Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ledarträff 2019-01-08 Nicklas är lagledare och ansvarar för administration i Laget.se och kontakt mot Störmsbro IF och fotbollsförbundet, sätter ihop.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ledarträff 2019-01-08 Nicklas är lagledare och ansvarar för administration i Laget.se och kontakt mot Störmsbro IF och fotbollsförbundet, sätter ihop."— Presentationens avskrift:

1 Ledarträff Nicklas är lagledare och ansvarar för administration i Laget.se och kontakt mot Störmsbro IF och fotbollsförbundet, sätter ihop lag inför match. Stämmer av på sista träningen innan match vilken som kan ansvara för matcherna för de två lagen under helgen. Begga tar fram en pärm med övningar som vi kan ha med till träningarna för att slippa fundera på vilka övningar som ska göras. Nicklas gör ett schema över vilka som ansvarar för träningen för den första tiden i veckan och den andra i veckan.

2 Föräldramöte F 18:30 – 20:00 Testebo

3 Agenda föräldramöte F-07
Träningstider Anmälan till träning och match i laget.se Träningsfrekvens, deltagande på match Behov av målvakter Ledord för laget Hudik-cup Träningsläger Matchställ Fikalåda på hemmamatcher Sommarlotter

4 Agenda föräldramöte F-07
Träningstider Vi siktar på att börja med en träning i veckan på konstgräs från V14 Vi kommer försöka få två träningstider i veckan under sommaren, med förhoppning på 18:00 till 19:00, tisdag och torsdag. Vi återkommer när vi vet vilka tider vi fått på Laget.se Anmälan till träning och match i laget.se Anmäl ert barn till träning så snart ni har fått kallelse i Laget.se Deadline för att svara på kallelse är 2 dagar innan för match och 1 dag innan för träning.

5 Agenda föräldramöte F-07
Träningsfrekvens, deltagande på match Vi kommer att prioritera de spelare som tränar mest till extra matcher. Naturligtvis har vi förståelse för om spelare varit sjuk eller bortresta, eller tränat andra idrotter. Vi kommer att blanda olika lag (båda) inför varje match under serien för att tjejerna ska få spela med olika kompisar under säsongen. Behov av målvakter Vi har några målvakter som verkar trivas i rollen, men vi behöver fler för att inte stå inför matchstart utan målvakt. Inez & Wilma och är de som agerar målvakter. Hur kan vi få fler som kan ställa upp och stå i mål?

6 Agenda föräldramöte F-07
Ledord för laget Lyssna när ledare/tränare pratar Alltid ha god ton mot varandra Göra så gott man kan Konsekvens om man inte ställer upp på våra ledord Vid skada kliver man av träningen Vid upprepad stök eller bråk får man kliva av träningen/matchen Situationsanpassad tolkning av våra ledord Ibland får spelare ont och det går över och de kan delta igen, men om det upplevs som att man ”maskar” för att slippa utföra det man upplever tråkigt känns inte det acceptabelt. Naturligtvis lyssnar våra spelare oftast på oss ledare och har en god ton mot sina medspelare, men ibland kan det spåra ur och då kan det vara bra att de som stör eller är otrevlig får avsluta träningen eller matchen, med respekt för oss och för övriga spelare. Det är barn som spelar och vi välkomnar dem självklart tillbaka om det skulle bli någon som vid tillfälle får kliva av på grund av sitt beteende.

7 Agenda föräldramöte F-07
Hudik-Cup 14-16/6 Efter genomförd förfrågan på Laget.se om hur vi ska finansiera Hudik-Cup så kommer vi föräldrar att betala kostnaden för deltagandet (800kr) Transporter och boende Minibussar är preliminärbokade Boende på skola Mat ingår Träningsläger Då vi kommer att prioritera Hudik-Cup i sommar väljer vi att genomföra ett enklare träningsläger. Troligen med övernattning på Testebo en natt.

8 Agenda föräldramöte F-07
Matchställ Vi kommer att få nya matchställ till denna säsong med nya sponsortryck Vi kommer att återkomma med dag för att prova ut storlekar via Laget.se Domaransvarig Nicklas Fikalåda på hemmamatcher Fika på hemma matcher har gett ett gott tillskott till lag-kassan Karin, Elsas mamma ansvarar för fikat (Inköp och schema) Sommarlotter Sommarlotter har gett ett gott tillskott till lag-kassan Millas pappa ansvarar för sommarlotterna

9 Tack för att ni kom!


Ladda ner ppt "Ledarträff 2019-01-08 Nicklas är lagledare och ansvarar för administration i Laget.se och kontakt mot Störmsbro IF och fotbollsförbundet, sätter ihop."

Liknande presentationer


Google-annonser