise, Moa, Sofija, Marija ♥
FaceTime - Ringa Att ringa med iPad2/iPad3 som en videotelefon.
Rengöring/Städning.
Färglära.
FÄRGER Verksamheten ska utgå från barnens erfarenhetsvärld, intressen, motivation och drivkraft att söka kunskaper. Barn söker och erövrar kunskap genom.
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
Solen solen har olika färger..
Hemtrivsel.
Information om hur man spelar Trafik!. Din väckarklocka ringer på morgonen och du går upp och gör dig i ordning. Efter en smaskig frukost är du på väg.
KARTKUNSKAP 1.
Sektorn för Socialtjänst
Musikens grundbegrepp och symboler
PIRATPARTIET Rubriksnitt: Impact, vanlig text Arial Här kan man lägga en lite ingressbetonad text på ett par tre meningar (men funkar även utan). Vill.
Mot Vuxenvärlden Level 1.  Man får och kan behålla många kompisar Rena kläder - varför?  Du kommer vara omtyckt av det motsatta könet  Du kommer att.
Hemsjukvårdsläkare i Lidköpings kommun
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben
Klara Meras lägenhet Ungdomsrummet är också sovrum och här kan du prova ett vikttäcke. Det är ett extra tungt täcke som kan göra det lättare att koppla.
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
5S grunden för allt förbättringsarbete
Annika Hultén Vem skriver vad till vem och i vilket syfte? Några källkritiska tips när du använder nätet.
Vardagsrummet är stort, så här finns det plats för mycket saker.
Vad gör vi idag? Lek 1 Vad händer idag och varför?
Här i det rymliga badrummet kan du få tips kring att duscha och hålla sig ren, borsta tänderna och annan hygien. Till exempel finns ett snöre vid toapappershållaren.
FA Lektion 1 LÄKTARE Tjock- Matta Tjock- Matta MÅL
Vad gör vi idag? Lek 1 Vad händer idag och varför?
Snabbreferens till © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync Web App Anslut till ett Lync-möte med ljudet på datorn Om du inte har Lync 2013 kan.
Hur du tar hand om din kunskap
Vad gjorde vi förra gången? Nu borde du ha koll på de 16 första begreppen. Öppna begreppslistan på Superhumans & kolla att du kan dem!
Varma och kalla färger What's Hot, What's Not.
En teoretisk resa genom naturen
Vi uppfattar verkligheten på olika sätt
Elev loggbok.
Lärande, enligt PUH om hur du kan bli ägare av ditt eget lärande
Vad är slöserier? Sådant vi gör som inte skapar något värde direkt eller indirekt för dem och det som vi är till för.
En förenklad och förminskad bild av verkligheten sedd uppifrån himlen Vad är en karta?
Mini och den magiska stenen Sid. JT 6-9 För att kunna läsa måste man inte bara kunna ljuda ihop bokstäverna, man måste även förstå det man läser.
Bild 1 av 5 Här i det rymliga badrummet kan du få tips kring att duscha och hålla sig ren, borsta tänderna och annan hygien. Till exempel finns ett snöre.
Öppningstid Kiosken ska öppnas 30 min innan första matchstart. Så en timme innan matchstart är lagom tid att komma. Förberedelserna med att brygga kaffe,
1 Grannsamverkansinfo Lidingö sommaren Sommar och semester ! Inbrotten i bostad ligger fortsatt på samma nivå som föregående år, inbrotten i villa.
Instruktioner för kiosken i Tungelsta Sporthall
Hur klonar man i Photoshop??
Det är eftermiddag och Wilma och Hugo har precis kommit hem ifrån skolan. De ska snart iväg till sin träning, men måste göra sin läxa först. – Vi måste.
Avvikelser 2018 Nuläget i april.
Presentationens avskrift:

På väggen finns både en familjealmanacka och en anslagstavla där man kan skriva upp viktiga saker. I korgen kan man lägga plånbok, nycklar och mobiltelefon när man kommer hem. Då är det lätt att hitta dem när man ska åka hemifrån.

De fyra i familjen har varsin back för fritidsgrejor på hyllan De fyra i familjen har varsin back för fritidsgrejor på hyllan. Backarna är märkta med familjemedlemmarnas färger grönt, orange, gult och blått. Det är lätt att se vad som ligger i de genomskinliga backarna.

Här ser man att även facken för mössor och vantar, skoskåpet och brevfacken är märkta med små färgmarkeringar i grönt, orange, blått och gult. Det är bra att varje sak har sin plats. En tydlig struktur gör det lättare att hålla ordning.

I hallen finns också städskåpet.

I städskåpet finns lättlästa böcker om städning. Här kan du också se idéer om hur du kan planera och komma ihåg vad du ska göra hemma. Då kan du se vilken dag du ska dammsuga till exempel och i vilken ordning du ska städa.

I hallen hittar du också exempel på robusta scheman i trä, till exempel det här luck-schemat. Om det är svårt att förstå bilder kan man planera dagen med riktiga föremål. Det som är gjort kan man plocka bort och dra ner luckan över bilden.

Vid ytterdörren sitter en porttelefon med kamera Vid ytterdörren sitter en porttelefon med kamera. När någon ringer på kan du se vem det är, så du vet vem du släpper in. På andra sidan dörren sitter en påminnare. När du öppnar dörren tänds bilder som påminner dig att t ex. stänga av spisen och kaffebryggaren innan du går hemifrån.