Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

VHF Flickor 01 Kontaktuppgifter

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "VHF Flickor 01 Kontaktuppgifter"— Presentationens avskrift:

1 VHF Flickor 01 Kontaktuppgifter fredrik@dinair.se 0708-917590

2 Trivsel- och samarbetsmål
Lagfilosofi Mål I VHF flickor 01 vill vi: att alla spelare ska tycka att det är roligt att spela och umgås med varandra. att alla spelare ska behandla varandra med respekt. att alla spelare ska få möjlighet att utvecklas i sin egen takt. att alla spelare alltid ska göra sitt bästa på träning och match. att alla spelare över säsongen ska få lika mycket speltid under match. Lagmål Mål som vi strävar efter när det gäller laget som helhet. Individmål Kunskaper som vi strävar efter att möta på individnivå. Trivsel- och samarbetsmål Mål när det gäller hur vi ska uppträda och samverka i gruppen.

3 Individmål Lagmål Alla spelare ska kunna skjuta, passa och fånga bollen på ett tekniskt korrekt sätt. Alla spelare ska med flyt kunna göra rättvänd och omvänd stegisättning samt hoppskott. Alla spelare ska med flyt kunna springa och passa bollen med olika hastighet och avstånd till sin medspelare. Alla spelare ska kunna spela på minst en 6-meters och minst en 9-meters position. Alla som vill, ska få möjlighet att stå i mål. Teori: Alla spelare ska lära sig korrekt terminologi när det gäller positioner i valda spel-uppställningar samt handbollsplanens olika zoner. Vi ska spela ett bra försvarspel och kunna tillämpa 3 olika varianter; 3-2-1, 6-0 och 5-1. Vi ska efter att vi ha vunnit bollen kunna spela upp den på ett effektivt och snabbt sätt till anfallszon. Vi ska spela ett kreativt anfallsspel med mycket rörlighet och hög spontanitet.

4 Ha roligt! Trivsel och samarbetsmål Tränarnas roller
Alla spelare ska till träning och match, komma i tid, väl förberedda och fulltankade med energi. Alla spelare ska naturligt kunna samarbeta med alla sina medspelare på träning och match. Alla spelare och ledare ska uppmuntra varandra och sina lagkamrater i såväl med gång som motgång. I vårt lag tillåts alla att göra fel, det viktigaste är att ha roligt! Allmänt – I år har vi delat upp rollerna lite mer. Fredrik och David kommer att hålla i handbollsbiten och Frida i det administrativa. Vi kommer också att ha följande fokusområden: Fredrik (Tränare) Försvarsspel Teori David (Tränare) Anfallsspel Frida (Lagledare)

5 Skjuts- och andra insatser som vi genomför runt laget.
Föräldrarollen Användande av hemsida Vi tycker att vi har en bra föräldrakultur runt omkring laget och vi hoppas att ni är med oss och stöttar laget även framledes. Som vanligt förväntar vi oss följande: Skjuts- och andra insatser som vi genomför runt laget. Peppning och uppmuntring av spelare i med- såväl som motgång. I år kommer vi i högre utsträckning att använda oss av hemsidan. Där kommer ni att hitta gällande körschema, kontaktlista samt annan nyttig information. Tränarna sköter snacket med domarna!

6 Inför träning Inför match
På bokat.se lämnar vi besked om huruvida vi kan komma eller inte. Det är viktigt för vår planering av träningar, att ni svarar på kallelserna. Vi kommer alltid i god tid och är ombytta när träningen börjar. Om inget annat meddelas tränar vi: Onsdagar Fredagar – 19.00 Vi börjar alltid med utelöpning om inget annat meddelas innan. Vi är många som vill vara med och spela match. Därför har vi satt upp som grundregel att vi kommer att åka till match med 13 spelare. Det innebär att varje spelare kommer att behöva stå över 4-5 matcher under säsongen. Därtill måste vara med på minst 1 träning under veckan innan match för att få vara med på helgen. Vi kommer att ha en lista, där vi skriver upp vilka som står över vilka matcher. Naturligtvis bör man alltid följa med och heja på laget om man inte spelar!

7 Cuper Lagpeng Höst Vi undersöker möjligheten att åka på en mellandagscup i Jönköping 4-6 Januari. Vår Hallsberg maj I år behöver vi dra in 8000 kr till föreningen. På föräldramötet kom vi överens om att sälja potatis. Vi återkommer med ytterligare förutsättningar för detta.

8 Symboler Försvar 6-0 H 3 H 2 H 1

9 Försvar 3-2-1 Försvar 5-1 Center Center / Indian Center halv 3:a
H halvback H back Center / Indian 3:a H 2 H 1

10 Anfall grunduppställning Försvarszoner
6


Ladda ner ppt "VHF Flickor 01 Kontaktuppgifter"

Liknande presentationer


Google-annonser