Case Tobias Martin.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Brukarenkät Måltidssituation. Vilken avdelning bor du på? Avdelning 1.Sparven2(9%) 2.Vargtass2(9%) 3.Blåklockan2(9%) 4.Lindorna2(9%) 5.Skogsstjärnan2(9%)
Tänk på vad du säger innan du uttalar orden!!!
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Skolbibliotekets hemsida Vad finns där… Hjälp till skolarbeten.
Äventyr i sjumilaskogen
En snöskottares dagbok… …eller visst är livet underbart!
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Att tydliggöra de långsiktiga målen i Lgr -11 och kunskapskravens fem övergripande förmågor för elever, föräldrar och pedagoger.
Skapa ett video-CV på YouTube
MFSMFS Ett äventyr utöver det vanliga. SIDA:s utbildning i Härnösand o Tre intensiva dagar som förbereder dig inför din resa o Träffa andra som ska ut.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Patientenkät sommaren -13
KKME – Livsfrågor Oktober 2007
”Tidigare har läraren skrivit hur det har gått för mig i skolan som mamma och pappa fick läsa hemma. På utvecklingssamtalet har mest de vuxna pratat och.
Tema 4.
VÄRDEGRUNDSARBETE Åmålsgården, Åmåls Kommun
Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.
Mobilskal med högtalare!!
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Slöjd Presentation! Av: Malte Bergman.
Ungas frågor om alkohol och droger
hej och välkomna EKVATIONER Ta reda på det okända talet.
Producerad av Publiciteta&Co Sundsbussarna Förslag på ny design av hemsida Publiciteta&Co 2006.
Tom Ahola.   Ändamålet för sajten? Göra promo för nya skivor, berätta nyheter inom bandet, presentera turnédatum,
På kik kommunicerar man genom att chatta och skicka bilder till varandra gratis var man än befinner sig förutsatt att man har internet. Har man en video.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning.
Nätmobbning
Syftet med en personlig handlingsplan
Det var en gång tre systrar
Hur fungerar värdegrundsarbetet i vardagen, på operation 2010? På kliniken IVAK/OPERATION, startade ett värdegrundsprojekt Detta har lagt grunden.
DCV Idéskiss Design Jag tror att jag ska ha en mörk och stilren design på mitt DCV. Det ska finnas dynamisk funktionalitet där designen byts utan att sidan.
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Malin Junerfält Mitt Syslöjdsarbete.
2. Utveckla en presentation
Träslöjd! Ht /11.
Rita av.
Tunneln Av: lovisa ♥. Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag.
Oscars portfolio MÅLGRUPP Den primära målgruppen är arbetsgivare för Oscar. Han utbildas till medieingenjör och kommer antagligen att arbeta inom något.
Känner du igen denna logotyp? 1.Ja 2.Nej 3.Kanske?
Musik: Nightengale Serenade
Grunderna - Från ett logiskt perspektiv André Bodin, Anders Edholm – 2011.
Resultatfokus Den resultatfokuserade definitionen av en vinnare handlar om tre saker: resultat jämförelse med andra undvika misstag.
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
Ungdomsråd i region Mitt. Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja.
Ibland finns det gånger då man nog önskar att man inte blev fotograferad… ☻
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Music: Nightengale Serenade
Presentation 5 p (kräver närvaro hela lektionen) Fundera under presentationen på hur de olika bakgrunderna fungerar ! SRH.
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Utvärdering i HK?.
SIM TEAM.
FOXPOPULI Introduktion av deltagare – ice breaking och lära känna varandra “ Social entrepreneurship for social change”, Nordplus adult Project ID AD-2012_1a
Ett material från Migrationsverket 2015 Här kan den som gör presentationen lägga in sitt namn.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Sociala medier som påverkningskanal Anne Salovaara-Kero: Mamma Annorlunda & Normalstörd.
Slutprojekt II Slöjd i relation till hållbar utveckling Projekt : Tillverka en cirkelsåg.
BVForum - en genomgång för revisorer Sören Thuresson.
Textilarbete Alice Höök.
Det är en exempel av framtidens datorer men före jag riktigt går in på det ska jag berätta om för i tidens datorer! Framtidens Datorer!
Skruva upp volumen och klicka för att komma igång.
Bekräfta användaren Andreas Cederbom
1800-talet.
Ett material från Migrationsverket VARFÖR… vill människor komma hit?VEM… bestämmer?VAD… gör Migrationsverket?
Presentation av Ta ej bort detta. Om du gör det är det brott mot våra regler. Reglerna hittar du under sidan OM KLASSKLUR. Läs de innan nedladdning.
Vi uppfattar verkligheten på olika sätt
GJORD AV: Erik Hassléus
CASE Jolanda Riissanen
Presentationens avskrift:

Case Tobias Martin

Vad kunden ville ha

Målgrupp Primär målgrupp: Sekundär målgrupp: Sportintresserade. Människor som vill vara internationella. Mediabranschen. Sport och musik. Normala människor: ålder 25-45.

Innehåll De roligaste av media man producerar. Åsikter, video, musik, media brett. Information om sig själv. Namn, ålder, ort, vad man håller på med nu. Viktigaste varifrån ens attityd till livet kommer. ”For an open world”

Innehåll pt.2 Sport Musik Elektronik skolarbeten World view CV

Färger Glada färger. Gul och orange.

Preliminär struktur Struktur som jag kom på efter att ha kollat vad kunden preliminärt ville ha: About me my interests Sports Music Elektronics World view My work CV School projects Fun stuff Videos Contact comments

Mina kommentarer Denna sida kommer att få en mera personlig hemsida layout än portfolio med tanke på vad som kunden vill att den skall innehålla. Sidan kommer att ha mycket innehåll, den är inte speciall inriktad. Sidan kan bra utnyttja “breadcrumbs” när det finns så mycket innehåll så skulle detta göra att användarna vet var de är i strukturen hela tiden.

Preliminär layout (grid)

Preliminär layout

Kundens kommentarer Allt såg bra ut. Tyckte färgerna var bra. Såg rolig ut. Tyckte färgerna var bra. Ville ha Hifk i logon. My work skulle bort, behövs inte mera. Jag flyttade CV till under about me för att inte helt skippa arbetsgivare från målgruppen. Ville ha sidor för ishockey, Hifk och en newest sida. Ville hålla strech glob. Ville att de skulle stå Henskari istället för JHM. Gav tre exempel sidor: https://stockmann.com/ http://www.gant.com/www/northset.html http://www.cnn.com/

Exempel sidorna Stockmann och CNN Gant Visades för att ge meny exempel. Kunden ville ändå hålla menyn som jag hade gjort den. Gant Kunden tyckte om typografin. Har inte Gant sidans typografi men den skulle kunna användas i framtida versioner.

Redesign

Redesign

Mina kommentarer Jag satt gradient till menyerna för att ta något från Stockmann och CNN sidorna. Satt smalare typografi för att kunden tyckte om Gant sidans typografi. Gjorde knapparna tydligare. Mera tom rum Lade till stroke till “lådorna” och ljusna färgerna för att lite ändra utseende av sidan och för att få sidan att se mera vuxen ut.

Bilderna Jag skulle öppna bilderna med att använda lightbox.

Mina kommentarer Sidan verkar bli mera en “fan site” än något som man använder för att skaffa arbete. Med att ta bort “my work” så kan det vara att man tappar mediabranchen från målgruppen. Med mindre innhåll skulle man kanske kunna få sidan att ha ett större syfte.

Mina kommentarer pt.2 Jag blev nöjd med själva sidans layout som en personlig hemsida. Innehållet som kunden ville ha är mycket brett själv skulle jag specificera sidan till ett visst syfte inte försöka sätta allt in vad man kommer på. Grid tekniken fungerade mycket bra för att göra layouten, när jag använde så små rutor så kunde man bra få allt att se ut att vara på den plats som det skall vara.