Av: Ninni Byrestam Foto: Linda Kronholm Petersen

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Klassens besök på Lusten. Klassen besökte Lusten på museét den 14 oktober. Alla på skolan har i omgångar varit där under hösten. Först fick vi en rundvandring.
Advertisements

När Ella fick plaströr i öronen
GÄDDSLAGET 2014 LANDSKRONA GK Gäddslaget 2014 Onsdagen den 14/5 är det dags att borsta av klubborna och putsa skorna, året gäddslag spelas.
Sagan om Piffy.
POSITIVT ATT GÅ PÅ HELENEHOLM Mål: •Eleverna skall med bild och text gestalta det positiva med att vara elev på Heleneholms gymnasiet. •Gör en utställning.
~ Den första mobiltelefonen ~
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Ny frikostighet Filipperbrevet. Paulus tar emot – och ger…  Tar emot Jesu tilltal  Ser klart  Får förlåtelse  Får förtroende.
En dag när blue och hans flickvän skulle gå till kung fu winners så kom det en ninja ut ur dörren.
3B Herrgärdsskolan, Västerås
IndTA = Tävlingsadministrativt system för individuella idrotter.
Sista badet för terminen
Välkomna till föräldramöte
- Bilder från Falu koppargruva och Carl Larsson - gården
Heter det ”BLI” eller ”vara”?
Hela gänget åkte till Helsingborg för att spetsa till det sista inför säsongen.
Dramadagar för årskurs 8. Årskurs 8 på Skogstorpsskolan har haft möjlighet att träffa och arbeta med författaren och dramapedagogen Marie Chantal Long.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Boo FF vill tacka er för året som gått och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu.
Sundsvalls kommuns stora jobbsatsning
Välkommen till Vision! September 2010 September 2011 Beslut Namnsajt 26/10 11:16:29 Fokusgrupper och tester Design Produktion Juridik.
Kunskapskontroll Kemi åk 8 HT 2013 Grund- och förskolenämnd.
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Träslöjd! Ht /11.
Läroplansträff Välkomna. Program för förmiddagen 8.30 Uppföljning av lektioner som planerades förra gången. Berätta för varandra gruppvis om.
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Korpen 2010 Inbjudan till:. Korpen Nu är det dags att anmäla innebandylaget Det här är inbjudan till kvalspelet av Sweden Floorball Cup 9 januari
Demokrati och hur Sverige styrs
VÄLKOMNA! ELEVLEDDA UTVECKLINGSSAMTAL S:ta Gertruds skola, Sigtuna.
Klagan/Anmälan TL – Protest Juryn. Tävlingsregler och Tävlingsanvisningar 4.13 Tävlingsjury Tävlingsjuryns uppgifter För mästerskapstävling och.
Vi gick även förbi en liten göl där vi såg ganska mycket mygglarver simma i vattnet. Barnen ville inte bara titta på mygglarverna, de ville även undersöka.
Att leva med osäkerhet Vad berättar våra prognoser och analyser och hur kan ni använda er av dem? Fredrik Ribbing arbetsmarknadsanalytiker.
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Nolltolerans Haga/Katrinelund. Haga Tittade på Hagas egen trygghetsenkät (görs två ggr/år) där det gick att utläsa att eleverna vet vem de ska vända sig.
2012 är över – nu väntar 2013 Dags att betala medlemsavgiften och när ni gör det kan det vara kul för er att se tillbaka på året som gått och se framåt.
Skolutveckling via digitala medier
Av: Ninni Byrestam. Eleverna (faddrarna) i klass 3A fick ett uppdrag… Välj en bok som du tror att ditt fadderbarn tycker om. Öva på att läsa boken med.
Faddrar och fadderbarn fredag den 29 augusti 2014 länna skola
Vi kom tvåa och trea efter tuffa matcher mot Lindome men Vilma var lika glad i alla fall… Snickarcupen.
Ingrid Lindberg, Elin Carlson och Stefan Frisk Medicinkliniken Eksjö
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
TRYGG I STALLET 20 oktober, Katrinebergs folkhögskola 1 ungdom och 1 styrelserepresentant Antimobbnings kampanj.
Korpen INNEBANDYCUPEN november 2009 Ring för Info/anmälan Inbjudan till: Årets roligaste Innebandy-Cup Komplett inbjudan och info på:
Friluftsdag på Stigens friskola Här startar Vasaloppet! Hänt under veckan.
LÄGER – Fjugesta 6-8 Augusti 2011.
Lektionsmaterial Inför ert deltagande i Energikicken 2015.
MAKTLEKAR.
Lektionsmaterial Inför ert deltagande i Energikicken 2015.
Fler kvällsaktiviteter…som ni ser MYCKET roligt!.
Herman & Brita Resultat av Hermans & Britas dag. Besökare 225 personer räknades komma in genom dörrarna. 117 svarade JA på frågan ”Skulle du rekommendera.
Kajsa och mormor i Danmark av Cajsa och Hannes. Det var en fin sommardag. Kajsa skulle gå ut och sälja kolor på torget.
Simkunnighet. Simkunnighet i den Strategiska planen Simkunnighet är ett prioriterat område i den Strategiska planen Prioriterat område = ett.
Föräldrar information 2017
Ett bild och text repotage
LENNART PAULSSON ”DE SENASTE MÖTESTRENDERNA”
TÄVLINGSMOMENT SIMNING
TÄVLINGSMOMENT SIMNING
Årsredovisning 2015 KS 23 mars 2016.
TÄVLINGSMOMENT CYKEL VÄTTERNRUNDAN.
Hur hittar jag till tävlingen?
TÄVLINGSMOMENT SIMNING
TÄVLINGSMOMENT SIMNING
TÄVLINGSMOMENT CYKEL VÄTTERNRUNDAN.
TÄVLINGSMOMENT SIMNING
TÄVLINGSMOMENT CYKEL VÄTTERNRUNDAN.
TÄVLINGSMOMENT SIMNING
Presentationens avskrift:

Av: Ninni Byrestam Foto: Linda Kronholm Petersen Bästa tvåan 5 maj 2014 Av: Ninni Byrestam Foto: Linda Kronholm Petersen

Inbjudan   Norrtälje Simklubb arrangerar för första året, skollagkappen i simning för årskurs 2, ”Bästa tvåan” 4 x 25 m Måndagen den 5 maj gick simtävlingen Bästa Tvåan av stapeln. Arrangörer var Norrtälje simklubb. Klass 2A, Länna skola, ställde upp med hela tre lag. Alla som ville fick anmäla sig och vara med. En tisdagskväll innan tävlingen träffades deltagarna i simhallen och övade tillsammans. Får man till växlingarna på ett bra sätt finns det tid att tjäna.

Snart dags för start – lite nervöst!

- Fokus! Du ska hela vägen in i kaklet!

På väg mot växling.

En växling till!

Strålande teknik - en ny Gunnar Larsson?

En bra hejaklack kan få sina lag att prestera !

Bra kämpat!

Har man klarat av tävlingen är man minsann värd diplom!

Fler diplom!

Stolta och nöjda deltagare!

Nästa år blir det – Bästa trean!

Ett stort tack till alla er som engagerade er och gjorde det blev möjligt för alla glada simmare att deltaga i Bästa tvåan – utan er hade det inte fungerat! Ni är guld värda! Nu laddar vi batterierna för nästa tävling ”Bästa Trean”!