Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Avvikelser 2018 Nuläget i april.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Avvikelser 2018 Nuläget i april."— Presentationens avskrift:

1 Avvikelser 2018 Nuläget i april

2 - Totalt inkomna avvikelser fr o m januari till dagens datum; 220 st
- Totalt inkomna avvikelser fr o m januari till dagens datum; st av 220 är besvarade Icke besvarade som passerat 60 dagar: - Borås stad har tre avvikelser som passerat 80 dagar - Marks kommun har en avvikelse som passerat 90 dagar samt en över 60 dagar - SÄS har 37 avvikelser som passerat över 60 dagar

3 Regionalt avvikelseprojekt
Södra Älvsborg blir pilot kring avvikelsehantering Tanken med piloten är att testa hur den gemensamma rutinen fungerar och om MedControl kan vara det stöd vi efterfrågar. Piloten kommer igång först när vi har kommit fram till ett gemensamt förslag.  Tidpunkt blir först när vi har kommit överens med Goran om förutsättningarna.

4 Nya hemsidan Övergripande adress: www.vardsamverkan.se
Delregional adress:

5 Nya hemsidan Vinster & fördelar: Allt på samma plats!
Lätt att hitta och har samma struktur Överenskommelser & avtal i senaste version Gemensamt regionalt kalendarium Länkar till gemensamma regionala dokument Uppdateras av både regional & delregionala kommunikatörer, m.m.

6 Tidsaspekter Fr o m v 21, dvs 21/5, läggs det inte ut några nya nyheter eller dokument på den gamla hemsidan. Dokument som inkommer under denna period kommer publiceras och synas när nya webben lanseras. Dokument före 2017 kommer inte att publiceras på den nya hemsidan. De arkiveras och vill man komma åt dessa kontaktar man Caroline. 31 maj stängs den gamla sidan ner och besökare kommer automatiskt komma till den nya. Den nya webben kommer att försöka se så lik ut den gamla strukturmässigt. Skall lätt kunna läsas i mobilen och är därför byggd på höjden denna gång, för att lätt kunna scrolla sig neråt.


Ladda ner ppt "Avvikelser 2018 Nuläget i april."

Liknande presentationer


Google-annonser