Skövde! välkommen till.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Vision – Värdegrund – Mål
Advertisements

Välkommen till Falkenbergs kommun!.
Biblioteken i Norrbotten.
Vision 2025 Foto: Hanna Maxstad I Katrineholm är lust den drivande kraften för skapande och utveckling – för liv, lärande och företagsamhet. Lust är passion,
VISION Kommunplaner – strategisk planering
En sammanfattning av vad två samhällsklasser kom fram till ht 2010.
Ett projekt för att locka till arbetskraftsinflyttning i.
Näsets SK Den vinröda tråden !. Näsets SK Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi satsar på både.
Ortsutveckling Bettna Stormöte den 21 augusti 2013 Välkommen!
Ortsutveckling i Sparreholm Sparreholms Bygderåd 17 januari 2011.
Välkomna Föräldramöte EIF F01/ Sammanslagning av F01/02 Föräldramöte EIF F01/02 Bakgrund Förväntningar Dagsläget.
Erbjudande - Examensarbete Högskolan i Skövde 2013.
Simrishamnsbanan – från kust till kust under timmen.
Välkommen till Kristianstad © Kristianstads kommun, Svelo.
Vi blir Region Jönköpings län
Värderingar En värdering är egentligen ingenting annat än en personlig uppfattning om hur bra eller dåligt någonting är eller om vad som är rätt eller.
Så hänger det ihop VISION VÄRDERINGAR MÅLBILDER
Ortsutveckling Bettna Stormöte den 9 oktober 2013 Välkommen!
Jessica Åström – Ungdomsombud Umeå kommun Jessica Åström – Ungdomsombud Jämlikhetsfrågor Umeå kommun Jobbar över flera förvaltningar För och Grundskolan,
Västervik Företagandet i Västervik skall vara Enkelt-Roligt-Lönsamt Roger Psajd 2010.
Ledarskap - Kompetens – Delaktighet
DEN GODA MILJÖN DET GODA LIVET I STORSTADENS NÄRHET.
Enheten för regional tillväxt, Näringsdepartementet
Ortsutveckling Skebokvarn Välkommen! Stormöte 2 september 2013.
De sex kommunerna i Sundsvallsregionen Hudiksvall Härnösand Nordanstig Sundsvall Timrå Ånge Tillsammans är vi nära invånare i regionen. Medlemmar.
Ortsutveckling Skebokvarn Välkommen! Stormöte 18 november 2013.
Nu kraftsamlar vi för den sociala barn- och ungdomsvården
Passion för livet utvecklas och stödjs av Region Jönköpings län
glädje-trygghet-kamratskap-nyfikenhet
K O S T N A D S E F F E K T I V A L Ö S N I N G A R I N O M A V A N C E R A D E E L E K T R I S K A S Y S T E M Delaktighet Vi trivs på jobbet och det.
”Vi tror på trådlösa förbindelser… …och vår förmåga att fånga tillväxten”
Sektor medborgare och samhällsutveckling (SMS) Sektorschef: Rogher Selmosson.
Där världarna möts invånare 86 sjöar 707 öar 23 naturreservat Nordens största sluss Enhörna Södertälje Järna Hölö Mölnbo.
Enkätundersökning: Feriearbetarna De ungas upplevelse av arbete inom Vård och Omsorg inom Göteborgs Stad Erika Rodríguez Lindgren.
Välkommen! Foto: Ana Vera Burin Batarra Välkommen! Uppsala växer 13.30Hur jobbar kommunen med de frågor som är viktiga för näringslivet? 14.30Fika.
Verksamhetsplan Värdegrund Jönköpings Läns Skol Idrottsförbund skall stå för glädje, gemenskap och demokrati där alla skolidrottsföreningar.
Timrå – en stark kommun i en växande region. Varför en vision? En vision är en positivt laddad uppfattning om en önskad framtid. Att enas om en gemensam.
Kristinehamn 2030 – den vänliga och nyskapande skärgårdskommunen.
Vision 2030 Resultat från medborgardialog. En vision i sitt sammanhang (schematisk) Vision 2030 Prioriterat område 1 Prioriterat område 3 Prioriterat.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
Sunderby SK - en värdefull förening -. SISU Idrottsutbildarna – Sunderby SK Lilla Sundis Cup 2012 (fotboll) SSK:s styrelse Sprids till övriga sektioner.
Gottsunda damlag säsongen 2013/14. Gottsunda dam är ett glatt gäng tjejer från Uppsala och som älskar att lira innebandy. Nästa säsong ser ut att bli.
Verksamhetsidé för Kalix Handboll Varför finns vi? För vems skull finns vi? Vad erbjuder vi? Vilka värden skapar vi? Verksamhetsidé Kalix HK är en förening.
Hur vi arbetar med kommunikation i en kommun som Botkyrka?
Dalarna ska vara ledande i Sverige för lanthandelsutveckling och
Kenneth Abrahamsson, Martin Björkryd, Kajsa Mumm
En historisk överblick
Obbola IK.
Dialekter Språkbruk i Sverige. Några varianter av regionala skillnader i talad svenska.  Cecilia Bergentz, Hummelstaskolan.
För cirka 1,5 år sedan fick David Polfelt, Vd för Massive Entertainment en idé. Eller rättare sagt han fick nog. Nog av att PRATA om att göra något åt.
2016: Ökade intäkter, men också ökade kostnader Kommunsektorn +22 mdr Landsting och regioner +3 mdr
BESÖK OSS PÅ EDGYMNASIET.SE OCH FACEBOOK
Information kring klasslagsfotbollen
Strategi för Bästa Heby
”Valberednings- seminarium”
Så bemöter vi varandra - och alla andra
Vad innebär regionbildningen?
Invånarnas inställning till digitalisering i välfärden Undersökning genomförd av KANTARSIFO på uppdrag av Sveriges kommuner och landsting våren 2018.
Förhållningssätten.
Uppsala – tillväxt och hållbarhet
Där idéer blir verklighet
Hur skapar man ett bra samhälle med hjälp av civilsamhället?
Uppsala – tillväxt och hållbarhet
GLÄDJE – GEMENSKAP - STOLTHET
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
TORSÅKERS IF Socioekonomiskt bokslut 2018.
20 års utvecklingsarbete tillsammans och resan fortsätter
Året som gått Näringslivs- och destinationsutveckling
Resurser och genomförare!
Att vara idrottsförälder FC Gute PF 05/06 18 mars 2018
Presentationens avskrift:

Skövde! välkommen till

Välkommen till Skovde

En historia om kraft, utveckling, mod och mord

Skövderegionen ska blomstra till glädje för alla invånare, besökare och verksamhetsidkare. Vi behöver en tydlig färdriktning och en gemensam framtidsbild för att skapa förutsättningar för Den nödvändiga tillväxten och det goda livet i vår region. Därför fattade Skövde kommunfullmäktige i juni 2010 ett enhälligt beslut om visionen. Skövde kommun kan emellertid inte göra visionen verklig på egen hand. Det är endast med gemensamma krafter vi når resultat. Vi välkomnar därför alla aktörer att medverka utifrån sina förutsättningar. 2025 nästa!

Vision Skövde 2025 ”Skövderegionen är känd i landet som en välkomnande och växande region där människor möts, verkar och mår bra.”

tre kärnvärden Kraft Mod Glädje Mod – våga satsa, visa framfötterna, utvecklas och prova på nya saker. Vi har modet att säga ja där andra säger nej och tar oss an utmaningar. Här finns det jädrar anamma som gör att vi kommer framåt och lyckas med det vi tar oss för Kraft – här finns ett ständigt driv. Vi är nytänkande, strävar framåt och är företagsamma. Hör får vi saker att hända. Vi är aktiva, sportiga och gillar att röra på oss. Vi är i ständig rörelse och är förändringsbenägna Glädje – Här finns värme, humor och genuin känsla. På ett okonstlat och naturligt sätt är vi välkomnande, glada, serviceinriktade och öppna Glädje

Drygt 53 400 invånare vision att vara 60 000 år 2025 Korta fakta och ständigt växande vision att vara 60 000 år 2025

Utmaningar och ambitioner Vårt fördelaktiga läge! Utmaningar och ambitioner Småstadens fördelar där storstaden aldrig är långt borta 1 h med tåg från Göteborg 2 timmar med tåg från Stockholm

Genom webbundersökningar har vi tagit reda på vilken bild av Skövde som finns på lokal och nationell nivå Lokalt beskriver man Skövde som en stad som har det mesta där framförallt närheten till ett rikt utbud, shopping, handboll, fritidsaktiviteter, kultur, vackra naturområden, Billingen, högskolan och Volvo lyfts upp som positivt. Lokalt lyfter man fram Skövde som en expansiv stad med framtidstro, men påpekar samtidigt att Skövde behöver särskilja sig, synas och höras mer. Även näringslivet är mycket positivt inställda och lyfter fram Skövde som en aktiv och växande stad med framåtanda som satsar på företagande. Näringslivet lyfter fram att de är stolta över Skövde för att de har högskolan, Gothia Science Park, Volvo, en handel i utveckling, samt att Skövde har ett bra samarbetsklimat och en potential att utvecklas mer.

Kulturhus för alla Konsthall, konstmuseum, bibliotek, teater och biograf 35 000 besökare årligen och mängder av arrangemang Samarbete med universitet i Milano och Uppsala Kulturiet i samarbete med Robert Gustafsson Kulturhus som ger möjligheter för kulturella företagare

Skövde- en aktiv stad 380 föreningar bidrar till delaktighet och gemenskap Sveriges bästa äventyrsbad fyra år i rad Nationalarena för Futsal

Dam- och herrlag i elitserien i handboll

Billingen – ett berg av upplevelser Vasaloppscenter för cykel, löpning och skidor - ett av 15 i Sverige Utegym, aktivitetsplats, utomhusbad Klättring, fiske, natur Billingen 2020 för själ och hjärta

Skövde- en del av Skaraborg 15 kommuner Skövde som centralort och draglok

Samverkan viktig för framgång

Välkommen till Skövde!