Innehåll Bakgrund Nya Visby BBK Övergripande mål Nyheter i Visby BBK

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Växjö – Sveriges främsta idrottskommun Varför Växjö? •Kombination av en mycket stark elitverksamhet, bra stöd till ungdomsidrotten samt moderna.
Advertisements

Handbollen i Halmstad.
På väg! GK & GDF & SGF i samverkan. Inom Svensk golf finns SGF,GDF och Klubbar. Idag sker inte ett optimalt samarbete med spelaren i centrum… Vi vill.
Bakgrund Startade 1907 i Kungsbacka av Beda Hallberg med huvudsyftet att hjälpa tuberkulosdrabbade barn.
FC HELSINGBORG.
Därför spelar svensken golf: Motion och hälsa 76,3% Umgänge med familj och vänner 67,6%. Gillar golf som idrott 59% Förbättra mitt spel 49,6% Personlig.
Nya Vikvalla - en aktivitetsplats för alla presentation för kommunen fredagen den 26 september 2008.
GUMBALDE GOLFKLUBB - JUNIORKOMMITTÉN BOX STÅNGA TELEFON: ”Goda exempel” Idrottskonferensen
Näsets SK Den vinröda tråden !. Näsets SK Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi satsar på både.
 Erbjuder alla orienterare tävlingsarrangemang med hög kvalité  Erbjuder klubbens alla medlemmar utvecklande, roliga och väl arrangerade träningar under.
Studiecirklar – att kunna vidareutveckla alla aktiva inom en ideell förening Ett samarbete med Göteborgs innebandyförbund och Sisu.
Näsets SK´s Partnerpaket 2012.
Mer flygsport till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det.
Mer idrott till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det som.
Historia och Organisation
Så hänger det ihop VISION VÄRDERINGAR MÅLBILDER
Så hänger det ihop VISION VÄRDERINGAR MÅLBILDER
Förslag till verksamhetsplan med ekonomisk plan för 2014 RF-stämman 2011 beslutade attuppdra till RS att, efter samråd med DF, klargöra och fastställa.
Idrottens kärnvärden är GLÄDJE –idrotten ger rörelseglädje GRÄNSLÖS –är idrotten för alla, överallt och alltid GEMENSKAP –idrotten skapar mötesplatser.
Viby Basket & Spånga Basket Bredda kompetensen. Tränarmöte 17 april 2011 Agenda Presentation av alla deltagare Syfte & Mål med samarbetet Bakgrund Diskussion.
IS HALMIA Återtåget – vision Verksamhetsidé Verksamhetsidé IS Halmia IS Halmia skall vara en förening som med framåtsträvande anda och tydliga mål.
Verksamhetsplan Årsmöte Affärsmodell Affärsidé Vision Strategier Mål Aktiviteter Organisation / bemanning Rapportering Värdegrund.
Bjurholms Golfklubb Den medlemsstyrda golfklubben Långsiktig strategi Kampanjer.
LSS Simningens utveckling i Luleå. LSS Vilka är vi? Vad erbjuder vi? Luleå simsällskap  Vår verksamhet visar på mångfald, genusperspektiv.
Workshop värdegrund USLK Klubbstugan
DM läger 2013 Uppsala Slalom Klubb Björnrike
JH Skyttesportförbund Agenda VadTidVem Inledning/presentation 10 minJH SSF/Leif Fakta om idrottsrörelsen Sverige och i länet 30 minLeif JH.
Utvecklingskonferens Eskilstuna september 2013 Redovisning - föreningsenkät.
Utvecklingsarbete! Om vi drar åt samma håll har vi chans att nå målet! Är alla överens åt vilket håll vi ska?
 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening.
Utbildningsplan för Arvika Volleyboll Syftet med planen fram till 2011: Att klubben alltid skall ha minst den kompetens vad gäller tränare,
Styrelseutveckling i etapper Syfte: Utveckla och förnya styrelsearbetet i SPF Inspirera till utveckling av arbetsformerna Utveckla engagemanget och samarbetet.
Lyckeby BTK Vision/Mål/Aktiviteter
Ockelbo Basket STRATEGI “BACK ON TRACK ”. Ockelbo Basket VISION  OBK SKA BEHÅLLA OCH VIDAREFÖRÄDLA DET STARKA VARUMÄRKET SOM ÄR ETABLERAT SEDAN.
Förälder och ny som ledare. Svensk Idrotts värdegrund Glädje och gemenskap Demokrati och delaktighet Allas rätt att vara med Rent spel.
Ny verksamhetsidé Vi bedriver idrott i föreningar för att ha roligt, må bra och utvecklas under hela livet.
Verksamhetsplan Värdegrund Jönköpings Läns Skol Idrottsförbund skall stå för glädje, gemenskap och demokrati där alla skolidrottsföreningar.
Ordförandekonferens 2015 Föreningsutveckling i samarbete med Upplands Fotbollförbund.
IFK Trelleborg  Bakgrund Idrottsföreningen Kamraterna bildades den 26 September 1910 och är därmed Trelleborgs äldsta idrottsförening! Medlemsantalet.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
Välkommen. Föreningens utvecklingsområden Föreningsidé Vision – Mål - Policy Struktur Kommunikation Materiella resurser Medlemmar.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
NÄSTA STEG FÖR ÖSK F04. Det var en gång… ÖSK F04 startar hösten 2011 Sedan starten finns 5 tjejer kvar Martin var med från början Idag är vi 19 tjejer.
Utveckling av ishockeyn i Tyresö kommun. Bakgrund Båda föreningarna i Tyresö kommun har svårt att var för sig bedriva en stabil och bra verksamhet för.
Föräldrarmöte P04-05 September 11, Röda tråden Vägledning och riktlinjer för barn- och Ungdoms -innebandy i IBK Lockerud Mariestad 2016/2017.
Den blå-vita tråden!. * Utveckling- Vi respekterar var och en som unika individer med unika möjligheter och vill utveckla människan likväl som handbollsspelaren.
Verksamhetsplan 2013/ Johan Österman2013/2014 Beslutad av styrelsen
Ledarträff Torsdag 16 april. 1.Styrelsen – vem gör vad 2.Matcher, cuper, medlemmar 3.Större projekt 4.Ekonomin 5.Fortnox Arena 6.Utmaningar kommande säsonger.
Verksamhetsplan för IF Kamraterna, Åmål
Föräldramötes mall, Välkomna till en ny säsong i vårt underbara gäng!
VÄLKOMNA TILL OV helsingborg
Kenneth Abrahamsson, Martin Björkryd, Kajsa Mumm
Talangutveckling Ungdom
Skogås-Trångsunds FF Ledarmöte
Luleå Hockey Team 09.
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Information om gjorda förändringar
Team 08.
Beasts vision 2020 Stabil ungdomsverksamhet med ungdomslag från 9 – 17år A-lag i toppen av Division 1/Superettan eller spelande i Superserien. Anställd.
Information kring klasslagsfotbollen
Fokus Yrkesutbildning VO
Vårljus Stockholmskommunernas egen barn- och ungdomsverksamhet.
Föräldrar möte – Lag XX 2017 –xx-xx.
Lövängens IP och Ängö Schakt Arena Rönnbärsvägen Varekil
VÄRDEGRUND/ SÄKERHET/ BEMÖTANDE
Vilka utmaningar står gotländsk fotboll inför?
GLÄDJE – GEMENSKAP - STOLTHET
#TILLSAMMANS.
Verksamhetsmål 2019 Styrelsens förslag till verksamhetsmål för 2019 är att vi ska värna om vår idrott så att vi står oss starka in i framtida skytte med.
Att vara idrottsförälder FC Gute PF 05/06 18 mars 2018
Presentationens avskrift:

Innehåll Bakgrund Nya Visby BBK Övergripande mål Nyheter i Visby BBK Nyheter i Visby Ladies AB

Bakgrund Visby BBK och Visby Ladies har under många år drivit framgångsrika idrottsverksamheter till stor glädje, gemenskap och utveckling för barn, ungdomar och vuxna. Visby BBK bedriver sedan många år en väl fungerande barn- och ungdomsverksamhet, där alla är välkomna att under sunda och roliga former idrotta och utvecklas utifrån sina förutsättningar och ambitionsnivå. Visby BBK bedriver en verksamhet med fem ungdomslag och två seniorlag mm.

Bakgrund Visby Ladies har som ett av Gotlands främsta idrottslag med otroliga 29 år i elitserien i rad, år från år varit en stor inspirationskälla för många barn och ungdomars idrottande och också gjort det möjligt för många tjejer att idrotta på elitnivå. Visby Ladies har genom åren skapat ett stort intresse och brett engagemang för basketen på Gotland. Lagets framgångar har också bidragit till betydande marknadsföring av ön. Visby Ladies har som vana att varje år gå till slutspel och så sent som år 2005 rådde det SM-guld-yra på ön!

Mot nya mål!

Nya Visby BBK/Ladies För att på bästa sätt ta vara på de fina utvecklingsmöjligheter som finns på ön och bl a göra det möjligt för fler barn och ungdomar att idrotta och utvecklas genom den lättillgängliga och roliga sporten basketboll, har Visby BBK och Visby Ladies gått ihop till en förening. Visby BBK kvarstår som förening där barn och ungdoms- och breddverksamheten bedrivs. För elitverksamheten har ett idrottsaktiebolag bildats, som ägs av föreningen.

Nya Visby BBK/Ladies En ny stark organisation med en samlad bred kompetens har bildats för att vidareutveckla idrottsverksamheten och säkerställa en stabil ekonomi och organisation över tid. Många personer och profiler med lång erfarenhet från såväl idrotten som näringslivet är engagerade för att öka sportens tillgänglighet för barn, ungdomar och vuxna och bredda sportens attraktionskraft.

Nya Visby BBK/Ladies

Övergripande mål Öka sportens tillgänglighet för barn, ungdomar och vuxna och bredda sportens attraktionskraft. Vidareutveckla barn och ungdomsverksamheten genom ökad rekrytering och ökad kvalité på verksamheten, bl a genom fler och mer utbildade ledare. Göra det möjligt för barn och ungdomar i familjer som har begränsade möjligheter till idrottande för barnen, att spela basketboll. Öka antalet medlemmar från 300 till 500. Ett elitserielag i Damligan som publiken ”känner igen”, med gotländska spelare som grund samt nationella och internationella spelare som förstärker. Minst en spelare rekryteras varje år från ett ungdomslag. Genom elitverksamheten skapa förutsättningar för spelare att nå landslagsnivå. En väl fungerande basketverksamhet i division 2 för både herrar och damer. En ekonomisk stabilitet med ett årligt överskott. En ekonomisk omsättning på 1,5 mkr, varav 1 mkr i sponsorintäkter.

Nyheter Visby BBK Gotländsk basket – Visby BBK Årsmötet är bokat till 26/9 vilket är ett stort steg till att få ihop allt till en styrelse där både Visby BBK och Ladies finner sin nya form. Ungdomssatsning sker i formen av Easy basket. Annons kommer i helgen och startar 12/10 och riktar sig till Åk 2-6. Skolprojekt kommer att genomföras under säsongen med hjälp av Ladies proffs. Primärt i Visbyområdet med stöd av GI/SISU. Nästa höst är målet att ha basketungdomar i LIU (Lokal Idrottsutbildning).

Nyheter Visby BBK Gotländsk basket – Visby BBK Utbildning för ledare och aktiva. Stor utbildningshelg 7-8/9. Sponsringsarbetet rullar vidare enligt plan. Ekonomi. Det har varit en tuff period med mycket tungt arbete på ett par personer men vi börjar se ljuset i tunneln.

Nyheter Visby Ladies AB Gotländsk basket – Visby Ladies AB Leo presenterar.