Skicka provbunden beställning i ROS

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Inloggning till Rapportera. Skriv ditt Användar-ID i båda rutorna
Advertisements

Anpassning i Windows och Word utan hjälpmedel med tangentbordet
IPad grundkurs.
Skapa ett video-CV på YouTube
Snapchat.
Du ska nu skicka en kallelse. Klicka på Martin Becks statusruta för ’Kallelse’.
DIO Webb, en kort manual Version Sida 2 Version 7.0 Innehåll 1.Skapa nytt meddelande a.Välja mottagare b.Förklaring av de olika fälten.
Så här ser första sidan ut på här måste man ha sitt användarnamn och lösenord för att komma in.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
Aktivitetskort på nätet
©storm.
2. Utveckla en presentation
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Demo dokument- och ärendehantering Polisförbundet
2 Introduktion till Nyps 11/ Sofia Wallgren
VIS Verksamhetens Informationssystem ”Rätt information till rätt användare vid rätt tillfälle”
Groupwise – skicka mail
EKÄNGENS IF NÄRVAROREGISTRERING MEDLEMSHANTERING ADMINISTRATION.
Hur man beställer produkter och blir lojal kund..
Adato - rehabverktyget
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Groupwise – skicka mail
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 11 Systemadministration och checklistor 12/ Sofia Wallgren Nyps utbildning- Företagsstöd.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.1.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Användarmanual för anställda LUNCHBESTALLNING.se.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
R ESULTAT RAPPORTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
1. Registrera dig själv. 2. Se till att det är bockat för kursen 3. Tryck Finish.
Lathund för administratörer  Stadiumteamsales.se, hur man beställer.
Miljödata ABwww.miljodata.seBG Besöksadress Ronnebygatan Karlskrona PG Org. Nr Adato - rehabverktyget.
Funktion och utseende. Utseende undersida Montera GSM kort.
Beställningsguide Bricka/1 portion Saffron detaljerad Datum och version nr: 1.
SAMSA SAMSA Utbildning. Inkorg * Vid inloggningen visas i Toppmenyn: Användare och Arbetsplats. Du kan välja bland senaste patienter eller använda sökfält.
Workshop 2: Skapa egna e-tjänster och skicka ärenden till era patienter.
Lots Tävlingar och administration
Lokalbokning i Outlook
Lathund Infektionsverktyget
Skärminspelning med Active Presenter för Windows
Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Jon Wide IT-coach PowerPoint 2010 Välkommen!.
Matdagbok 1177.se.
Påfyllningsrapport Panel-PC
Såhär fungerar BABS-maskinen
LATHUND BLODOMLOPPET 2017 Gå in på
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Registrering av valorganisation
Adato - rehabverktyget
Så här anmäler du dig till högskolan VT19
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Licensmanual Steg 1-13 visar hur ni ansöker om en licens Steg visar hur ni i efterhand kan kontrollera era licenser.
Närvarorapportering Sigtuna IF Fotboll.
Guide: Ta bort fotnot från examensbevis
Implementering import av SIE-fil Procountor
Ta ut provtagningsunderlag i ROS
Såhär fungerar BABS-maskinen
Matchklocka NHK-arena
Logga in på din Nacka-sida. Sök på Varbi i sökrutan
Skicka provbunden beställning i ROS
Ta ut provtagningsunderlag i ROS
Pascal i Cosmic Här ser man att patientens läkemedelslista i Pascal
MedControl Instruktion för ärendeansvarig
Så här anmäler du dig till högskolan HT19
Presentationens avskrift:

Skicka provbunden beställning i ROS Folkhälsa och sjukvård, Ragnhild Lundqvist och Britt-Mari Arvidsson 2019-01-02

2 Utan skanner: Klicka på ”Redigera” längst ner till vänster. När provet/proverna är tagna ska de registreras (skickas) i ROS. Detta kan du göra på två sätt: 1 Skanner: (vilket oftast är att föredra) Tryck på F10-knappen så får du upp en skannerruta. 2 Utan skanner: Klicka på ”Redigera” längst ner till vänster. Folkhälsa och sjukvård, Ragnhild Lundqvist och Britt-Mari Arvidsson 2019-01-02

Har du skannat in provets identitet, får du upp den här bilden och det prov som är skannat är nu grönmarkerat och det står 1 av 1. Ibland kan ett prov bestå av 2 eller flera rör. Det står då angivet i rutan hur många gånger du ska skanna. Skanna samtliga provrör. Om beställningen består av endast ett rör kan du hoppa över nästa bild. Registrerar du manuellt, klickar du på den lilla röda pilen strax under den mörkgrå raden. Du klickar på samtliga röda pilar för registrering av prov. Folkhälsa och sjukvård, Ragnhild Lundqvist och Britt-Mari Arvidsson 2019-01-02

Varje prov stämplas automatiskt med en provtagningstid och provtagare Varje prov stämplas automatiskt med en provtagningstid och provtagare. Det är viktigt att verklig provtagningstid överensstämmer med angiven provtagningstid i ROS. Stämmer de inte överens, ändrar du tiden. Om du skickar beställning som runt midnatt bör du vara extra observant på att det blir rätt datum. Folkhälsa och sjukvård, Ragnhild Lundqvist och Britt-Mari Arvidsson 2019-01-02

När samtliga prover är skannade skickar du beställningen När samtliga prover är skannade skickar du beställningen. Skannar du kommer den här rutan upp automatiskt och om du registrerar manuellt, kommer den fram när du klickar på ”Skicka” längst ner till vänster. Kontrollera att det är rätt patient och klicka på ”Skicka beställning”. Folkhälsa och sjukvård, Ragnhild Lundqvist och Britt-Mari Arvidsson 2019-01-02

Kontrollera att din beställning är skickad Kontrollera att din beställning är skickad. Gå in på ”Bevakning” i menyfältet till vänster. Din beställning ska nu ligga överst i status Skickad. Folkhälsa och sjukvård, Ragnhild Lundqvist och Britt-Mari Arvidsson 2019-01-02

Det händer att man inte kan ta samtliga prover i en beställning av olika skäl. När detta händer ska du bara registrera de prover du tagit. Klicka sedan på ”Skicka” så får du upp den här frågan. Du kan då kopiera över det som inte är taget till en ny beställning till nästa gång patienten kommer med det uteblivna t.ex. urinprovet. Ska du inte spara till ny beställning klickar du på Makulera. Skicka aldrig beställning på prover som inte är tagna! Folkhälsa och sjukvård, Ragnhild Lundqvist och Britt-Mari Arvidsson 2019-01-02