Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Guide: Ta bort fotnot från examensbevis

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Guide: Ta bort fotnot från examensbevis"— Presentationens avskrift:

1 Guide: Ta bort fotnot från examensbevis
Innehåll Guiden beskriver hur du kan ta bort en inlagd fotnot när ett examensbevis hanteras. Innevarande sprint vid senaste uppdatering: Datum för senaste uppdatering:

2 Ta bort fotnot När ärendet för examensbeviset behandlas så hanteras fotnoter i bevisunderlaget med valet ”Visa fotnotsvy”. Fotnoter kan läggas in av Ladok (t.ex. information om betygsskala) eller skapas manuellt. De fotnoter som har lagts in manuellt kan redigeras eller tas bort. För att ta bort en fotnot: Klicka på länken för fotnots-ID på den fotnot du vill ta bort (i detta exempel: F2). Du hanterar nu fotnoten. Den eller de kurser/tillgodoräknande/motsvarande som fotnoten avser markeras i gult och kryssas för i listan. För att ta bort fotnoten avmarkerar du kryssrutan för samtliga kurser/TG/motsvarande som fotnoten inte längre ska användas på.

3 Ta bort fotnot Spara. Eftersom fotnoten inte längre används på någon kurs/TG/motsvarande tas den helt bort. I fotnotsvyn har fotnot F2 tagits bort, och på beviset finns inte längre en fotnot för tillgodoräknandet.


Ladda ner ppt "Guide: Ta bort fotnot från examensbevis"

Liknande presentationer


Google-annonser