Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Samordnad vårdplanering

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Samordnad vårdplanering"— Presentationens avskrift:

1 Samordnad vårdplanering
Registrering av Samordnad vårdplanering i PASiS

2 Registrering av samordnad vårdplanering i PASiS, uppgifterna ska registreras innan utskrivningen registreras. Logga in i systemet SVPL för att se det finns något SVPL-ärende på patienten under vårdtillfället. Logga in med ditt RS-kort. Se till att du är på rätt avdelning. Patienten ligger kvar i listan i 72 timmar efter utskrivning. Härefter kan du hitta patienten i fliken ”Arkiv”, där du måste söka på personnummer.

3 Klicka på statusrutan för ”Kallelse” för att se kallelsetidpunkt.

4

5 Registrering av Kallelse i webPASiS
Välj Slutenvård – Kallelse samord. vpl i menyraden. Knappa in patientens personnummer och klicka på Läs-knappen. Registrera Mottagningskvittens-datum och klockslag = kallelsedatum i SVPL. Klicka på Läs. Ange vårdtyp = somatisk, Spara.

6 På startsidan i SVPL visas vilket datum patienten blev utskrivningsklar. Klicka på datumet för att se tidpunkt för publicering.

7

8 Registrering av Utskrivningsklar i webPASiS
Välj Slutenvård – Pat.övers/Händelser i menyraden. Klicka på Utskr.klar. Fyll i Kvittensdatum och klockan = Publiceringsdatum i SVPL. Ange datum för Utskrivningsklar = Utskrivningsklar i SVPL och Väntar på 1 = Utskrivning till hemmet utan behov av HSL-insatser 4 = Korttidsboende 6 = Boende med kommunala insatser enl HSL, innefattande såväl eget som särskilt boende Spara

9 MELIOR FAXTJÄNST MÅSTE ANVÄNDAS FÖR:
Personer med reservnummer eller skyddad identitet. Anledningen är att de inte kan hanteras i LISSY. Personer som är skrivna i kommuner inom Region Skåne som ej startat det nya systemet. Personer som är skrivna eller har listat sig hos läkare utanför Skåne. Som reservrutin om systemet går ner.


Ladda ner ppt "Samordnad vårdplanering"

Liknande presentationer


Google-annonser