Kommunikationspolicy för MASK

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Minnesanteckningar från förtroendevaldsträff 15/
Advertisements

SET Social Emotionell Träning
Vår Vision (version ). Vårt uppdrag Golfklubben skall ge medlemmar och gäster i alla åldrar och med skilda förutsättningar och ambitioner möjlighet.
Arvika Slalomklubb, ASLK Alkohol- och drogpolicy för Arvika Slalomklubb Arvika Slalomklubb (ASLK) är en ideell förening som bedriver alpin verksamhet,
 Tullinge SK Verksamhetsidé Värdegrund Vision. Tullinge SK, Verksamhetsidé Tullinge SK erbjuder aktiviteter inom orientering, mountainbike och längdskidåkning.
En styrelse som gör skillnad
Värdegrund, Vision och Verklighet.
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Coaching.
VISION 2008/ 2009 Alpina sektionen Alpin skidåkning för gemensam utveckling och framgång, med bredd och elit i symbios. 1.
Utbildarforum 1-2 september
Workshop värdegrund USLK Klubbstugan
DM läger 2013 Uppsala Slalom Klubb Björnrike
Föräldramöte Gefle IF P-01
Adam Engström Vår värdegrund Kom alltid i tid Alla är lika mycket värda Var fokuserad när vi tränar Alla ska känna sig delaktiga Ge järnet.
Föräldramöte den 21:e mars 2013 Klubblokalen, Engvallen 18:00-19:30
Det finns ett värde i att vara lika i en förening!
”KUL utmaning”. Verksamhetsidé Wisby Simsällskap verkar för att alla genom lek, träning, tävling och motion kan ägna sig åt simidrottsverksamhet samt.
Lyckeby BTK Vision/Mål/Aktiviteter
Västernorrlandsmodellen används för att lyssna till barn som brukare
Individuell Spelarutveckling. Mål och resultat Långsiktiga mål Att utvärdera sig själv Ta fram vad som är prioriterat i närtid o Kortsiktiga mål = utvecklingsmål.
Page Ledare VIK P04 Blå. Page Ledare VIK P04 Blå Utvecklingsmetodik R I K B Kommunikation och ansvar D Årsplanering och ekonomi.
F -01 Föräldramöte 20 November 2012 Välkomna!. BSK Dam – Vision F-01 Laget – Målsättning –Tema ”mitt bästa” Planering – Höst/vår Spelarutveckling Nivåanpassning.
Uppstartsmöte P02/03 Gävle Golfklubb VISION Vi är, inom golf, den ledande elit- och ungdomsklubben i Sverige och det naturliga valet när barn.
Svensk Innebandys Utvecklingsmodell ”SIU” Så många som möjligt, så länge som möjligt.
Välkomna! Ekerö ik introduktion Ekerö IK Fotboll P00.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
VÄLKOMNA Föräldramöte P07 14 april Agenda Presentation av ledarstab och ansvarsområden 2016 Träningar 2016 Matcher 2016 Teambuilding Föräldraengagemang.
Välkommen. Föreningens utvecklingsområden Föreningsidé Vision – Mål - Policy Struktur Kommunikation Materiella resurser Medlemmar.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
Välkommen till Sundsvall City IBC Träningstider P/F07 Tisdagar kl – i Hedbergskas gymnastikhall Medlems- och träningsavgift säsongen 2013/2014.
IF Friskis&Svettis Kalmar Verksamhetsplan
Sunderby SK - en värdefull förening -. SISU Idrottsutbildarna – Sunderby SK Lilla Sundis Cup 2012 (fotboll) SSK:s styrelse Sprids till övriga sektioner.
Föräldramöte Team Agenda Cuper Seriespelet Lagindelningarna, lätt och medel Nästa år nivåer Stämning /attityder Närvaro Utvecklingssamtal/teori.
Lagsammanhållning. L AGSAMMANHÅLLNING 2002 VAD JAG SJÄLV VILL FÅ UT AV ATT SPELA SKA VINNAÄR BÄST I SJÄLVFÖRTROENDESKA HJÄLPA LAGET ALDRIG GE UPPTYCKER.
Föräldramöte - Anteckningar från mötet
Föräldramötes mall, Välkomna till en ny säsong i vårt underbara gäng!
Välkomna till styrd helpdesk
Föräldramöte SIF P-06 April 2017.
Föreningssmart Umedalens IF 2017.
Lagsammanhållning.
Uppstartsmöte P02/03 Gävle Golfklubb
GOIF A och U lag 2010/2011.
Skogås-Trångsunds FF Ledarmöte
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
VIK P03:1 Regler på träning & match
Föräldramöte 09 röd
Föräldra- och spelarmöte Brunflo FK P-04/05
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Lathund för administratörer
Värdegrund Hos IK Zenith vill vi att barn och ungdomar har rättigheterna: … att få delta i idrott oberoende av förmåga … att delta på nivåanpassad bas.
Information kring klasslagsfotbollen
Innebandy P05 Säsongen 17/18.
OBS! Lägg gärna in er föreningslogga på denna sidan!
VÄLKOMNA FÖRÄLDRAMÖTE
Välkommen till MASK och Säsongen 2015/16
Föräldrarmöte 8/11.
Värdegrund Micke Renberg Cup
Presentation Alpina Kommittén
Föräldramöte FBC F
Informerar föräldrar om Barn- och Ungdomsverksamheten
OBS! Lägg gärna in er föreningslogga på denna sidan!
VÄRDEGRUND/ SÄKERHET/ BEMÖTANDE
Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad
Medlemmar, ledare, kansli och styrelse Våren 2017
Värdegrund KKIS- framtagen 2014
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
Välkomna till denna presentation av projektet Idrott för alla.
Välkomna till föräldramöte VIK P09:1
Presentationens avskrift:

Kommunikationspolicy för MASK

Om den här policyn Styrelsen har tagit fram en kommunikationspolicy som ska följa den värdegrund som klubben har. Policyn ska ses som ett hjälpmedel när vi kommunicerar, dvs hur, när, var och vad i de olika åldersgrupperna Policyn ska ses som levande och revideras varje år av styrelsen. Allt kommunikationsarbete ska genomsyras av klubbens värdegrund 18 september 2018

VÄRDEGRUND Delaktighet: Hjälp till – det blir roligare då! Om du inte kan – säg det då och fråga hur du kan hjälpa till! Vi förväntar oss att du hjälper till efter förmåga. Alla medlemmar bidrar aktivt till att klubben utvecklas och ständigt förbättras. Tillsammans är vi MASK! Respekt: Bete dig mot andra som du själv vill bli bemött. Föräldrar och åkare stöttar varandra i motgång och gläds med varandra vid framgång! Öppenhet: Se din klubbmedlem -säg hej! Prata med varandra! Tydlighet: Vi strävar efter att kommunicera så att alla får del av viktig information. Ingen skall känna sig glömd eller utanför. Dock har du själv ett eget ansvar att efterfråga information om du känner att du inte är informerad.

VISION Vision - Mälaröarnas Alpina Skidklubb MASK skall vara en av Sveriges ledande alpina tävlingsklubbar där vi utvecklar våra åkares praktiska och mentala skidfärdighet i deras strävan att prestera konkurrenskraftiga lokala, nationella och internationella resultat. Vi vill att vår verksamhet kännetecknas av delaktighet, respekt, öppenhet och tydlighet – En klubb där alla tycker det är kul att träna och tävla!

Kanaler & Ansvar Klubben har en hemsida som nås via http://www.maskalpin.se - varje lagledare lägger ut info och nyheter från sina grupper, access fås via Camilla Nordberg som lägger upp nya användare. All övergripande klubbinformation kommer via denna kanal. Säsong 15/16 är Lotta Wiberg övergripande ansvarig för kanalen. Det mesta av informationen här delas även på FB Klubben har en Facebooksida http://www.facebook.com/maskalpin - varje lagledare ska ha access till Mask Alpins konto så att de kan lägga ut information på tex tävlingar mm från respektive grupp. Den accessen fås av Kattis Svensson Varje lagledare är ansvarig för att uppdatera respektive grupps kalender Tänk på värdeorden vad de betyder och kommunicera enligt samma modell, då hoppas och tror vi a skapar delaktighet, respekt, öppenhet och tydlighet. 18 September 2018

Vad gäller per åldersgrupp Lyft alla barnen Presentation visar vi genom att lyfta alla Samma om U6 U10 U12 Samma som U6, U8 Har någon vunnit tävling ska det så klart nämnas men det är inte enskilda barn som bara lyfts fram. Vi vill kommunicera lagandan, den är viktigt vid tävling och träning Det är att eftersträva gruppens prestation i kommunikationen men givetvis berättar vi vilka placeringar som våra åkare haft. De som har mindre bra placeringar lyfts fram med. Samma som U6, U8, och U10 Har någon vunnit tävling ska det så klart nämnas men det är inte enskilda barn som lyfts fram, de lyfts i ett sammanhang Vi vill kommunicera lagandan, den är viktigt vid tävling och träning Det är att eftersträva gruppens prestation i kommunikationen men givetvis berättar vi vilka placeringar som våra åkare haft. De som har mindre bra placeringar lyfts fram med. 18 September 2018

Vad gäller per åldersgrupp Samma som U6, U8, U10 och U12 Nu kan vi lyfta ett enskilt barn / ungdom Vi vill kommunicera lagandan, den är viktigt vid tävling och träning Det är att eftersträva gruppens prestation i kommunikationen men givetvis berättar vi vilka placeringar som våra åkare haft. De som har mindre bra placeringar lyfts fram med. Samma som U6, U8, U10, U12 och U14 Nu kan vi lyfta ett enskilt barn / ungdom Vi vill kommunicera lagandan, den är viktigt vid tävling och träning Det är att eftersträva gruppens prestation i kommunikationen men givetvis berättar vi vilka placeringar som våra åkare haft. De som har mindre bra placeringar lyfts fram med Junior/ FIS åkare Freeriders /YR Samma som U6,U8, U10, U12 ,U 14, U16b Nu lyfter enskild ungdom Vi vill kommunicera lagandan, den är viktigt vid tävling och träning Det är att eftersträva gruppens prestation i kommunikationen men givetvis berättar vi vilka placeringar som våra åkare haft. De som har mindre bra placeringar lyfts fram med. Samma som U6, U8, U10 och U12 Vi vill kommunicera lagandan, den är viktigt vid tävling och träning Det är att eftersträva gruppens prestation i kommunikationen men givetvis berättar vi vilka placeringar som våra åkare haft. De som har mindre bra placeringar lyfts fram med 18 September 2018

Vad gäller per åldersgrupp Övrigt Vi eftersträvar efter så tydlig kommunikation som möjligt. Alla som är med i klubben har ett ansvar för att vara öppna och inkluderande. Detta gäller all kommunikation mot medlemmar och tränare mm. Vi kommunicerar så snabbt vi kan Lagledarna har en mycket viktigt roll i kommunikationen med sina grupper 18 September 2018