Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Funkisportalen En liten guide.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Funkisportalen En liten guide."— Presentationens avskrift:

1 Funkisportalen En liten guide

2 För att komma till den webb baserade funkisportalen så skriv: i eran webb läsare.

3 Här hittar du aktuell information om funkisportalen
Förstasidan Här hittar du aktuell information om funkisportalen Härifrån kommer ni till inloggningen där ni loggar in med ert organisationsnummer och lösenordet ni fick i informationsmailet.

4 Logga in Logga in med ert organisationsnummer och ert lösen som stod i informationsmailet. Skulle ni glömma ert lösen klickar ni på ”glömt ditt lösenord” och viktigt att ni fyller i den adress som ni fick informationsmailet på.

5 Börja från början Börja med att kontrollera att era användaruppgifter stämmer. Ni kommer åt dom genom att klicka på ert företagsnamn uppe i högra hörnet.

6 Användaruppgifter och lösenord
Vänligen för allas skull håll denna kontaktinformation aktuell. Ert juridiska namn/leverantörsnamn Kundnummer hos Hemköp, finns på fakturan. Fakturadressen Här kan ni ändra till ett lösenord som ni lättare kommer ihåg.

7 Eget butiks-id på butikerna Här kan ni lägga in era egna kundnummer på butikerna
1. Välj ”Egna butiks-id” i menyn 2. Klicka på ”Nytt eget butiks-id” 3. Fyll i ert butiksnummer för vald butik och spara

8 Registreringar 1. Välj ”Registreringar” i menyn.
2. Klicka på ”Ny registrering”. 3. Välj period och börja registrera. 4. Ifall ni lägger in löpande under månaden använder ni bara spara knappen och fortsätter fylla på i samma mall. 5. När ni har fyllt färdigt för månaden är det viktigt att ni klickar på klar för fakturering, då skapas fakturan.

9 Registreringar Ni kommer alltid ha tillgång till era tidigare registreringar
Ifall ni behöver lägga till försäljning på en månad ni ännu inte har godkänt för fakturering kan ni göra det genom att välja redigera Vill ta bort det ni redan lagt in och börja om från början klickar ni på ta bort knappen. När en registrering är godkänd av er för fakturering kommer ni inte kunna ändra i den, men ni kan alltid gå till baks och titta på den genom visa knappen.

10 Lycka till nu och hör av er vid frågor angående Funkisportalen.
Carina Eriksson


Ladda ner ppt "Funkisportalen En liten guide."

Liknande presentationer


Google-annonser