Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Innebandy P05 Säsongen 17/18.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Innebandy P05 Säsongen 17/18."— Presentationens avskrift:

1 Innebandy P05 Säsongen 17/18

2 Ledare Tränare: Jimmy och Hampus Lagledare: Heléne
Lagföräldrar: Linda Fahlén och Marlene Hansson Ekonomiansvarig: Marlene Hansson

3 Träningstider Måndagar 19-20 Grubbe Torsdagar 17-18 Nolia Väst
Söndagar Nolia Väst Träningarna startar torsdag 21/9 och rullar sedan på. Ingen kallelse till träningar men meddela gärna frånvaro till Heléne. Vi kommer att kalla till matcher som förra säsongen.

4 Seriespel Vi ligger kvar i vår division. 4 oktober är det serieträff för oss tränare. Efter det kommer matcherna att läggas ut i kalendern. Precis som förra året kallar vi till matcher och delar upp laget i 3 grupper, varav 2 är kallade till varje match. Vid frånvaro kallas spelare från den vilande gruppen in.

5 Cuper I år kommer vi delta i två cuper i Umeå.
Floorball Festival 6-8 oktober. En kick-off cup. Kostnaden tas ur lagkassan. Deltagaravgift på 200 kr betalas av respektive familj. Minst fem matcher. Umecupen april Samma lika som ovan.

6 Hur vi ser på framtiden….
Vår vision är att åka till Storvreta säsong 18/19 och i den mån det är möjligt betala detta ur lagkassan. Vintern eller sommaren 2020 Tjeckien. Med tillräckligt stor lagkassa skall vi försöka att även till denna cup kunna bidra med pengar ur lagkassan så att alla barn har möjlighet att följa med.

7 Ekonomi och lagjobb Vi går in i säsongen med ca Träningsavgift 700 kr. Då ska en del avdrag göras, men det ser bra ut. Därför kommer vi att med hjälp av sponsor kunna köpa in nya uppvärmningströjor med namn på till alla barn. Dessa kommer även att kunna användas på FB säsongen. FB föräldrar får givetvis köpa in sig på en tröja. Vi återkommer med info. Lagjobb: Marlene och Linda. Viktigt att vi fortsätter jobba/sälja för att kunna genomföra dessa cuper till en sån liten kostnad/familj som möjligt.

8 Beslut: Marlene och Linda berättar om olika säljjobb som genererar pengar. Efter en demokratisk omröstning blev det bestämt att vi säljer toalettpapper. Alla försöker sälja 7 st balar var. Man gör så gott man kan, vi gör ju detta för att kunna ta oss iväg på cuperna i Storvreta och Tjeckien. Linda och Marlene kommer med mer info kring försäljningen. Vi kommer även i år att sälja fika på hemmamatcherna. Den inkomsten täcker domarkostnaden bra så det vill vi fortsätta med. Marlene och Linda gör ett rullande schema för fika och sekretariat.

9 Utrustning Röda shorts Röda strumpor
Vit träningströja på träningarna (från ifjol) Glasögon Målvakter: Susp och handskar Stadium har klubbdagar 30/9/-1/10. Meddela SSK i kassan.

10 Sist men absolut inte minst…
Vad har förväntas av oss alla? Ombytta och klara i tid Ha med sig rätt utrustning Vara där för att man ”VILL” Positiv anda, pepp och glädje. Viktigt att alla känner trygghet. Kunna ställa krav på varandra. Vi fostrar inte elitspelare, vi fostrar idrottsmänniskor som ska känna glädje i att röra på sig och bli rörelserika!


Ladda ner ppt "Innebandy P05 Säsongen 17/18."

Liknande presentationer


Google-annonser