Tillsammans räddar vi liv

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Är du vår nya kollega i Stockholm?
Advertisements

Frågor som vi brottats med
Målstyrning utifrån Lag om skydd mot olyckor
Om Handelsbanken.
Det moderna svenska inrikesnätverket
Verksamhetsutveckling
~ Den första mobiltelefonen ~
PRUTA INTE MED DIG SJÄLV!
Post- och telestyrelsen Nn a Alla i Sverige ska ha tillgång till effektiva, prisvärda och säkra kommunikationstjänster. Trygghetslarm Anna Lindgren Konsumentmarknadsavdelningen.
Clinical Research Support Verksamhetsplan Universitetssjukhuset Örebro ÖREBRO LÄNS LANDSTING Vision Vård och vetenskap i samverkan Effektivitet.
Så här jobbar Nationella Snöskoterrådet med säkerhet Nationellt snöskoterforum i Falun november 2011 Nationella Snöskoterrådet på skotertur i VÄSEKS.
nooil. Fossilbränslefri region Klimatmål för regional utveckling
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Vikten av att nätverka
EN PRESENTATION.
Svensk Mediarådgivning är en mediabyrå med kunskaper inom sökmedia och Internetannonsering. Vi sköter hela processen av söktjänster åt företagaren, allt.
Det moderna svenska inrikesnätverket
Bo Dahlbom 1 •Professor vid IT-universitetet i Göteborg •Forskningschef på Interactive Institute •Ordförande i Rådet för mobila tjänster •Makten över framtiden,
Ett annorlunda uppdrag en balans mellan service och ansvar
Avalon Information Systems Vi är IT-företaget som behärskar framtagning av information och utveckling av konkurrenskraftiga IT-system. - Produktinformation.
Marknadsföring Bertil Grenströmer.
Säker Vatteninstallation Hobøl 2012
TuneShop Axel Gärkman Jag är en s.k. sångwriter. Jag komponerar och skriver sånger,som mina kunder sedan får använda.
SKL:s återrapportering 6 december 2012 Överenskommelsen inom det sociala området Anna-Karin Berglund Avd. för ekonomi och styrning.
Mistat.se Kira Berg .se  1,5 miljoner svenskar står utanför internet. Hjälp oss minska klyftan med fram till  Upprop,
Intervju inför ViV-projektet.
SATSA PÅ ENTREPRENADJOBB! - där finns pengar att tjäna!
Konsten att leda sig själv
Förmedlarnas utmaningar med de nya reglerna 27 augusti Charlotta Carlberg.
Hushållningssällskapet Rådgivning Nord AB Vår kompetens ger näring till din verksamhet! Vi erbjuder företagsrådgivning och driver utvecklings- projekt.
Dialogdag 23/ Lagen om regionalt utvecklingsansvar i vissa län Regionalt tillväxtarbete (regionalt tillväxtsansvar) -Regional utvecklingsstrategi.
Tillväxtfrågor på SKL Entreprenörsregionen 1 december 2011
Vindkraft ONE Nordic koncernen
Dagsläget på AspIT!. Verksamheten - Ungdomarna började 10 och 11 april - 14 personer vid antagningen.
Upphandling av stöd till bredband
DIVISION Service Innovationer och upphandling Ett helt nytt sätt att tänka efter före Theresa Hägglund Upphandlingsjurist Norrbottens läns landsting.
Visionary solutions, provided with care.
Kap 5: Mål och affärsidé Utifrån resultatet i nulägesanalysen formulerar ledningen mål; vad den vill uppnå på kort respektive lång sikt. Affärsidén ska.
Brukarundersökning socialpsykiatri Kön 1. Man16 (44%) 2. Kvinna20 (56%)
En vanlig vardag rymmer många farliga situationer
Värdegrund, Vision och Verklighet.
Generell titel. Bakgrund - privata FoU investeringar.
Norrstyrelsen [ ] BILD 1 Norrstyrelsen Ideell förening med uppgift att förbereda bildandet av en sammanhållen norrländsk.
Hållbart!. …måste vi ta ansvar för det viktigaste vi har. För att skapa en bättre vardag för de många människorna…
Kärnkompetens Vilken är vår affär? Kompetens: Vetande (digitalt) Kunnande (analogt) Erfarenhet Värderingar Socialt nätverk Kompetens överförs.
Val av transport till resmålet.
Anställningsintervjun
Ortsutveckling Bettna Stormöte den 9 oktober 2013 Välkommen!
BEANS NÖJD KUND INDEX 2014 (e-survey undersökning)
Hakuna Mat Framtidens mat är på väg!. Vad ska jag berätta?  Kort om oss  Köttproduktionens inverkan på miljön  Den oväntade lösningen  Smakprov och.
Studieresa - BRO nov 2009 Representanter från Näringslivskontor REKO-Lärcentra Destinationsgruppen Länsstyrelsen Regionaltresurscentra ALMI ALMI/IFS.
Affärsidé Den yttre affärsidén Vad skall produceras ?
Enheten för regional tillväxt, Näringsdepartementet
Atlassian Roadshow Karlstad Introduktion 1.Om oss 2.Om Atlassian 2.Nästa generations kundtjänst 3.Kortfilm – Agil utveckling 4.Confluence.
Ditt kompletta kontorsvaruhus. Grundat 1978 som Sveriges första kompletta kontorsvaruhus. Vår affärsidé är att till ortens företag, industri och institutioner.
Gaming.com For all your gaming needs.. Idén bakom Gaming.com är att samla allt en gamer behöver under samma tak. I webbshopen skulle det säljas allting.
DEMOKRATI Skriv ner dina tankar kring begreppet Demokrati. Vad betyder det för dig? Vad tänker du när du hör ordet? Går det att föreställa sig hur det.
Från ord till handling.. Varför entreprenörskap? Rustas för framtiden. Entreprenöriellt lärande. Inga givna svar, skapar kontaktnät. ”Tasigförsamhet”.
Page 1 Lapplands Bästa Gymnasium En Vild och Vacker vision Nästa Steg- Malgomajskolan 2,0.
HOLGERS STUGMATERIAL. Holger Larsson grundade Holgers Stugmaterial AB den 24 februari Detta var samma dag som yngste sonen Torbjörn föddes.
Din produktion- vårt bränsle Kent Högberg. AkkaFRAKT är… …en transport- och logistikkoncern som levererar tjänster inom områdena entreprenad, jordbruk,
Den Goda affären Madelene Winbo, Upphandlingschef Region Halland
Timrå – en stark kommun i en växande region. Varför en vision? En vision är en positivt laddad uppfattning om en önskad framtid. Att enas om en gemensam.
travel margie’s margie’s travel
Marknadsföringens källor
Standardisering i energibranschen Förutsätter ett innovativt företag att grundläggande standardisering är på plats då omvärlden digitaliseras med ökat.
Omställningen av hälso- och sjukvården
Produktion, handel och transport
Timrå – en stark kommun i en växande region
Presentationens avskrift:

Tillsammans räddar vi liv

Dignita Vi är ett kompetent teknikföretag med lång erfarenhet inom motor-branschen, trafiksäkerhet och designutveckling. Vårt mål är att utveckla högkvalitativa och prisvärda produkter som kan minska antalet fordons samt arbetsrelaterade olyckor. Vi är idag ett av Sveriges ledande företag inom vår bransch och har kontor i Örebro och Umeå.

Vårt arbete Vi vill erbjuda våra kunder det bästa på marknaden, därför arbetar vi ständig med utveckling av våra produkter och tjänster. Utvecklingen sker i ett nära samarbete mellan våra interna kompetenser, spetskompetens utifrån och våra kunder.

Våra produkter, ett urval AM-4000 AM-5e iBreath AL-5 Samtliga våra alkomätare är testade & godkända av MHF. Våra alkolås är testad och godkänd av MHF för kvalitetssäkring av transporter med upphandlingskrav enligt standarden CENELEC EN 50436-2

Vår kvalitetssäkring För att säkerhetsställa att våra produkter håller högsta kvalité är vi mycket noga med att certifiera dem både för den svenska och europeiska marknaden. Vi är också noggranna med att följa de lagar & regler som gäller återvinning av förpackningar & elektriska komponenter. Att ta ansvar för vår miljö är för oss en självklarhet. Vi är också certifierade via Trygg E-handel. Detta innebär att vi garanterar leveranstider, support & tillgänglighet, finansiell säkerhet, mm.

Vår Infrastruktur Med hjälp av våra delägare och affärstödjande partners kan vi säkerställa en finansiell styrka, solid affärsstyrning och garantera att vi kan hantera stora kundprojekt och långsiktig produktutveckling.

Våra partners Idag har vi över 50 servicepartners i Sverige som säljer, installerar, kalibrerar och servar våra alkolås.

Våra partners Idag har vi över 50 servicepartners i Sverige som säljer, installerar, kalibrerar och servar våra alkolås. Vi har även partners i Norge, Finland, Storbritannien, Lettland, Polen & Turkiet.

Våra partners Idag har vi över 50 servicepartners i Sverige som säljer, installerar, kalibrerar och servar våra alkolås. Vi har även partners i Norge, Finland, Storbritannien, Lettland, Polen & Turkiet. Vårt mål är att inom kort leverera våra produkter till hela den europeiska marknaden.

Våra kunder Vi arbetar mot såväl företag, och offentlig sektor som mot privatpersoner. Våra alkolås finns idag installerade i tusentals fordon runt om i Sverige och övriga Skandinaviska länder. I dagsläget har vi över 11 000 kunder, bland andra Göteborgs taxi, Trelleborgs Hamn och Växjö kommun.

Göteborgs Taxi ”Dignita är en seriös leverantör som visar stort engagemang och vilja att hjälpa oss som kund. Det visar inte minst den dialog som gjort att vi kommit fram till integrationslösningen med taxametern. Med bytet av alkolås vet vi nu med säkerhet att vi fått en certifierad produkt som är driftsäker och fungerar i vår förarmiljö.” Jonathan Stoltz, IT-ansvarig på Taxi Göteborg

Trelleborgs Hamn I hamnen jobbar vi under stundtals tuffa arbetsförhållanden, det har därför varit viktigt för oss att hitta ett alkolås som klarar de höga krav vi ställer gällande kvalité, och prestanda. Vi har nu under tre år haft Dignitas alkolås AL-5 installerade i över 60 fordon och är mycket nöjda med hur de fungerat och den support och service vi erhållit från Dignita. Jag rekommenderar absolut Dignita & Dignitas alkolås till andra företag. Bo Christofferson, fordonsansvarig Trelleborgs Hamn

Tillsammans räddar vi liv Vi tror på ett samhälle där vi visar större omsorg och ansvar för varandra. Genom att aktivt arbeta för en alkoholfri miljö i trafiken kan vi öka säkerheten för alla som befinner sig på och runt vägarna. Våra produkter säkerställer att förarna kör tryggt och säkert utan alkohol i kroppen. Det är en kvalitetsäkring som skapar ett mer pålitligt och därigenom mer konkurrenskraftigt företag.