Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkomna Föräldramöte P97 14 December 2010. Mål Fotboll skall vara roligt. En trupp men två lag i seriespel 2010. Etablera oss som ett av regionens bästa.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkomna Föräldramöte P97 14 December 2010. Mål Fotboll skall vara roligt. En trupp men två lag i seriespel 2010. Etablera oss som ett av regionens bästa."— Presentationens avskrift:

1 Välkomna Föräldramöte P97 14 December 2010

2 Mål Fotboll skall vara roligt. En trupp men två lag i seriespel 2010. Etablera oss som ett av regionens bästa 11- mannalag.

3 Detta skall vi göra för att nå målen. Bättre träningar (både ledare och spelare). Tydlig spelidé. Tydliga regler. Bättre fokus på detaljer. Nivåanpassning. Mer teori. Mer individuell träning. Effektivare/tydligare organisation.

4 Ansvar Johan Är huvudansvarig för övningarna på våra träningar. Tar hand om snacket med gruppen i pauser mellan övningar och i matcher. Ser till att träningarna är anpassade till det vi behöver träna på. Är närvarande på de flesta träningarna.

5 Ansvar Björn Är den som sköter frågor från spelare och föräldrar. Tar hand om informationen på www.laget.se. Är ansvarig för spelarnas individuella utveckling. Tar de enskilda samtalen med killarna under matcher. Är ansvarig för laguttagningar. Är närvarande på de flesta träningarna.

6 Ansvar Lennart Går in i en lagledarroll. Är ansvarig för att vi spelar i rätt cuper Tar hand om kommunikationen med kansliet och Skånes Fotbollsförbund. Ser till att det finns planer samt funktionärer till träningar och matcher. Är närvarande på de flesta träningarna.

7 Ansvar Benny Träningsövningar för 11-mannaspel. Träningsövningar för målvakter. Kommer att närvara på träningarna.

8 Ansvar Dan Specialprojekt Gästtränare Gästföreläsare Sponsorer Träningsläger

9 Coachning Till varje match har vi två coacher. En tar hand om snacket med laget inför match och i paus. Den andre tar snacket med de enskilda spelarna. Tillsammans bestämmer de byten och hur laget skall spela.

10 Spelidé 4-4-2 med en diamant på mittfältet. Ytterbackar som följer med på sin sida vid anfall (Tre backar stannar kvar). Vi kommer att spela upp bollen genom laget och på så sätt få en bättre spelkvalitet.

11 Träningar Kom i tid. Rätt klädsel + vattenflaska. Den som tränar spelar. Missar man tisdagsträningen kan man strykas från laget den kommande helgen. Alltid samling vid omklädningsrummen när det är utomhusträningar. Vi joggar gemensamt ned till planen. Tisdagar – Samling 17.15. Kör till 19.00 Fredagar – Stadium 20.00 – 21.00 Extra träningar läggs ut på laget. Fokus på träningen under träningen. Flams och trams förstör för laget. Vi kommer att ställa de som förstör på sidan. Efter träningen hjälps vi åt att samla ihop material. Sedan samlas vi i omklädningsrummet.

12 Matcher Kom i tid till samlingen. Var utvilade innan match. Se till att få ordentligt med sömn natten innan. Inga föräldrar inne i omklädningsrummet. Se till att ha ätit cirka en timma innan samling. Klara av toalettbesök innan vi värmer upp. Ta med en egen märkt vattenflaska som du ställer i flaskstället i omklädningsrummet. Coacherna sköter matchandet. Inget tjat om att man vill in eller vilken position man ska spela på. Efter matchen eller under en träning går det bra att vända sig till Björn med frågor om laguttagningar och positioner. När man är på planen ger man alltid järnet oavsett vad det står. Efter matchen tackar vi motståndarna med en applåd. Vi samlas alltid i omklädningsrummet efter matchen för genomgång och dusch.

13 Ett lag. Vi är ETT lag som tränar och spelar TILLSAMMANS. Vi ska vara justa mot varandra. Vi skall stötta och peppa varandra. Hot, taskiga ord eller att snacka skit hör inte hemma i vår trupp. Vi kommer att agera stenhårt mot det. Vi uppträder mot våra motståndare som vi uppträder mot varandra. Vi står upp och kämpar. Ingen viker ned sig, bara för att det går dåligt på planen. Vi vinner tillsammans och vi förlorar tillsammans.

14 Lagkapten Någon med rätt inställning. Någon som alltid stöttar och peppar istället för gnäller. Någon som med spel och attityd får med sig laget på planen även när det går tungt. Någon som hjälper till med uppvärmningar. Någon som kan tala för spelarna med tränarna. Någon som inte viker ned sig och blir ”skadad” när det går tungt. Någon som har förtroende bland spelarna och tränarna. Hälsar innan och efter matcherna.

15 Matcher och cuper Vinterserien december och januari Egna träningsmatcher, hela tiden, nästa mot Bjärred. Vecka 9 Husie IF - HIK 1 Arlöv - HIK 2 Vecka 10 HIK 1 - LB07 Heleneholm - HIK 2 Vecka 11 HIK 1 - Kvarnby KFF 2 - HIK 2 Vecka 12 HIK 1 - Malmö City IFK Malmö - HIK 2 Vecka 13 Påsk inget bokat Vecka 14 KFF 1 - HIK 1 Anderslöv - HIK 2 Vecka 15 Seriestart 14 maj BIF-cupen juni Kullavägen juni 18-24 juli Gothia Cup (mer info kommer) 6-8 augusti


Ladda ner ppt "Välkomna Föräldramöte P97 14 December 2010. Mål Fotboll skall vara roligt. En trupp men två lag i seriespel 2010. Etablera oss som ett av regionens bästa."

Liknande presentationer


Google-annonser