Domarassistenten.com - en introduktion för domare

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

En presentation av ett unikt system
ADR: Automatic Delivery Rewards Vägledning. VAD ÄR ADR? •ADR är ett enkelt sätt att få hem produkterna du gillar och behålla din försäljningsvolym (PSV).
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
IPad grundkurs.
- En gemensam plattform för lärande för Katrineholms kommuns förskolor, grundskolor och gymnasieskolor.
Intagningssystemets databas Ögonblicksbild Kopia av intagningsdatabasen Uppdateras 3 ggr per dag 07:15 – 12:15 – 15:15 Roller Skola, kommun Periodiseras.
Uppgiften i PowerPoint
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
Manual för älgdatabasen i
Skolval – HT 13 • ”Flyer” - mitten av december till ”måsteväljare” • Annons i Nacka Värmdö posten – vecka 2 • Skolvalsperiod i år 10 – 31 januari.
E-post juni 2013.
V ill Du handla Xocai Det finns 2 sätt att köpa Xocai Gå in på OM MIG och klicka på mail länken Skicka namn.
Utbildning föreningsadministratör. Viktiga datum! Fr.o.m. 1/ är det krav på att aktiviteter/sammankomster ska närvarorapporteras i kommunens system.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Hur registrera t.ex älgobs och avskjutning i Viltdata?
Avgiftslista via Internet
Enkel dator teknik Tips och tricks.
E-lönespecifikation Information om e-lönespecifikation PERSONALAVDELNINGEN.
Laterna Compact Booking Saknar du ett bra bokningssystem? Pröva det här! Lättanvänt Flexibelt Pålitligt.
Aktivitetskort på nätet
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Information till IT-designs programstudenter
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Så här går det till att söka gymnasieprogram i Dexter
Lathund för Vårdnadshavare
Scenarioexempel ”Översvämning i Silverån” Hur man kan använda WIS i krishanteringsarbetet.
- Gå till adressen kronoby
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
SCHEMAREGISTRERING. SCHEMAREGISTRERING FÖR FÖRSKOLEBARN OCH FRITIDSHEMSBARN Klicka på figuren med barnets namn.
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
EKÄNGENS IF NÄRVAROREGISTRERING MEDLEMSHANTERING ADMINISTRATION.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Licensregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna registrerar licenser till era spelare och lag. Har ni frågor ring Marika.
Tillgänglig IT Komma igång med Basecamp. Som deltagare i kursen får du en individuell inbjudan via epost med en registrerings- och en startlänk.
Adato - rehabverktyget
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Licensmanual 2015 Steg 1-13 visar hur ni ansöker om en licens Steg visar hur ni i efterhand kan kontrollera era licenser 1.
Hur loggar jag in? Klicka på ”Exonaut” i listen ovan.
Hjärntorgets beroenden av andra system
- Administration. IdrottOnline administration nyheter -09 Integration med Tävlingsadministrativa system för Skidor, Friidrott, Orientering. - sept. Förbättringar.
Manual: Att byta lösenord. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Uppstart iPad Höörs kommun.
R ESULTAT A TTESTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
Användarmanual för anställda LUNCHBESTALLNING.se.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Välkommen till Emrox Network Ett Butiksprogram för inskrift av Service. Manual för butiksmedarbetare Spara gärna denna manual på din PC eller skriv ut.
HUR DU ANMÄLER DIG TILL NÄSTA TERMIN INOM LÄRARPROGRAMMET Du ska göra en anmälan för kurser ht-14 mellan 17 mars och 15 april 2014.
Webbanmälan till högskolestudier HT 2017
GULD är pengar resten är kredit
Så här anmäler du dig till högskolan VT18
WEBBORDERGUIDE.
Friskvårdskuponger Vi har två olika leverantörer för tillfället
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Funkisportalen En liten guide.
Information om nya system från 1/ för schema, rapportering, lön mm
Lägga in ny medlem Ta bort medlem
Hur man använder Video med e-post och Prospektrapporten
Klubbfilialer i MyLCI Vägledning 2018.
Rapportera resultat med titel
Presentationens avskrift:

Domarassistenten.com - en introduktion för domare

Innehåll Introduktion Vad förväntas av mig Inloggningsuppgifter Menyn Återbudsmatcher Mina matcher Hur fungerar matchtillsättningen?

Innehåll (forts.) Statistik Kan inte döma Adressuppgifter Meddelanden Frågor

Introduktion www.domarassistenten.com har funnits sedan 2001 Används av 14 distrikt i Sverige För tillfället inom ishockey och fotboll Underlättar för alla – sparar tid och ger översikt Ger er alltid tillgång till den mest aktuella informationen Är ett system för tillsättning och administrering av domare inom idrott

Vad förväntas av mig? Bra om du loggar in flera gånger per vecka Anmäla intresse till matcher som jag vill döma Lägga in datum när jag inte kan döma – detta är MYCKET viktigt

Inloggningsuppgifter Se separat information från er kursledare om inloggningsnamn och lösenord Ni kan klicka er vidare till er sida från: http://www.domarassistenten.com/ Spara ett bokmärke till er sida så slipper ni klicka er vidare från huvudsidan

Menyn När man har loggat in kan man välja på följande:

Vi har precis loggat in

Återbudsmatcher

Återbudsmatcher Visar upp alla matcher som saknar domare Om ni är tex HD i en match som saknar LM så visas denna inte upp här Anmäl intresse till dom matcher ni vill döma genom att klicka på ”Anmäl intresse”

Återbudsmatcher Ni kan anmäla intresse till fler än en match på samma dag. Kontaktmannen väljer max en match åt er per dag. Om tiden är 23:59 så innebär det att tiden ännu ej är bestämd. Spelar ingen roll om ni klickar i er som LM1 eller LM2. När tex LM1 tillsatts förs ni automatiskt över till LM2.

Mina matcher Här ser ni dom matcher som ni blivit tilldelade Klicka på era kollegors namn för att se deras adressuppgifter Klicka på lagen för att få upp kontaktuppgifter Ni ser även dom matcher ni anmält intresse för men ännu inte fått

Mina matcher På skärmdumpen på nästa slide ser ni ett exempel på hur det kan se ut. Punkt 1 betyder att ni är LM1 på den matchen Punkt 2 är en match som ni anmält intresse men ännu inte fått

Mina matcher

Hur fungerar matchtillsättningen? Så fort en domare lämnar återbud kan ni anmäla intresse för att döma matchen Kontaktmannen får upp en lista på vilka domare som anmält intresse till en match Om ni blir valda måste ni bekräfta att ni sett att ni fått matchen nästa gång ni loggar in – ni får upp ett meddelande i menyn Trots att en match blivit tilldelad en domare kan ni anmäla intresse fram tills han tackat ja – detta så att kontaktmannen ska kunna välja en ny domare på ett enkelt sätt vid återbud.

Statistik Kontaktmannen får upp statistik på hur många matcher ni dömt när har tillsätter domare Återbud registreras och kontaktmannen kan få ut en lista över alla domares återbudsstatistik

Kan inte döma Här fyller ni i vilka datum ni inte kan döma Startdatum följt av slutdatum Ex: 2005-07-02 till 2005-07-03 är alltså två dagar som ni inte kan döma på Fyll i dessa datum så fort ni får reda på dom för att underlätta för kontaktmannen och minimera återbud

Adressuppgifter Klicka på ”Uppdatera mina uppgifter” för att lägga in eran adress och telefonnummer Viktigt att ni gör detta direkt så andra domare kan få tag på er på ett enkelt sätt Glöm inte att ange om ni har tillgång till bil! Ändra ert lösenord så ingen annan kan logga in på ert konto!

Meddelanden Kontaktmannen kan skicka allmänna meddelanden som alla domare ser när dom loggar in Ni kan även kommunicera med varandra genom ett internt meddelandesystem Klicka på ”Skicka meddelande” för att skicka ett privat meddelande

Frågor Passa på att ställ dom frågor som ni har nu! Frågor om systemet svaras av er kontaktman i framtiden – detta inkluderar om ni glömmer ert lösenord Eventuella försäljningsfrågor skickas till tomas@domarassistenten.com