Välkommen till Hålabäckssk olan Information om handbollsprofilen Uppdaterad 090513.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Region Värmland Kunskapsutveckling i Socialtjänsten REGIONALA STÖDSTRUKTURER i ett större sammanhang.
Advertisements

Snabbguide och tips.
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Nulägesanalys genom frågor
Välkomna.
Välkommen till Handels- och administrationsprogrammet HA.
Välkommen till högstadiet på Sävar skola!
BFL Piloter och rektorer 27/8 De 5 nyckelstrategierna
Vs..
Välkommen till en check av dina alkoholvanor! BALANS Effektiv hjälp för bättre alkoholvanor DEMO.
4 4 Cirkeln är delad i 4 delar Delarna kallas fjärdedelar
VÄSTBAS TIDIGT – TILLSAMMANS Ett sätt att samverka kring barn och unga
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
Ansökan -Skickas in av den sändande skolan - Senast 1 december (poststämpel gäller) Comenius Elevmobilitet Ansökan.
Skolval – HT 13 • ”Flyer” - mitten av december till ”måsteväljare” • Annons i Nacka Värmdö posten – vecka 2 • Skolvalsperiod i år 10 – 31 januari.
Servicekunskap Lektion 1 s 7-14
Region Östergötland ITiS Kommunala kontaktpersoner i Vadstena 30/ •ITIS ÅR 2002, Platser 2001/2002 •Behov av skolledarutbildning ht 2001? •Extra.
Transtenskolan.
Zumba din medecinsalternativ.
Informationsmöte inför inflyttning i Brf. SommarRo
Välkommen till GUC och vårt turismprogram!
Förskolor och skolor i Nacka – i en klass för sig Vuxenutbildning Kvalitetsredovisning för förskoleverksamhet och utbildning i Nacka kommun år 2008, antagen.
Kondition och träning.
OK? INTELLIGENSTEST!(?) Här är 4 frågor. Svara genast!
Fotbollsakademi – för flickor och pojkar!
RAps utbildning 2008 Det har kommit till din chefs kännedom att du har tillgång till rAps som han/hon har förstått är ett regionalt analyssystem. Din chef.
Läroplansträff Välkomna. Program för förmiddagen 8.30 Uppföljning av lektioner som planerades förra gången. Berätta för varandra gruppvis om.
Söderbymalmsskolan Fotbollsprofil.
Välkomna till Färila skola läsåret 14/15
Likabehandlingsplan/plan mot kränkande behandling
Väskolan Hälsofrämjande skola med idrottsklasser
Musik- och kulturskola
Som är intresserade av fotbollsklass på Mellringeskolan Vi kommer att starta upp nya klasser i åk 7 hösten 2010 Övriga idrottsprofiler på skolan är innebandy,
Ver 1.0 Välkommen till bridgelärarutbildning Allmänpedagogik Bosön Kursledare Bengt Nygren.
Intensiteten är för styrketräningen. Tidsplan 07/08.
Jakobsgårdskolan ansvar - kunskap - självkänsla - framtid Lokal arbetsplan Prioriterade mål under året! Pedagogik i klassrummet För att uppnå.
10/5/ :26:23 AMRiksbanken.pptRiksbanken Riksbanken Samlingsbild Negativ (%)Positiv (%) Antal svar Organisationsindex 772 Engagemang.
HJÄRNGYMPA.
Kvällens program: Kort information om Eksjö Gymnasium och programmen. Fördjupad information av programmen i respektive sal: kl kl kl
Utvärdering i HK?.
Välkommen på föräldramöte!
Välkommen till Hålabäcksskolan
BARNET I FOKUS Storforsmodellen.
Tyresö förskola och skola
projekt Skolintroduktion på sent anlända elevers villkor
Välkomna till klass 3!.
Jag visar alla respekt, tar hänsyn och ansvar
MÅL  De resultatmässiga målet för 2008 är serieseger för båda lagen.  Vägen till målet dit går via hård träning, seriös inställning och gott kamratskap.
Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och.
Välkommen! Föräldramöte HT B.
PEABSKOLAN På gamla F10 i Ängelholm: Peab Park
Trivselregler Under revidering -gäller tillsvidare Jag visar alla respekt, tar hänsyn och ansvar Snöbollskastning är inte tillåtet på skolans.
Bibliotek
Datorhjälp i Släktforskningen
Klagomål på Helixgymnasiet Enligt 4 kap. 8§ Skollagen ska huvudmannen ha skriftliga rutiner för att ta emot och utreda klagomål mot utbildningen. På den.
Lärplattform Grupp3 Uppbyggnaden av plattformen och egenskaperna.
VARMT VÄLKOMMEN till utbildning i EPiServer 8
Info-TV Onsdag 14/10-15 Välkommen till Bromangymnasiet!
1:a advent 2006 Vision Gotland 2025 Tre minuter om Gotlands framtid.
Dagordning 1.Information om föräldragrupper 2.Grundregler 3.Träningar: träningsidé, upplägg, och närvaroregel 4.Matchspel: allmänt, kallelser och uttagning.
Välkommen!! Förskoleklass hösten 2017.
Bengt-Olof, Jennie och Lotta
Välkomna! Föräldramöte 6 sept. 2017
Aktiviteter fotbollssommaren 2012 flickor f
Team 08 Agenda Ledare och roller i laget Träningar Matcher
Föräldramöte 6 december 2018.
Välkommen till Åkerstorpsskolan!
Spelar & föräldramöte Flickor A 21/5 2019
Presentationens avskrift:

Välkommen till Hålabäckssk olan Information om handbollsprofilen Uppdaterad

Välkommen till Hålabäcksskolan 260 elever hemklassrum för alla rymliga och generösa specialsalar läge i närheten av natur och centrum med bibliotek, bio etc rymliga och generösa hjärtan Hålabäcksskolan är en skola med…

Välkommen till Hålabäcksskolan ett system med kamratstödjare en mycket väl fungerande elev- hälsa ett antimobbingteam ett väl fungerande nät av handlingsplaner för barnens hälsa Hålabäcksskolan har …

Välkommen till Hålabäcksskolan HANDBOLLSPROFIL PÅ HÅLABÄCKSSKOLAN Mål för handbollsdelen Kamratskap Öppna möjligheter för fortsatt satsning inom handbollen Samma mål som idrottsundervisningen på Hålabäck: Ledarskap Samarbete Vi arbetar med individuell träning i grupp ! Målet är inte att I första hand skapa ett lag, men vi kommer ändå att delta i de skoltävlingar som finns.

Välkommen till Hålabäcksskolan Danny Sjöberg är vår handbollstränare Danny har många strängar på sin lyra. Han arbetar som lärare I matte/no och schemaläggare på Hålabäcksskolan. Han har en karriär som elitspelare I handboll, med bl a 104 a-landskamper, bakom sig. Dessutom har Danny ge- digen erfarenhet som trä- nare på elitnivå. Idag ans- varar han för träningen på Aranäsgymnasiets hand- bollsprogram.

Välkommen till Hålabäcksskolan Vi har emellertid möjliget att köra ett pass i veckan i egen sal. Träning Två morgon/förmiddagspass i veckan, 2 x 70 min. Hall/Sal Vi siktar mot att kunna vara heltid i Forsglän- tanhallen och Aranäshallen. I dagsläget klarar vi det. HANDBOLLSPROFIL PÅ HÅLABÄCKSSKOLAN

Välkommen till Hålabäcksskolan Forsgläntan Hålabäcksskolan Vi arbetar då med individuell anfalls- och försvarsträning, målvaktsträning etc. Vi arbetar med fysträning mm som inte kräver handbollsmått. Vi har även ett gym.

Välkommen till Hålabäcksskolan Härifrån hämtar vi tiden Elevens val 60 min Rörelsetimma 50 min Reduktion 30 min Reduktion sker med mindre än 2,5 % Exempel SO180 min/v175 min/v Matematik150 min/v146 min/v Före reduktion Efter reduktionÄmne

Välkommen till Hålabäcksskolan Organisation Vi har idag tre handbollsklasser i skolår Såväl elever som föräldrar är mycket nöjda med verksamheten. Till hösten blir vi fullt utbyggda med fyra handbollsklasser år 6- 9.

Välkommen till Hålabäcksskolan Välkommen med din anmälan! Val av skola till profilklass skall göras senast 1 december Har Du frågor eller synpunkter: Mejla till rektor Mikael Levy, eller ring på eller Använd blanketten som finns som länk i högermarginalen och skicka den eller lämna in den till ”din” rektor. Går du på Gullregnsskolan använder du blanketten som heter Anmälan Gull och lämnar den till rektor Francine Wernås.

Välkommen till Hålabäckssk olan Danny Sjöberg Mikael Levy