Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkomna till föräldramöte F

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkomna till föräldramöte F"— Presentationens avskrift:

1 Välkomna till föräldramöte F-05 2016

2 DAGORDNING: LAGET.SE ÅSA IF POLICY MÅLSÄTTNING FÖRÄLDRASAMARBETE
TRÄNINGAR SERIESPEL, MATCHER SPELBLOCK ÅSACUPEN ÖVRIGA FRÅGOR

3 TRÄNARNA Henrik Andersson (ekonomiansvarig) Patrik Sjöberg Therese Tarrant Gunilla Vollmer

4 LAGET.SE Här kan ni lätt gå in och se information om matcher och cuper, träningar mm. Nytt i år är att vi vill att ni meddelar oss om ni inte kan komma på träning. Skriv i kommentarfältet eller sms:a. Var noggrann med att svara på om ni kan vara med på matcher. Laget.se (

5 ÅSA IF POLICY VID MATCHER MM
Bara positiva rop från kanten både från tränare och föräldrar. Vårdat språk Aldrig negativa kommentarer till domarna. Föräldrar på en sida och tränarna, avbytare på en sida. Dunross sponsor

6 MÅLSÄTTNING… Att vi ska behålla våra spelare så länge så att vi kan bli ett elvamannalag. Utveckla spelarnas teknik och spelförståelse. Lära barnen ta hänsyn till varandra och respektera varandra och ledarna. Lära barnen att fungera i grupp. Lära barnen att respektera regler. Både på fotbollsplanen och i övriga sammanhang där vi representerar föreningen. Spelarna skall känna igen vissa fotbollstermer. Stimulera barnen till spontanfotboll.

7 MÅLEN GER: Glädje Gemenskap Fotbollens grunder Ett livslångt intresse
Trygghet Kamratskap

8 LITE TANKAR FRÅN TRÄNARNA
Inte viktigast att vinna utan att göra sitt bästa. Viktigt att alla får spela och känna sig delaktiga. Aldrig toppning. Fair play, vi tar ut tjejerna från match eller träning om det förekommer dålig attityd. Prata med oss tränare direkt om ni föräldrar har frågor eller synpunkter på träning, match, oss. Prata endast positivt om fotbollen med era barn.

9 FÖRÄLDRASAMARBETE Val av föräldrarepresentanter. Lisa och Sandra blir kvar som representanter och Linda Moberg ställer också upp. De fixar schema för fika på hemmamatcher samt schema för den uppgift laget får på Åsacupen. Tvättschema för matchställ. Tjejerna kommer få låna ett komplett matchställ som de ansvarar för att tvätta och att ha med till matcherna.

10 VAR HAR VI TRÄNINGARNA? Träningstider på gräs kommer att vara på tisdagar 17:30-19:00 samt torsdagar 19:00-20:30. (norra sidan)

11 TRÄNINGAR Mycket bollkontakt (1 boll/spelare) Smålagsspel
Snabbhet med boll (fotbollsanpassad) Uthållighet med boll. Få tjejerna att tänka att alla deltar i försvarsspel och anfallsspel. Vi tränar omställning. Att alla är aktiva på plan.

12 SERIESPEL Vi har anmält ett lag till Kungsbackaserien och ett till Varbergsserien.

13 Spelblock Liksom förra året kommer vi att dela upp tjejerna i spelblock.(A,B,C,D) Två spelblock spelar/match. Vi byter runt spelblocken så att alla ska få spela med varandra. Om man inte kan vara med på någon match frågar vi från de andra spelblocken. Vi för en lista så att det blir så rättvist som möjligt.

14 ÅSA-CUPEN Här behövs mycket hjälp från alla föräldrar!
Vi behöver en lagansvarig som har kontakt mellan kansliet och laget. Alla är ansvariga för att bemanna sina pass även om man är bortrest. Ni fixar ersättare. Alla ska lämna två specerier till lotteriet. Inga utgående varor. Alla ska lämna in kakor till kaffetältet.

15 ÖVRIGT Maskotar på IFK-match till sensommaren.
Overaller till tjejerna. Sponsorer? Gå på Åsamatcher tillsammans.(dam och herr) Kommentarer eller önskemål från er föräldrar.

16 VI HOPPAS PÅ ETT HÄRLIGT FOTBOLLSÅR TILLSAMMANS!


Ladda ner ppt "Välkomna till föräldramöte F"

Liknande presentationer


Google-annonser