Värdegrund Hos IK Zenith vill vi att barn och ungdomar har rättigheterna: … att få delta i idrott oberoende av förmåga … att delta på nivåanpassad bas.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Advertisements

Patients' experience of important factors in the healthcare environment in oncology care. Browall M, Koinberg I, Falk H, Wijk H.
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Föräldrar - Idrottsföräldrar.
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Välkomna Föräldramöte P97 14 December Mål Fotboll skall vara roligt. En trupp men två lag i seriespel Etablera oss som ett av regionens bästa.
Ledarmöte Innehållsförteckning 1.Övergripande – Vår policy i stort 2.Att vara ledare inom SGoIF 3.Barnfotboll, upp till 12 år 4.Ungdomsfotboll,
För att inkludera alla Ljusdal IF
Föräldramöte den 21:e mars 2013 Klubblokalen, Engvallen 18:00-19:30
Det finns ett värde i att vara lika i en förening!
MBK – presentation och framtid Välkomna!
Ockelbo Basket STRATEGI “BACK ON TRACK ”. Ockelbo Basket VISION  OBK SKA BEHÅLLA OCH VIDAREFÖRÄDLA DET STARKA VARUMÄRKET SOM ÄR ETABLERAT SEDAN.
Föräldramöte F 08/09 30 September Policy, spelarutbildningsplan; hur jobbar BK Höllviken med flickfotbollen? 2.Höstens planering: Tjejcupen,
KIK Fotboll PF 05/06 Föräldramöte Åtaganden Kiosken – Laget ansvarar för Kiosken under egna hemmamatcher samt vid några A- och B-lagsmatcher.
Föräldramöte SMÅ IF Fotboll Agenda; Era åsikter om bra och dåligt med SMÅ IF Fotboll Presentation SMÅ IF Fotbolls styrelse Styrelsens uppgifter Framtiden.
VÄLKOMNA Föräldramöte P07 14 april Agenda Presentation av ledarstab och ansvarsområden 2016 Träningar 2016 Matcher 2016 Teambuilding Föräldraengagemang.
ÄAIK P03:BLÅ Lag & Spelarutveckling NIVÅANPASSNING.
Välkomna till P-02 Föräldramöte 15 Oktober. Tränare Anders, Fredrik, KG, Magnus, Micke, Ola Anders, Fredrik, KG, Magnus, Micke, Ola Bosse och Jonas slutar.
Sunderby SK - en värdefull förening -. SISU Idrottsutbildarna – Sunderby SK Lilla Sundis Cup 2012 (fotboll) SSK:s styrelse Sprids till övriga sektioner.
Policy Vad förväntas av spelare, ledare och föräldrar i Uppsala HK.
Föräldrarmöte P04-05 September 11, Röda tråden Vägledning och riktlinjer för barn- och Ungdoms -innebandy i IBK Lockerud Mariestad 2016/2017.
Lagsammanhållning. L AGSAMMANHÅLLNING 2002 VAD JAG SJÄLV VILL FÅ UT AV ATT SPELA SKA VINNAÄR BÄST I SJÄLVFÖRTROENDESKA HJÄLPA LAGET ALDRIG GE UPPTYCKER.
Verksamhetsidé för Kalix Handboll Varför finns vi? För vems skull finns vi? Vad erbjuder vi? Vilka värden skapar vi? Verksamhetsidé Kalix HK är en förening.
RÖDA TRÅDEN Att erbjuda så många barn, ungdomar och vuxna som möjligt att vara aktiva i Sköndals IK. ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”. Sköndals.
POJKAR Siffror när vi inleder 2015 Ca 60 spelare 10 ledare 8 föräldrarepresentanter 2 träningar (onsdag och söndag) + 1 match i veckan (tisdag)
Åsa IF Stiftelsen Dunross
Föräldramötes mall, Välkomna till en ny säsong i vårt underbara gäng!
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
Lagsammanhållning.
IFK Viksjö F07 united.
P06-BLÅSVART Fotboll Föräldramöte 12/
Agenda Söderköpings IK PF03 Föräldramöte 19/3
Våra Värdegrunder.
Fair play Samhällskunskap åk 4.
GOIF A och U lag 2010/2011.
VÅRA REGLER - Varla IBK P-04 Svart
Järfälla Basket P07 Föräldramöte 25/
Föräldramöte 25/4  .
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Spelar- och föräldramöte F13
Spelar- och föräldramöte
Föräldramöte P06 7/4 Välkomna!
Information kring klasslagsfotbollen
KURR Kamratskap & Kunskap Utbildning & Utveckling
Föräldramöte TTP P
Välkomna till föräldramöte F
P-00/ Kristianstads FF.
LÄROPLANEN 2014 (2016) Vad är nytt?
Etik & moral.
Etik & moral.
Utfall Enkät Säsongen 2014/2015
Kommunikationspolicy för MASK
Föräldramöte FBC F
Informerar föräldrar om Barn- och Ungdomsverksamheten
P Ledare o spelare Föräldrarepresentanter P06 Vision Match
Planering och information för 2018
Hur skapar man ett bra samhälle med hjälp av civilsamhället?
Medlemmar, ledare, kansli och styrelse Våren 2017
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
Föräldrapolicy Skåre HK
NOLLTOLERANS I UPPLAND
Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad
TORSÅKERS IF Socioekonomiskt bokslut 2018.
Välkomna till föräldramöte VIK P09:1
NOLLTOLERANS I UPPLAND
Att vara idrottsförälder
Föräldramöte NIF P06 Vår 2019.
Ledarträff Nicklas är lagledare och ansvarar för administration i Laget.se och kontakt mot Störmsbro IF och fotbollsförbundet, sätter ihop.
Att vara idrottsförälder FC Gute PF 05/06 18 mars 2018
MASTERPLAN FOTBOLL
Presentationens avskrift:

Värdegrund Hos IK Zenith vill vi att barn och ungdomar har rättigheterna: … att få delta i idrott oberoende av förmåga … att delta på nivåanpassad bas … att ha vuxet sällskap … att delta i en säker och hälsosam omgivning … att ta del i ledarskapet och fatta beslut om eget idrottsdeltagande … att delta som barn och inte som vuxen … att behandla alla inblandade med respekt och själv också bli behandlad på samma sätt … att ha roligt inom idrotten Viktigt för oss att alla är välkomna, vi tror på det sättet att vi bygger för framtiden, vi skippar de kortsiktiga vinsterna – men det kan vara svårt ibland när alla vill vinna Vi har börjat så smått att nivåanpassa på träningarna, vi vill passa för att dela in i grupper… Många tränare, små grupper Här handlar det ju om att vi tar hand om killarna och vi tar också ett ansvar för hur de mår och om vi märker att någon mår dåligt eller annat så kommer vi at hantera även det Vi har börjat så smått med delaktigheten, gemensamma regler, föräldrarna viktig roll ingen skall känna press på att vara med

Föräldraprofil Stödja ledarna Vid matchen är du positiv Transporter Material Fika Mat Logistik Mm Vid matchen är du positiv Inget tjat på domaren, motståndare, spelare eller ledare ”Justast i stan” Ingen coachning Placering på planen – motsatt sida Vi vill ha en aktiv föräldraförening och föräldrar som hjälper till, det är inte förbjudet att ta initiativ till att hjälpa till allt från stort till smått Medverka till barnens långsiktiga utveckling