Tunneln Av: lovisa ♥. Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Brukarenkät Måltidssituation. Vilken avdelning bor du på? Avdelning 1.Sparven2(9%) 2.Vargtass2(9%) 3.Blåklockan2(9%) 4.Lindorna2(9%) 5.Skogsstjärnan2(9%)
Advertisements

Resedagbok Eliel Villaroel och Ghazal Valatabar. En resedagbok visar hur man f ö rflyttar sig Används för att undersöka hur vi använder kommunikationer.
Berättande texter Kännetecken för berättande texter –
Anne Frank Historia.
Elsa Beskow.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Äventyr i sjumilaskogen
Att tänka på då man har en muntlig presentation med ppt
Sagan om den hungriga vargen
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Vem bestämmer - du eller chefen?
Här kommer lite bilder på vad vi har gjort i klassen.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Barnanpassad utredning
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
KKME – Livsfrågor Oktober 2007
VÄRDEGRUNDSARBETE Åmålsgården, Åmåls Kommun
Demokrati.
Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.
Mobilskal med högtalare!!
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •Den här helgen är jag på Strandbo. I går berättade de vuxna att vi ska åka till stranden.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Slöjd Presentation! Av: Malte Bergman.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning.
Det va en gång en katt och hund del 1
Bestämd och obestämd form i adjektiv och substantiv
Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Patients' experience of important factors in the healthcare environment in oncology care. Browall M, Koinberg I, Falk H, Wijk H.
Case Tobias Martin.
Malin Junerfält Mitt Syslöjdsarbete.
Den magiska tråden. Jag har gjort en höst halsduk. Den skulle vara varannan varm färg och varannan kall färg. Jag har bytt färg flera gånger.
Sleeping girl Roy Lichtenstein.
Semester i Kläppen Vi och tre andra familjer åkte till Kläppen på semester. Här sitter jag och Anton i sittliften. Vi ska till baksidan av Kläppen. För.
Super katten Jack del 2 Får en vän. Super katten Jack är en snäll katt som hjälper världen men han har ingen vän det tycker han är tråkit.
Vem bestämmer, du eller chefen?.
Av Jan Sandström Av Gunilla Bergström Av Jan Sandström.
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
Ibland finns det gånger då man nog önskar att man inte blev fotograferad… ☻
Är du 40-, 50-, 60- eller 70-talets barn......??? Hur har du KUNNAT överleva?
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
En kvinna kommer in på en bilverkstad och frågar efter lock 710.
Utvärdering i HK?.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Tekniskrapport Av Alva & Ludvig.
Pengar 1 Jacob Freij, Mogärdeskolan 4-9, Vetlanda –
De eller dem, det är frågan?
Sköldpadda. Material: Bomullsgarn I grönt och rosa. Och de verktyg jag använt är en virknål, sax och en rya nål.
Av: Ninni Byrestam. Eleverna (faddrarna) i klass 3A fick ett uppdrag… Välj en bok som du tror att ditt fadderbarn tycker om. Öva på att läsa boken med.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Arbetsgång 16/1 Gör uppgiften: ”Samma motiv på grundfärgerna”
Pannkaks-quiz.
Utvärdering enkät om sommaridrottsskolan
Google SketchUp Del 1.
Diskussionstillfälle 4
Teknikprojekt - mopedväg Gjord av Linda Forslen Lindström Linda Gustafsson Ellinor Gustavsson.
Arkitektur.
Textilarbete Alice Höök.
Min handduk ht 2013! Av: Ronja Petarsson! .
1800-talet.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Teknik på Ä L G E N S Förskola 2010.
BESÖKET PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN VI HAR VARIT PÅ STUDIEBESÖK PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN. ÅTERVINNINGSCENTRALEN ÄR EN SOPTIPP DÄR MAN KAN SLÄNGA SKRÄP SOM.
GJORD AV: Erik Hassléus
EN GUBBE av William Werner. Vi gjorde en gubbe i bilden. Först tog vi lite ståltråd och gjorde till en gubbe, sen lindade vi gubben med toapapper. Vi.
HÖSTAKTIVITETER -15/16.
Min friggebod Skiss i 3D Miljö/omgivning Vad den ska användas till Material Motivera materialval Jämför med ett annat material, varför är ditt val bättre?
Presentationens avskrift:

Tunneln Av: lovisa ♥

Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag skulle bygga där.  Den lilla delen i diagramet var bibblan och den stora här.

Tunnels motiveringen  Jag valde denna platsen för jag ville förbättra den och att göra något roligt på samma gång. Då lockas man till Varberg och det är en tunnel med soffa osv. Soffan är inget måste men en tunnel där skulle platsen bli mycket säkrare för gående och bilar kan köra och gå samtidigt.  Handikappade dom sitter i rullstol kan också gå i tunnel för det är en backe i trappan.  Det skulle göra Varberg till en säkrare stad för man får alltid vänta på bilarna även om vi har förtärde.

 Jag ville egentligen ha ett annat material men jag kom inte på vad den hette så jag blev inte lika nöjd som jag hade hoppats men blev ändå väldigt nöjd. Det var kul att bygga något äntligen. Innan har vi bara jobbat skrivit men detta var jätte bra tycker jag.

Ritning  Jag valde at göra en ritning i google shetchup. Jag gjorde det för det såg mycket snyggare ut. Jag tycker det är ganska svårt att rita så det inte ser kladdigt ut så jag valde att göra den på sketchup. Jag tog inga bilder underarbetetsgång

 Material: kartong  Verktyg: utskärningskniv, linjal, penna, pensel, limpistol och sax  Färger: röd, blå, grön, gul och svart

Resultat Jag blev ganska nöjd med min konstruktion. Jag byggde i kartong och limmade med limpistol.

Bilder

Utvärdering  Denna uppgiften var kul att göra med bygget och så. Vi har inte gjort så mycket att vi har konstruerat. Det var väldigt roligt och jag vill ha fler uppgifter som denna. Även väldigt roligt att kommunen och tidningen kanske ska kanske kolla.