Kräftkalaset på Resarö

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Fem goda vänner på äventyr De fem goda vännerna träffades varje dag och hittade på nya bus. Den här dagen hade myggan en idé. ”Jag vet, vi flyger till.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
“Tänk över det här...” Klicka med musen för att se bildspelet...
Äventyr i sjumilaskogen
Bildspel om konstnären
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Vi har startat upp vårt nya tema: Folk och rövare i Kamomilla stad
Frågor på ytan, under ytan och på djupet
~ Den första mobiltelefonen ~
Hans och Greta.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Relativa pronomen & adverb
Skagen 2004 Torsdag morgon kl.08:15 lastades bilar med både spelare och material och resan till Danmark och Skagen kunde börja. Fint väder och lugnt.
Skridskoutflykt 1 februari Snart är alla ute på isen. Vi har promenerat till den fina banan vid nya idrottsplatsen bakom brandstationen.
Mellankrigstiden.
Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.
Mobilskal med högtalare!!
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
Arbete med återbruk åk 3 Av Lena Josefsson - Vt 2010 Vi gjorde ett besök på utställningen Eco-craft och fick se många nya sätt att återanvända olika material.
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •Den här helgen är jag på Strandbo. I går berättade de vuxna att vi ska åka till stranden.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
I detta shoppingcenter hade kvinnorna en möjlighet att välja en make bland olika män.....
Sinnena 4C Vt 2013.
Slöjd Presentation! Av: Malte Bergman.
Heter det ”BLI” eller ”vara”?
Brev från Pingvinen.
Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning.
Underordnade konjunktioner
STUDIEMILJÖ Nu har du kommit till modul 2. Den handlar om din studiemiljö. Hur mycket har du egentligen tänkt på din fysiska studiemiljö? Har du funderat.
Vill du lära dig kort division?
Varje dag försvinner flera personer…
Jag vill gärna att du kommer över på en liten afterwork-öl, ta gärna med dig familjen eller några vänner och titta in.
Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt.
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
De försvunna monstret Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom.
Träslöjd! Ht /11.
Tunneln Av: lovisa ♥. Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag.
Du ÖnskAs en rigtigt gOD jul GOD JUL Först, klicka på stjärnan på julgranen, så vi kan få ljus i den….
Projekt ”gården” Vä förskola Under vårterminen 2007 föddes en idé om att göra ett gårdsprojekt på vår förskola. Vi tyckte att vi behövde utöka vår ”hinderbana”
Möte hos Österåker Östra Ryds församling Möte hos Österåker Östra Ryds församling Utdrag ur bildspel från möte hos Svenska kyrkan. Deltagare Kenneth.
Uppvisning i Olofslund 25 augusti Vågar jag tala om för ordföranden att strumporna inte har samma färg.
Vi gick även förbi en liten göl där vi såg ganska mycket mygglarver simma i vattnet. Barnen ville inte bara titta på mygglarverna, de ville även undersöka.
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Historien om hur Anna & Martin seglar till Karibien.
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
LEDARSKAP & METODIK Kristina Yondt
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
Så firade vi födelsedagar förr.
Mening eller fråga TRYCK F5.
Att inleda och avsluta en berättelse
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Läskotten.
Utvärdering enkät om sommaridrottsskolan
Google SketchUp Del 1.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Skrivregler & grammatik
Textilarbete Alice Höök.
Godhet “Att gör gott”.
Fotoalbum Shanghai, 1-3 januari Då Per var ledig ett par dagar efter nyår, passade vi på att åka det nya snabbtåget till Shanghai. Tåget gick från.
Tage Tage William Etul föddes som äldsta barn till Elof Mauritz Olsson och hans hustru Hilda Christina f. Andersdotter i detta hus i Södra Stensjö.
Här är en pojke. Han heter Erik. Erik tycker att spela brandboll. Han tycker brandboll är med de sport bra.
Vad tycker du? När man diskuterar berättar man vad man tycker om något. När jag tycker något har jag en åsikt. Ett finare ord för att säga något är att.
Olika sätt att resonera kring hur människor bör handla
Olika sätt att resonera kring hur människor bör handla
Korta meddelanden! Påminna någon Be om hjälp Lämna återbud Sjuk Försenad Tacka Fråga Bjuda Gratulera Bestämma något Visa uppskattning Köp Mjölk!
Och vecka BE Gå vidare genom att klicka på musen ! ® BrucElvis.
Ett bild och text repotage
Lukasevangeliet 9 Mat åt fem tusen Apostlarna kom tillbaka och berättade för Jesus om allt de hade gjort. Han tog dem med sig och drog sig undan till en.
Presentationens avskrift:

Kräftkalaset på Resarö En septemberträff ute på Ytterbystrandsvägen den 9.e sept 2004 Ett välordnat arrangemang av Ingalill Ekwall, Eva Karlsson, Birgitta Jonback, Anita Gavander, Roland Gratne, Peter Ekeberg, Gudrun Strandberg och slutligen Kent Dahlin som fixade bussen…

Här är vi på väg ut längs Norrtäljevägen - som åxå syns på skärmen, med GPS- navigator ombord kunde vi hela tiden se var vi var…

Loisan funderar nog på något klurigt tal…

Gott om plats och högt till tak…

Eftersom bussen var för tung för den här vägen fick vi promenera den sista biten… men frisk luft har ju ingen mått illa av…

I trädgården samlades vi och hälsades välkomna av…

…vår ordförande Roland Gratne som tyckte det var roligt att så många kunde vara med och dela på de röda läckerheterna…

Framdukat, bara att hugga in…

Den och den och den och så lite sånt och den dääär…

Å bryta och bända och surpla å njuta och så tager vi den…

Å så tog vi den och så sjöng vi lite till och så gladdes vi !

Och var och en gjorde att det blev glatt och trevligt !!

Och vi hade fina hattar och var glada i de…

Och Loisan hade funderat på ett tal…

Tryck på ”Bakåt-knappen” för att avsluta i annat fall fortsätter bildspelet om och om igen… vilket i och för sig är trevligt !!