Av: Simon och Jonatan.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
låt oss presentera SLIDEPLAYER.SE
Advertisements

Plugga bättre och effektivare
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Här kommer det finnas ett stolpmanus för föreläsningen
Allmänheten om inköp av hjälp till hemmet T Målaremästarna:Tina Thorsell Synovate Temo: Arne Modig Datum:
IPad grundkurs.
Skapa ett video-CV på YouTube
iPad fortsättningskurs
~ Den första mobiltelefonen ~
”Tidigare har läraren skrivit hur det har gått för mig i skolan som mamma och pappa fick läsa hemma. På utvecklingssamtalet har mest de vuxna pratat och.
En presentation för dig som är lärare
Läsfrämjande inom studieförbunden Kultur i Väst
Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Prova  Roliga bilder  Spel  Roliga videoz  Musikspelare  Downloads!  Till de minsta  Kontakt.
En presentation för dig som har barn i förskoleklass
Jenny Nyström.
Designprocessen Idé Research Presentation Omarbetning
Levnadsvillkor och resursfördelning
På kik kommunicerar man genom att chatta och skicka bilder till varandra gratis var man än befinner sig förutsatt att man har internet. Har man en video.
Echolog En vidareutveckling.
Ny Stil Vårt företag är en hemsida där vi riktar oss till ungdomar, vi säljer våra egna designade kläder till ett pris som en studerande ungdom har råd.
Barnkonventionen Rätt att utvecklas som person
Danderyds ungdomar och internet. 80% använder internet på datorn varje dag 10% använder internet på datorn 4-6 ggr/vecka 82% använder internet på mobilen.
Tionde Kvällen Skydden mot Shaytan.
Studenter Lär Av Studenter ”SLAS”
Patients' experience of important factors in the healthcare environment in oncology care. Browall M, Koinberg I, Falk H, Wijk H.
Fortsättningskurs i Programmering lektion 3 Johan Hjerling
Information om YouTube
DCV Idéskiss Design Jag tror att jag ska ha en mörk och stilren design på mitt DCV. Det ska finnas dynamisk funktionalitet där designen byts utan att sidan.
Vad tycker de lantbruksverksamma om Säkert Bondförnuft
Tunneln Av: lovisa ♥. Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag.
Sleeping girl Roy Lichtenstein.
Ungdomslärling Vuxenlärling Vuxenlärling Vuxenlärling Blivande VVS:are
Känner du igen denna logotyp? 1.Ja 2.Nej 3.Kanske?
Välkommen till den värmländska naturen
Sektorn för Socialtjänst
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
Barnkonventionen Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen.
1 2 Kents resa med Parkinson Min historia från 2004 till idag 2012 Kent Madsén, Parkinson Östergötland
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Att fundera på. En bildserie om att tycka och tro.
Vem är du?.
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Pengar 1 Jacob Freij, Mogärdeskolan 4-9, Vetlanda –
Första sidan Underrubrik Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Kontakta.
:56 Utvärdering Kartritarutbildning Sälen Svarslogg.
Redaktörsnöjdhet. Umbraco + Formulär fungerar bra Kan ställa in startsida för resp redaktör Fungerar att redigera i iPad Redaktörsgränssnittet var responsivt.
MISSIONSKYRKAN Svenska missionskyrkan har existerat som en egen rörelse sedan 1878, på grund av att man vill lägga större vikt på kristen mission i Sverige.
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Swedish House Mafia, SHM, är en svensk houseproducent- och DJ-grupp bestående av Steve Angello, Axwell och Sebastian Ingrosso. Eric Prydz var ursprungligen.
VÄRLDENS MILITÄRUTGIFTER
Yrken inom Datorteknik
Vill du lära dig lite om snapchat? Kolla då på denna videon.
Utrotningshotade djur
FoV-nätverksmöte 3 november :00-16:00. Efterantagning i NyA Efterantagningen har sedan vårterminen skett maskinellt Under VT2010 blev 1110 (48%
Av : Joel, Olivia, Emma. C & Klara 16/12-14
Bra planering skapar trygghet
Elev loggbok.
Resultat: Mättningar som vi gör en gång i vecka respektive månad ser vi en förändring och en markant förbättring i arbetet. Personalgruppen gillar PPP.
Ungdomars medievanor Undersökning och analys av vilka digitala mötesplatser ungdomar rör sig på.
Veckans fördjupning handlar om en webbplats. Vet du vilken
2010 Månadskalender Du kan skriva ut den här mallen och använda den som en väggkalender eller kopiera sidan för en viss månad och lägga till den i din.
Presentationens avskrift:

Av: Simon och Jonatan

Historik   YouTube skapades av Chad hurley, Steve Chen och Jawed Karim den 14 februari 2005. Chen och Karim hade studerat dator vetenska på University of Illionois at Urbana-Champaign. Deras första högkvarter låg ovanför en pizzeria och en japansk restaurang. YouTubes första högkvarter i San Mateo. Chad Hurley Steve Chen Jawed Karim   Sommaren 2006 var YouTube den mest växande sidan på Internet. Det laddades upp mer än 65,000 nya videos och dem fick 100 miljoner visningar i juli 2006. Den var rankad på femte plats på Alexa. Från den 16 juli så var 100 miljoner videos visade dagligen, och hade 65,000, nya videos varje dygn. Den nionde oktober 2006 var det annonserat att Google skulle köpa upp YouTube för 1.65 miljoner dollar. I november 2011 gick YouTube med på att man skulle kunna kolla på YouTube videos från Google+ sitt gränssnitt. I december 2011 så använde YouTube sitt nya gränssnitt med videosen i mitten av ”homepage”. Sen ändrade de också YouTubes logo. Med svart och rött. Det var den första ändringen inom design sedan oktober 2006.

Fördelar och nackdelar Fördelarna med youtube är ⃝ Det är gratis ⃝ Om man blir tillräckligt känd på hemsidan så kan du få sponsorer som betalar dig ⃝ Att du kan se allting från nyheter och lets plays. ⃝ Du kan lyssna på gratis musik ⃝ Man kan lära sig väldigt mycket Nackdelarna med youtube är ⃝ Alla kan se vad du har sett på ⃝ Om du lägger upp något som du tycker är bra så kanske andra tycker att det är dåligt och börjar mobba dig ⃝ Man kan inte lita på alla

Risker Det finns väldigt lite risker med youtube men dom få som finns är ҉ Alla kan se det du lägger ut ҉ Man kan inte lita på alla ҉ Man kan bli mobbad

Källor MSVEDBERG.se Wikipedia.org YouTube.se Google.se