Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Påfyllningsrapport Panel-PC

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Påfyllningsrapport Panel-PC"— Presentationens avskrift:

1 Påfyllningsrapport Panel-PC
Co-Driver 3.0, version 1.0

2 Påfyllningsrapport Öppna Påfyllningsrapport:
Tryck på Påfyll.rapport (Påfyllningsrapport) i Startmenyn.

3 Påfyllningsrapport Steg 1
Välj vad du tankat/fyllt på genom att trycka på en av knapparna. Du kan stega dig ner eller upp i listan med valbara alternativ genom att trycka på ner- eller upp-knappen. Om du inte hittar din vätsketyp i listan, välj alternativet Annan vätska längst ner i listan.

4 Påfyllningsrapport Steg 2
Ange hur mycket du tankat/fyllt på genom att trycka på sifferknapparna. Tryck sedan på Nästa. Om du råkar skriva fel, tryck på Fel och skriv in numret igen.

5 Påfyllningsrapport Steg 3
Ange din mätarställning genom att trycka på sifferknapparna. OBS! Om du har lagt in din mätarställning i Inställningar: Mätarställningen räknas ut och fylls i automatiskt. Tryck sedan på Nästa. Om du råkar skriva fel, tryck på Fel och skriv in numret igen.

6 Påfyllningsrapport Steg 4
Välj var du tankat/fyllt på genom att trycka på en av knapparna. Du kan stega dig ner eller upp i listan med valbara alternativ genom att trycka på ner- eller upp-knappen. Om du inte hittar ditt påfyllningsställe i listan, välj alternativet Övriga längst ner i listan.

7 Påfyllningsrapport Kommentar
Du kan skriva en kommentar om din tankning/påfyllning genom att trycka på knapparna. Tryck sedan på OK-knappen. Tangent för att ångra och ta bort ett tecken i textfältet. Tangent för mellanslag (space)

8 Påfyllningsrapport Steg 5
Kontrollera informationen i översikten. Om något är fel, tryck på Bakåt-knappen (en eller flera gånger) och ändra. Tryck sedan på Skicka-knappen för att skicka iväg påfyllningsrapporten.


Ladda ner ppt "Påfyllningsrapport Panel-PC"

Liknande presentationer


Google-annonser