Skolmatsakademin Hösten 2010 och framåt Skolmatsakademin Hösten 2010 och framåt
Vad har hänt under hösten? Vi bjuder in till Nya kommuner Enkäten rullar på Riktlinjer kostpolicy 1.0 Vegetariska receptbanken är här Samarbeten Specialkost och inspiration
Vi hänger på , gör ni?
Webbenkäten 4.0 Munkedal, Orust, Partille, Ulricehamn… Lysekil följde upp Jämföra resultaten? All info finns på hemsidan!
Kvalitetsarbete med SMAK Sätta mål, mäta, följa upp och åtgärda: 1.Politisk vision och vilja -policy eller kostprogram 2.Nöjda gäster -skolmatsenkäter 3.Engagerad och kunnig personal -erfarenhetsutbyte, morötter, utbildning och inspiration
Vegetariska receptbanken! En klimatsmart satsning Lyft de duktiga kockarna Två recept från varje kommun/sdf? Smakpanel Receptsamling
Samarbeten gäller! Fokus Matglädje – HHS MSC - certifiering Nationellt centrum för Måltiden KI – kvalitetsverktyg Skolmatsgastro i mellantiden Ät S.M.A.R.T. Fler kommer säkert…
Specialkost 2.0 Annelies idé Härryda värdar 2 november Skapar engagemang Bra sätt att informera om SMAK Kostnadseffektivt Nästa värdkommun?
Framåt!
Framåt Mera specialkost Vegetariska receptbanken EU-medel för våra behov Klimatsmarta dagar v 7 & 9 Hemma hos Kartläggning med klimatkoll Ni bestämmer agendan!
Kompetensutveckling – vad behöver vi i köken? Tillagning, råvarukunskap, matglädje Arbetsglädje, teambuilding Service, bemötande Grundkunskap för måltidsbiträden Specialkost, egenkontroll Svinn - råvaror och kostnader