Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Lathund för administratörer  Stadiumteamsales.se, hur man beställer.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Lathund för administratörer  Stadiumteamsales.se, hur man beställer."— Presentationens avskrift:

1 Lathund för administratörer  Stadiumteamsales.se, hur man beställer

2 http://www.stadiumteamsales.se/

3 Om ni klickar på ”registrera dig” på startsidan kommer ni hit. Fyll i de obligatoriska uppgifterna. På butik väljer ni Stadium Bromma, och på förening skriver ni AIK Fotboll. Ni behöver inte fylla i nåt bonuskortsnummer, detta görs automatiskt av butiken och AIK. Detta är alltså inte ert personliga bonuskort, som inte gäller på teamsales.

4 När ni registrerat er och vill logga in, så kommer denna ruta att komma upp. Den kommer upp varje gång ni klickar på ”logga in”. Där väljer ni webbkund.

5 Detta är förstasidan. Härifrån kan ni titta på hela teamsales sortiment genom länkarna till vänster och produktsöka. Ni kan få mer information om hur ni beställer, och om ni klickar på ”produkter” så kommer ni direkt till AIK Ungdomsfotbolls aktuella profilguide.

6 Hädanefter fungerar hemsidan som en vanlig webbshop. Efter att ha lagt en produkt i varukorgen och gått till kassan kommer ni till denna sida. Om ni fått en rekvistion mailad på de produkter ni lagt i er order så skriver ni REKV och namnet på den personen som mailat rekvisitionen till er och Stadium. Om kostnaden skall dras på materialbidrag skriver ni träningsgruppen som materialbidraget skall dras ifrån. Sedan kan ni välja ytterligare tryck (utöver standardtrycken som bestäms av AIK och Stadium, eller bestämma vilken storlek ni vill ha eller vilket antal ni vill ha av er valda produkt.

7 När ni anger information så behöver ni endast ange storlek och antal. Vill ni trycka initialer på någon produkt så anger ni det, samma sak med nummer. Efter detta så sparar ni.

8 När ni är klara och har sparat så bekräftar ni ordern.

9 Har ni frågor, vill veta mer eller stöter på problem är ni alltid välkomna att ta kontakt med Stadium Teamsales i Bromma.

10 Lägga upp lag på er stadiumteamsales-profil Följande bilder är en kort presentation av hur ni på förhand kan lägga upp ett eller flera lag som ni administrerar materialbeställningar åt, och däri också kan lägga upp spelarna i laget med initialer så att det är färdigt när det är dags att göra en beställning till en eller flera individer i laget.

11 På startsidan när ni loggar in väljer ni ”Lag” i menyn högst upp

12 Då kommer ni till denna sida där ni kan se och redigera era skapade lag

13 Om ni nu klickade på ”skapa nytt lag” så kommer denna ruta upp. Här kan ni manuellt skriva i en lagmedlem i taget med angiven information. Vill ni lägga till fler lagmedlemmar så trycker ni på ”lägg till lagmedlem” och när ni är klara så sparar ni. Glöm inte att ange korrekt lagnamn så det blir rätt vid beställningar.

14 Om ni istället klickade på ”skapa lag från mallfil” så kommer denna ruta upp. Här kan ni med excelunderlaget som grund, kopiera ut information från excel och klistra direkt in i rutan nedan, och sedan spara. Vill ni veta mer om hur man gör detta så laddar ni ner excelfilen ”mallfil för lag” som ni ser nedan, från hemsidan. Detta är som mest användbart om man har många spelare att beställa åt, annars är föregående vis simplare.

15 Nu har ni ert lag sparat, och kan gå in och redigera befintliga uppgifter om de ändras, lägga till nya och radera sådana som slutat.

16 Klart


Ladda ner ppt "Lathund för administratörer  Stadiumteamsales.se, hur man beställer."

Liknande presentationer


Google-annonser