Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering"— Presentationens avskrift:

1 Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Version 3.7.3

2 Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Allmänt Medspeech kommer nu ihåg var i diktatlistan som användaren ”befann” sig, när denne öppnade ett diktat. När användaren kommer tillbaka till diktatlistan, efter att ha avslutat diktatet, står markören på den rad som användaren befann sig, och inte som tidigare, längst upp i listan. Nu visas det i ”Historik” om ett diktat är ”purgat”, d.v.s. att ljudet har tagits bort automatiskt av systemet efter att det fått status Färdigutskrivet, vilket sker efter 30 dagar. Diktat som har ”Autoreparerats” av systemet, sätts nu i status ”Klar för utskrift” respektive ”Klar för korrigering” samt som Högprio. Tidigare sattes dessa i status ”Ej Färdigdikterat”.

3 Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Allmänt Diktatlistan grupperas nu med diktaten i prioritetsordning. Den prioritet som angetts som “högst” är den som också visas överst i listan. Det går också att se hur många diktat det finns per prioritet.

4 Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Rättningar Det går inte längre att ändra status på diktat där ljudet har tagits bort av “rensningsjobbet”. Uppladdnings-status för pågående diktat visas nu som “Pågående diktat”. Tidigare visades dessa diktat som ”Uppladdade”. Diktat äldre än 90 dagar som satts i status “Ej färdigdikterade” visades tidigare inte när användaren klickade på den “röda” länken för att visa dessa diktat. Nu görs sökningen 1 år tillbaka i tiden för att säkerställa att användaren inte missar att färdigställa diktaten. För att undvika att status för pågående diktat av misstag ändras går det inte längre att ändra status för dessa diktat inom 60 minuter efter att diktaten påbörjats. I sällsynta fall kunde diktat som redan skrivits ut “rullas” tillbaka till status “Klart för utskrift”. Denna bugg har eliminerats i och med den nya designen av databasen

5 Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Sekreterare Det går nu att söka fram diktat i listan genom att ange diktat-ID (gäller även Plussekreterare) Diktatlistan är uppdelad i “Aktiva” respektive “Inaktiva” avdelningar. De ”inaktiva” avdelningarna försvinner från listan när det sista diktatet som tillhör den avdelningen har skrivits ut. Det går nu att kopiera Skapat-fältet med datum och klockslag (högerklicka och välj Kopiera Datum).                

6 Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
I dikteringsdialogen knappen “Ta bort” flyttats så att den inte längre ligger direkt under “Spara” knappen enligt önskemål från användargruppen. Nya versionen Gamla versionen

7 Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Plussekreterare Det går nu att välja fler än ett diktat i listan, genom att använda ”Ctrl + högerklick” alternativt ”Shift + högerklick”, och sedan ändra egenskaperna för flera diktat åt gången. (t.ex. avdelning eller prioritet).

8 Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Plussekreterare Valet “Visa Jobbinformation” har utökats med mer information. Detta för att förenkla felsökning, t.ex. visas datornamn, status m.m.

9 Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Lyssnare Användare med rollen “Tillåt uppspelning av diktat” kan nu även lyssna på diktat i status “Ej Färdigutskrivet”.

10 Teknik Förbättrad teknik för att minska antalet låsningar i databasen.
Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering Teknik Förbättrad teknik för att minska antalet låsningar i databasen. Förbättrad funktion för att hantera diktat där uppladdningen till servern misslyckats. Detta görs nu helt i bakgrunden, oberoende av vem den inloggade användaren är på datorn. Man behöver heller inte starta upp MedSpeech för att uppladdningen ska ske, det räcker att logga in i Windows. Prestandaförbättringar. Sökningar i diktatlistan m.m. har snabbats upp.


Ladda ner ppt "Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering"

Liknande presentationer


Google-annonser