Det svarta hjärtat Av Holly Black Cassel Sharpe kan förvandla vem som helst till någon annan, han har skuldkänslor. Han övertygar sig själv att handla.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

VID EN INSJÖ NÄRA DIG. Om svalornas sätt att flyga tycks vackert men meningslöst beror det på att vi bara ser dem och inte det de jagar. Likadant är det.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Hur kan jag vara viss om min tro?
Om djur Inne i grisen finns det korvar och skinkor. Och i rumpan på den sitter syltan och väntar på att bli uppäten. LARS 6 ÅR Kvinnodjur är duktigare.
Den mänskliga hjärnan …
Ett fel på kvinnor.
Vem bestämmer - du eller chefen?
Barnanpassad utredning
Yajoj och majoj (Gog och Magog)
Så sjukt kär, Kyssas typ, Läskigt nära, Helt slut, Nästan nakna, Så grymt skönt Serie av Mårten Melin Måns är sjukt kär i Emma. Han vet vad han vill, han.
Textrespons Vad är bra i berättelsen? En händelse? En formulering
Naturreligioner Eller de skriftlösa folkens religioner eller traditionella religioner eller…
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Jag önskar dig styrkan hos de fyra elementen
Katolska kyrkan Läs sidorna
Alla har inneboende.
Kända berättande verk samt ord och begrepp som används i analys.
Kan jag med Av Pia Lindenbaum Storasyster kan allt! Hon går i skolan. Hon har en fröken. Hon kan skriva bokstäver. Hon kan bära matbrickan. Hon har en.
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Av Jörn Jensen Lättläst serie i 4 delar.
Barnkonventionen Rätt att utvecklas som person
Judendomen.
Från KARMA till NÅD “När man bestämmer sig för att åstadkomma det som är av ett kreativt inflytande – då är inte längre det väsendet under lagen av orsak.
Konsten att leda sig själv
Unga poeters sällskap Av Mårten Melin Lättläst.
Det var en gång tre systrar
För att ta några lektioner Om vänskap & Livet
Röd & Grön Zon I RÖD ZON Pratar jag till … DIG! I GRÖN ZON
Reportagets delar Rubrik Underrubrik Ingress Brödtext Mellanrubrik
Musik: Nightengale Serenade
Etik - Vad är det?.
Vad är du för typ av person?
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Vem bestämmer, du eller chefen?.
Andligt ”DNA”.
Livets former Djur.
Om konsten att bedöma trovärdigheten hos det du ser, hör och läser
Att skriva efter en litteraturdiskussion
Music: Nightengale Serenade
Debattera.
Världens vän eller Guds vän?
Fyrvaktarens kepp Av Britt Engdal Viktor blir retad, han springer till fyren. Dörren är öppen. Han ser fyrvaktarens käpp. Viktor blir nyfiken på den gamla.
Jag önskar dig styrkan hos de fyra elementen
Etik Moral Filosofi.
Nätmobbing/Cyberbullying
Tredje tecknet Av Ingelin Angerborn Berättelsen börjar med en nyckel som inte verkar passa någonstans. Sen börjar Olivias katt Smilla bete sig underligt,
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Tredje världskriget Emma Augustin, Matilda Blohm, Oscar Pettersson, Adam Qvirist, Caroline Pettersson & Matilda Krantz.
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Den magiska dörren.
Argumenterande text.
Människan Vi människor har en överlägsen hjärna och en unik hand med tumme. Människans första steg mot att bli människa togs när hon började använda.
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Etik & moral Etik = beskriver vilka riktlinjer vi ska välja för hur vi ska handla, val vi ställs inför. När man funderar över skillnader i vad som anses.
Typiskt för saga Handling Personer Hjälpare och ”stjälpare” Miljöer
Demokrati och diktatur
Uppstart projekt oktober 2014
Att Skapa Serier.
Samhällskunskap C & Geografi B, 2011/2012
MAKTLEKAR.
NOVELL En novell är en kort berättelse. Det kan vara en djupdykning i en persons tankar under en kort tid, eller en spännande återgivning av en enda händelse,
Vackert om kvinnor Luta dig tillbaka och sätt på ljudet. Bildspelet sköter sig utan att du behöver klicka.
Islam Den sista av de tre systerreligionerna. Detta är alltså den yngsta av de tre religionerna.
Begrepp.
Livsfrågor Vad är meningen med livet? Vem är jag egentligen?
Andlig Klarsyn En måttstock för den Kristna församlingen.
Samtidigt som många hem i världen har förstörts, som här i staden Homs i Syrien…
Dopet till Kristus Romarbrevet 6:3-11
Presentationens avskrift:

Det svarta hjärtat Av Holly Black Cassel Sharpe kan förvandla vem som helst till någon annan, han har skuldkänslor. Han övertygar sig själv att handla hederligt och att det var rätt att ansluta sig till FBI. Gränsen mellan vad som är rätt och fel blir allt suddigare. Han har bara en sak kvar. Del 3 i serien Berörda.

Samlingen del 2. av The World of voodoo Av Petrus Dahlin Ruben ser fram emot sommarlovet med Miranda. Skuggan är på väg hem genom Frankrike. Då får hon andlig kontakt med en samling mystiska bizangokrigare som finns i Frankrike. När människorna runt henne dör förstår hon att Zouzou är på jakt efter samlingen. Skuggan ber Ruben om hjälp.

Smaragdgrön del 3. av Ädelstenens-triologin Av Kerstin Gier Gwendolyn tycker att Gideon beter sig konstigt, ena stunden är han varm och omtänksam och sen förbytt till iskyla. Greven av Sant Germain som levde på 1700-talet och grundade det hemliga ordenssällskapet, kan fortfarande påverka Gideon och Gwendolyns kärlek.

Beauterful Creatures 2. Av Kami Garcia Efter sin farbrors död drar sig Lena undan Ethan. Lena tillhör en mörk värld av magi. Deras kärlek har sitt pris. Ethan kan inte tänka sig att leva utan Lena med sitt mörka hår och de gröna ögonen. Kan deras kärlek möta för svåra motgångar?

Mörkt svek Av Ewa Christina Johansson & Kristina Sjögren Fortsättning ¨på ”Svag is” och ”Sista resan”. Jenny är borta. Man tror att hon är i Stockholm men hon ligger död i en skogsdunge. Siri som är snabbare än polisen vill hjälpa till, men det är något som inte stämmer…

17 timmar härifrån Av Cilla Naumann Fjärde delen om Tom. Tom följer med en kompis och hans föräldrar till Colombia i Sydamerika. Det blir omtumlande med allt vackert, annorlunda och varmt. Samtidigt farligt, fult och fattigt. Han hör sina föräldrars alla varningar i bakhuvudet.