Passion, Samhörighet och Kärlek

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

easyresearch. se/s. asp Varför?
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
“Tänk över det här...” Klicka med musen för att se bildspelet...
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått.
Vad säger Bibeln om pengar, givande & generositet?
Det problemorienterade föräldrasamtalet Hur reagerar du själv när du ska få veta något jobbigt?  Ni kan till exempel föreställa.
Skapa ett video-CV på YouTube
Barnanpassad utredning
Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara.
medan alla andra omkring dig log. Så lev ditt liv med ett leende,
Modersmålsenheten 28 oktober 2013
Vår tids paradox Klicka för nästa sida .
Att skriva en argumenterande text
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Känner du att du har rätt att älska vem du vill utan att någon lägger sig i?
Vad håller tillbaka din passion?
Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara.
Tips för att vänskapen ska hålla i sig.
Intervju inför ViV-projektet.
Om jag hade möjlighet att fånga regnbågen hade jag gjort det för din skull och delat dens skönhet med dig.  
Från KARMA till NÅD “När man bestämmer sig för att åstadkomma det som är av ett kreativt inflytande – då är inte längre det väsendet under lagen av orsak.
God Kharma! Detta är en kort men trevlig läsning. Njut! Det här är vad Dalai Lama har att säga inför Allt tar bara några få sekunder att läsa och.
Syftet med en personlig handlingsplan
Den uppsats ni är på väg att skriva skall en vacker dag presenteras muntligt. I betygskriterierna för Svenska C står det att eleven, skall använda sig.
För att ta några lektioner Om vänskap & Livet
Klok filosofi … ?.
Kortseminarium Radical Collaboration, 30 min Presentation av Mixed Minds Presentation av värden Presentation av deltagarna (om de inte är.
Temadag om sexuell hälsa 13/ Del 5
Klok filosofi.
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
Läroplansträff Välkomna.
Personliga förberedelser
Etiska resonemangsmodeller
Vad är du för typ av person?
Workshop inför Projektet
Pict-O-Stat - ett enkätverktyg för LSS verksamheter
SEX och relationer Del 2. SEX och relationer Del 2.
”Hur gör vi varandra bättre” IFK TUMBA FOTBOLL Ledarutveckling
Innehåll  Introduktion  Profeten Nuh (Noa)  Profeten Ibrahim (Abraham)  Profeten Musa (Moses)  Profeten ’Isa (Jesus)  Profeten.
Fjärde Kvällen Att visa godhet mot föräldrar.
Positiv Livskraft © Att komma dit du vill
Ibland finns det gånger då man nog önskar att man inte blev fotograferad… ☻
Genera Nya Ideer FOXPOPULI “ Social entrepreneurship for social change”, Nordplus adult Project ID AD-2012_1a
Elevrelationer – sociala interaktioner mellan individer i en skolkontext Kontextuell nivå: Interpersonell nivå: Individnivå:
Världens vän eller Guds vän?
Etik Moral Filosofi.
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Tema: SJÄLVKÄNSLA Välkommen och presentation ca min
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
KEPS att lära sig ur flera perspektiv
Livskarriär Din väg mot ett arbete som kommer att göra dig lycklig.
LäksyHelppi Rollspel i läxläsningsklubben. LäksyHelppi Rollspel i läxläsningsklubben Målet med rollspelet är inte att testa eller utvärdera någon handledares.
Disposition till presentation Tredje kraften på besök hos niorna
Dina rättigheter Du har rättigheter som ung i Sverige!
Distansuppgift Klass 7 v ”Bilden av mig själv”
Lärande samtal Utse en gruppledare som leder samtalet och håller tiden
Hur du tar hand om din kunskap
Att inte ha någon egen agenda – aktivt lyssnade
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
DEMOKRATI Skriv ner dina tankar kring begreppet Demokrati. Vad betyder det för dig? Vad tänker du när du hör ordet? Går det att föreställa sig hur det.
Annonsanalysen.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Sid 1/steg 3 Hej och välkommen! BeST-metoden – vad handlar den om? Berätta för din granne. Praktiska detaljer: Tider. Kaffe/lunch? Mobiler avstängda.
Arbetsmiljöarbete Service- och bemötande
Livsfrågor Vad är meningen med livet? Vem är jag egentligen?
Presentationens avskrift:

Passion, Samhörighet och Kärlek Kraften i relationer Passion, Samhörighet och Kärlek

Var befinner du dig? Om du är i en relation vill du antagligen ha ut mer utav den, vill ut ur den eller sitter fast i ett konstant tillstånd Om du inte är i en relation vill du ha en men har ingen; du är rädd för att bli sårad eller så vill du inte har någon; du har blivit sårad förut Varför är du där du är?

Var vill du vara? Visualisera ditt ideala förhållande Hur skulle det se ut? Vad skulle ni prata om, skratta åt, dela, lära er tillsammans?

Vad styr kvaliteten? Gå in i en relation för att ge, inte få Håll era regler till ett minimum Hjälp din partner att möta dennes behov Förstå betydelsen av medvetenhet och acceptens

Hur du skapar ett extraordinärt förhållande

Lär dig att älska dig själv Skriv ned 10 saker du kan göra för att visa att du älskar dig själv Ta två minuter varje morgon i en vecka att titta dig själv i spegeln och repetera, “Jag älskar dig xx, jag älskar dig ........

Välj ut de kvaliteter du behöver i ett förhållande Kan den här personen göra jobbet? Vill den göra jobbet? Delar den dina värderingar?

Beskriv din idealpartner Partnern från helvetet _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________ Idealpartnern _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ __________________

Märk ut de egenskaper som är ett måste

Vilken typ av person måste du vara för att attrahera en sådan partner?

Dina egenskaper _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ ____________________________________

Att stänga gapet Om du är i ett förhållande så gå tillbaka och rangordna din partner och dig själv på en skala från 0 till 10 hur ni lever upp till dessa måsten Om du är singel så gå tillbaka och rangordna dig själv på en skala från 0 till 10. Hur nära är du att vara den person som kan attrahera den typ av partner du vill ha?

När problem uppstår Vad är det som gör att ni krockar? Var ärlig mot din partner för att kunna möta bådas behov Ha en tydlig kommunikation Om det är bäst att separera, separera! Vart du än går tar du alltid med dig själv

Din uppgift! Lär dig att älska dig själv. Skriv ned några skäl till varför du ska göra det Om du är i ett förhållande ska du skapa en plan över hur du tar det till en högre nivå. Gör en lista över hur det ska gå till Om du är singel ska du göra en marknadsföringsplan över hur du skall fånga din idealpartner