Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

P06-BLÅSVART Fotboll Föräldramöte 12/3 2016.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "P06-BLÅSVART Fotboll Föräldramöte 12/3 2016."— Presentationens avskrift:

1 P06-BLÅSVART Fotboll Föräldramöte 12/3 2016

2 Kort presentation av ledarna
Från lag Blå Från lag Svart Peter Andersson- Lagledare Sandra Gunnarsson - Lagledare Magnus Gustafsson – Tränare Daniel Tibäck - Tränare Jonathan Schüler – Tränare Christer Persson - Tränare Peter Lundqvist – Tränare Conny Sjögren - Tränare Björn Lindblom – Tränare Linda Jansson - Tränare Christian Foremyr – Tränare Mikael Hagman - Tränare Peter Arvidsson – Tränare Carl Levai – Materialare Förslag är att Peter sköter lagsidan och informationen där samt Sandra sköter kontakten med kansliet och ansvarar för cuper och lagkassa.

3 Nya P06 Blåsvart Genom denna sammanslagning kan vi ha med 3st lag i Sanktan, ett lag i lätt, ett i medel och ett i svår serie. Fördelen med detta är att alla killar får möjlighet att spela jämna matcher på den nivå som passar varje individs utveckling bäst. De som utvecklas snabbare än andra får möjlighet att spela mot motstånd som är anpassat för dem och de som inte har kommit lika långt i sin utveckling tror vi kommer att utvecklas snabbare, när de möter ett motstånd som är anpassat för det. Vi ser alla jättepositivt på denna sammanslagning som kommer att gynna oss alla. Båda lagen har samma syn att alla killar ska få samma speltid, alla ska behandla varandra med respekt och vara schyssta och att det viktigaste är att vi har roligt när vi spelar fotboll.

4 Träningar Mars Onsdagar och lördagar Vendelsömalmsgropen April – Troligtvis tisdagar och torsdagar. Vi har lämnat in önskemål om kl Återkommer när vi fått tiderna spikade. En av tiderna kan även bli i Brandbergen. Träningsupplägg följer VIKs modell Anmälningar som vanligt – Uppmanar alla att svara på kallelser om ni kommer eller inte. Viktigt då vi tränare behöver veta i förväg vilka som kommer så vi kan planera in hur många tränare och vilken typ av träning vi ska köra. Då vi nu är många tränare och spelare som har behov av olika typ av träning beroende på färdighet så har vi möjlighet att anpassa träningarna bättre till behovet, dvs vi kommer att vissa träningar att ha lite olika övningar för olika spelare. Det förenklar även närvarorapporteringen som ger aktivitetsstöd till föreningen. Samling 15 min innan vi har tillgång till planen för uppvärmning så vi kan komma igång med träningen direkt när vi har tillgång till planen.

5 Truppen och Sanktan 37 totalt, 17 från svart och 19 från blå och en Hugo från grön 3 lag anmälda, lätt, medel, svår. Ca 12 spelare per lag. Start i mitten av april Till en början gör vi en lagindelning så killarna får möjlighet att lära känna varandra och lite senare i vår och i höst kommer alla att få spela matcher i mer än en serie. Fasta tränare per lag som ansvarar för anmälningar och närvarorapportering. Träningsnärvaro krävs för att man ska bli kallad till match. Självklart kan man bli sjuk eller åka på semester och den typen av frånvaro räknar vi som ”giltig” och man kommer att bil kallad till match ändå. Även träning av annan sport som krockar är givetvis också ok. Om ni inte kan delta på en träning eller match, skriv orsak när ni anmäler frånvaro! Vid plötslig frånvaro efter man svarat på anmälan, skriv på gästboken så vi vet. Dubblering av matcher efter behov, träningsnärvaro prioriteras. Vi behöver vara minst 9, gärna 11 per match. Planen är betydligt större än förra året

6 Cuper 2016 och lagkassa Vi kommer att anmäla till några cuper under året. Det vi behöver då är att bygga upp en lagkassa så vi har pengar till anmälningsavgiften. Vi kan även ha behov av att komplettera med lite material. Förslag är att alla från lag svart sätter in 300:- till lagkassan och att spelare från lag blå betalar in 400:- då Svart har en lagkassa sedan innan. Dessutom ska blå betala 50:- för namnen på matchtröjorna, men detta blir en separat inbetalning. Troligen blir vi som lag tilldelade cafétjänst i Vendelsömalmsgropen. Sommarcup med övernattning? Hur är intresset hos föräldrar? Ställa upp som funktionärer och tjäna pengar till lagkassan. Intresse hos föräldrar? Vi önskar sponsorer!

7 Förhållningsregler Matcher:
Hemmamatcher spelas på lördagar i Vendelsömalmsgropen. Anmäla sig i tid. Om ni inte kan delta på en träning eller match, skriv orsak när ni anmäler frånvaro! Vid plötslig frånvaro efter man svarat på anmälan, skriv på gästboken så vi vet. Alla föräldrar på långsidan, motsatt sida som avbytarna Att heja ”rätt”. Viktigt att alla föräldrar och anhöriga som är med på matcher ska heja på rätt sätt, dvs att bara ge positiva hejarop på det egna laget och på motståndarna. Även domaren ska endast ges positiv feedback under match. Viktigt att inte ge några instruktioner till spelarna under match, då detta lätt kan förvirra spelarna. Värdegrund träningar och matcher Alla ska behandla varandra med respekt och vara schyssta mot varandra. Uppstår situationer med konflikter eller ojustheter så kan Träningen stoppas och situationen redas ut. Killar som inte lyssnar eller förstör för andra kan komma att få sitta vid sidan för en stund. Detta kan även gälla under matcher att ojust beteende kan göra att killen kan få kliva av.

8 Övrigt / Frågor Träningsmatcher – vi kommer att, ibland med kort varsel, även att kalla till en del träningsmatcher under våren och hösten. VIKademien – extra teknikträning på måndagar för de som vill Målvaktsträning – om någon är intresserad av att satsa på att bli målvakt mer frekvent så finns det möjlighet till separat teknikträning via VIKademien


Ladda ner ppt "P06-BLÅSVART Fotboll Föräldramöte 12/3 2016."

Liknande presentationer


Google-annonser