Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Föräldrar möte – Lag XX 2017 –xx-xx.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Föräldrar möte – Lag XX 2017 –xx-xx."— Presentationens avskrift:

1 Föräldrar möte – Lag XX 2017 –xx-xx

2 Agenda VÄLKOMMEN Vem är vem? Vår klubb - Täby Basket
Idé och värdegrund Klubbfakta och ekonomi Verksamhetsplan 2016/2017 – 2017/2018 Organisation och bemanning Vårt lag/träningsgrupp - xx Träningstider, seriespel, cuper, arbetsuppgifter, organisation, medlemsregister, avgifter, lagkassa m m Övriga frågor

3 Täby Basket klubbidé och värdegrund
Vi finns till för att: ”Genom glädje, sunda värderingar och gemenskap skapar vi framgång på och vid sidan av basketplanen.” Vår värdegrund vilar på våra fyra K. Kamratskap Kul Kvalitet Kämpa

4 Täby Basket klubbfakta
Grundad 1969, idag ca 700 medlemmar. Vi har 21 träningsgrupper och 30 lag i åldern 6-16 år Vi har 4 lag som är äldre motionsspelare. Vi har 50 aktiva ledare, vuxna och ungdomar. Vi har 30 aktiva lagföräldrar. Täby Basket är en ideell förening, så alla insatser är ideella: Coacher, föräldrar, styrelse, utskott.

5 Täby Basket klubbfakta
Vår hemvist är i Byängshallen, där vi har värdskapsavtal med Täby Kommun. Vi ansvarar för Basketinriktningen på Bergtorpsskolan åk 6-9 Vi ansvarar för NiU på Tibbleskolan. Vi utbildar egna unga ledare i Ledarakademin. Vi har en regelbunden aktivitet för ensamkommande flyktingbarn. Vi har startat upp Vallentuna Basket, och fortsätter stötta dem. Vi har regelbunden aktivitet i fler av kommunens skolor.

6 Täby Basket klubbfakta
Vi bedriver verksamhet från 6 år upp till 16 år. Från och med U17 övergår våra spelare till Norrort, ett samarbete med Djursholm Indians. Vi vill ge varje spelare möjlighet att: Vi vill att så många som möjligt spelar så länge som möjligt. Vi vill ge vår ledare och coacher de bästa förutsättningar att utvecklas och därigenom ge våra spelare bästa förutsättningar att utvecklas.

7 Täby Basket röda tråd/Utveckla spelet
Täby Baskets spelidé Utveckla spelet är inriktad mot processen att utbilda spelarna i olika faser utifrån koncept där: - Så många som möjligt får vara med så länge som möjligt - Varje individ utvecklas efter sina egna unika förutsättningar och ambitionsnivåer - Individen jämförs endast med sig själv i sin utveckling - Kampmomentet i tävlingen är överordnad resultatet - Alla ges en bra grenspecifik utbildning FASER U7-U8 Aktiv Start U9-10 FUNdament U11-U12 Lära sig att träna U13-U14 Träna för att kunna träna U15-U16 Lära sig att tävla

8 Täby Basket ledarutveckling
Clinics Stegutbildningar HLR Skadeprevention TBLC (Täby Baskets ledar-och lagföräldracertifiering)

9 VAD KOSTAR TÄBY BASKET

10 Täby Basket omsätter ca 3,6 mkr
Vi har följande intäkter. Vår vinst är ca kr för detta verksamhets år.

11 Täby Basket omsätter ca 3,6 mkr
Klubben har 3 anställda. Kanslichef: Fredrik Sportchef: Angelica Ungdomstränare: Harald Tränare NiU: Angelica Övriga kostnader.

12 Styrelsen och utskott Arbetsutskott Verksamhetsutskott.
Erik Söderberg (ordf) Kalle Gothard(vice ordf) Karl-Fredrik Hall (kassör) Andreas Lindberg(sekreterare) Caroline Trigell-Fehn (ledamot) Mikael Rudinssson(suppelant) Kristina Eineborg-Schön (Suppleant) Arbetsutskott Verksamhetsutskott. Marknad och kommunikation. Ungdomsutskott. Föräldrautskott.

13 Verksamhetsprojekt fram till 17/18
Rekrytering av nya medlemmar: övergripande plan, förbättras kommunikation, skolsamarbeten, events, etc Förstärka Täby baskets utbildning av ledare: ramverk och konkreta delar Modernisera och förstärka intern och extern kommunikation: förstärka daily business, och förstudie och rekrytering för framtidssäkring Vidareutveckla och implementera Täby Baskets spelidé: en röd tråd genom alla åldrar och i hela utbildningsramverket Öka sponsorintäkterna Starta Vallentuna Basket Fortsatt utveckling av Norrort och samarbetet med Djursholm Indians.

14 Vårt lag/träningsgrupp XX
Träningar Seriespel och deltagande i cuper Avgifter Arbetsuppgifter och organisation

15 Träningar Xx Spelarakademi Separat anmälan och avgift

16 Seriespel och Cuper Xx

17 Seriespel och Cuper Medlemsavgift 00 Träningsavgift Spelarakademi
Avgifterna faktureras baserat på medlemsuppgifterna i vårt medlemsregister my club som ledare/lagförälder håller aktuellt

18 Lag föräldrar / organisation
Vilka resurser behöver laget nu ? Vilka resurser behöver vi längre fram ? Ta hjälp från vårt nya Föräldrarutskott!

19 Täby Basket en av sveriges bästa basketföreingar ?!
Täby Basket är en ideell förening. Täby Basket är dess medlemmar och inget annat. Klubben är helt beroende av våra egna ideella insatser. Vi gör ett grymt bra jobb, vi har kul och vi behöver alltid blir fler som delar på jobbet. Vad kan Jag/Du göra för att vi skall fortsätta att lyckas?

20


Ladda ner ppt "Föräldrar möte – Lag XX 2017 –xx-xx."

Liknande presentationer


Google-annonser