Det handlar om Rotary som yrkesnätverk nu och framåt

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Vision – Värdegrund – Mål
Advertisements

Är du vår nya kollega i Stockholm?
Välkommen att höra av dig till Petra Lindström, Arbetet sker i samverkan mellan: Söderhamns kommun, Arbetsförmedlingen.
Tävlingens syfte TBS Stockholm vill att unga engagerar sig. Unga ska få möjligheten att göra skillnad, både i sitt eget liv och i andras. Därför bjuds.
Till vem riktar sig utvecklingspaketet?
Medlemsutveckling Distriktsseminarium D1380 Olavi Wetterstrand Assistant to Membership Coordinator.
Rekrytering till underhåll – framgångskriterier och fallgropar Baserat på en undersökning av Filip Adielsson, hösten 2011 Version 1.
Den entreprenöriella skolan: från ledarskapet till det individuella programmet. Bengt Johannisson Växjö universitet/Högskolan i Jönköping Presentation.
Minnesanteckningar från förtroendevaldsträff 15/
Beredningen för integration och mångfald
Skolinformatörsutbildning
Grupparbete 2 Hur tar vi nästa steg vidare ?
Aldijana Puskar Brinellgymnasiet
Näringslivets Ungdomsprogram: Morgondagens förmågor behövs nu.
Stadsutveckling - Är det viktigt och i så fall för vem? Björn Bergman
Syfte ”FramtidsFrön inspirerar pedagoger och annan
GolfensNybörjarutbildning2007 På uppdrag av SGF:s Styrgrupp för nybörjarutbildningen & dess auktorisation Patrik Nilsson Utbildningsansvarig Hallands GDF.
Projekt Skaftö Framtid
Näringsdepartementet Hur kan den kommande innovationsstrategin för Sverige stödja internationalisering? Sara Modig Nationella Klusterkonferensen Karlstad.
Svenskt Friluftsliv har till uppgift att bevara och utveckla förutsättningarna för det svenska friluftslivet Stärka friluftsorganisationernas långsiktiga.
Det kreativa konceptets användning i rekryteringsannonser
Självständighet Företagsamhet Lust att lära Introduktion - den röda tråden Kommunledning Finansinspektionen Förebild Ämnesintegration Privatekonomi…….
Forza har skapats av näringslivet för att stimulera ungdomars entreprenörsanda och kreativitet Skåne Nordväst ska bli världens bästa region på entreprenörskap.
Vad det handlar om Malmö stad satsar på att göra Malmö till en trygg och bra stad att leva, bo och arbeta i. Tillsammans med Malmöborna, företag, fastighetsägare,
Välkommen till ESF:s seminarium
Välkommen framtidsagent!. Varför en omarbetad idé om vården? Att bidra till att Vårdförbundets roll som proaktiv aktör i utvecklingen av vården förstärks.
Språkstöd på modersmål för att medvetandegöra sitt eget lärande
“We don’t talk business – we make the opportunity to do business” THE SWEDISH DREAM EVENT THE SWEDISH DREAM.
Sibbarp-Dagsås 28 mars Vad händer ikväll? Introduktion Visioner Aktiviteter Handlingsplaner Lokal utvecklingplan.
ED Tua Haldin-Herrgård. Handledning och stöd som en kunnig, erfaren person i seniorposition ger åt en yngre utvecklingsvillig och –duglig person som befinner.
Tankens Trädgård - från idé till PrAkademi! Ordförande Ingrid Thuresson –29 VÄLKOMMEN!
Västervik Företagandet i Västervik skall vara Enkelt-Roligt-Lönsamt Roger Psajd 2010.
Medlemskapets värde Ett förbundsgemensamt initiativ av medlemsförbunden och TCO Bakgrundsinformation använd vid TCO-rådsmöten hösten 2007.
Socialt entreprenörskap i ideell verksamhet En studie om de aktiva eldsjälarnas motivation och drivkraft som gör skillnad i samhället.
SÅ GÖR VI EN VERKSAMHETPLAN- UTIFRÅN SPF SENIORERNAS MÅL OCH RIKTLINJER 2.
Idéstuga – samla en grupp med både nya och gamla medlemmar och ta tillsammans fram förslag på nya aktiviteter.
Ung Företagsamhet ® Har sedan 1980 arbetat med att föra skola och näringsliv närmare varandra En ideell och partipolitiskt obunden organisation som utbildar.
Diskussion om samgående mellan Djarfur och Vaengur Medlemsmöte
Günther Mårder, vd Företagarna Hur mår Sveriges företag idag och hur ser trenden ut framöver? Günther Mårder Vd Företagarna Fler framgångsrika företagare!
Välkommen till en introduktion – konceptet Teknikcollege Fredrik Gunnarsson Industriarbetsgivarna Greta Hjortzberg Innovations- & kemiindustrierna (IKEM)
Inbjudan till idédebatt
SSPMs mentorprogram inom Life Science
- En metod från Landstinget i Kalmar län
Sveriges största företagarorganisation
I städer, på landsbygder och allt däremellan
Framgångsrika lärprocesser
BESÖK OSS PÅ EDGYMNASIET.SE OCH FACEBOOK
”Valberednings- seminarium”
- En metod från Landstinget i Kalmar län
Förutom yrkeskunskaper…
Patrik Sundström, programansvarig för ehälsa
Riktlinjer sociala kanaler 2018
Ekonomisk hållbarhet och ett växande näringsliv !
PETS 2018 Vad har vi gemensamt Vad vill Du uppnå under
LSF 1951 – år.
Sekreterarutbildning
Prata till visionen Om SIGMAs version.
Medlemmar och engagemang
Kommundirektören och digitaliseringen
Vill du veta mer om hur det är att arbeta som managementkonsult inom hälso- och sjukvård? Helseplan Consulting bjuder in sistaårsstudenter till företagskväll.
CV 1.0 – vad är det och hur tusan gör man?.
INFLYTANDE VALFRIHET LIVSKVALITET 3 Vad är SPF Seniorerna? SPF Seniorerna är en partipolitiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för personer.
KRUT ATT GE PLATS.
Året som gått Näringslivs- och destinationsutveckling
Hjärtligt välkommen till PETS, President Elect Training Seminar med inkommande presidenter och sekreterare i distrikt 2370.
Distrikt 2370 Presidentutbildning – PETS 2019 PDG Anna König.
OM DIGIBAROMETER Digibarometer är att workshopmaterial som tagits fram inom det regeringsuppdrag som Lantmäteriet har för att öka kompetens och.
- LISTAR DE STÖRSTA LEDARSKAPSUTMANINGARNA 2019
IF Friskis&Svettis Kalmar
Framtidens fritid och civilsamhälle
Presentationens avskrift:

Det handlar om Rotary som yrkesnätverk nu och framåt Samhället och våra yrkesroller förändras - hur möter Rotary utmaningen? Hur blir vi attraktiva och relevanta? Välkommen till ett seminarium i Yrkestjänstens regi!  Ett antal intressanta inspiratörer kommer att delta: Stefan Fölster, VD Reforminstitutet, Günther Mårder, VD Företagarna och Johan Ingerö, tankesmedjan Timbro. Alla delar med sig av sina insikter och erfarenheter av samhällsutvecklingen - arbetsmarknad, digitalisering, innovation, entreprenörskap och ideell verksamhet – i stark förändring! Och vi får möjlighet att lufta tankar, grupparbeta och skapa nya idéer till hur Rotary ska bli attraktivt för tidspressade yrkesverksamma och aktiva seniorer i takt med en värld som snabbt förändras. Seminariet "Vart är Rotary på väg" speglar aktuella samhällsförändringar i Sverige som påverkar våra framtida yrkesroller och Rotary som ideell organisation. Seminariet innehåller inspiration och praktiska exempel på hur vi kan utveckla Rotary till ett yrkesnätverk som är relevant och ger personligt värde till våra medlemmar och samhället i dag och framöver! Följ länken, titta under rubrikerna Inspiratörer och Program så får ni mer information om innehållet i seminariet.  Seminariet följer också upp ämnena i  "Rotary Talks; Vart är Sverige på väg?” den 8 februari. Några av Yrkestjänstens mentorer och adepter informerar om hur Rotary som yrkesnätverk mentorerar invandrade akademiker. Seminariet är till för er i klubbarna: Presidenter, styrelsemedlemmar, ansvariga för Yrkestjänsten och engagerade medlemmar! Seminariet är starten på en långsiktig utvecklingsprocess av Yrkestjänsten där vi delar erfarenheter och ”best practise” i ett gemensamt Rotary Yrkesnätverk på LinkedIn. Mer inspiration: Eldsjälar från en ny klubb i Rinkeby som lyfter fram yrkesnätverkande från start. Möt inspirerande entreprenörer med koppling till Ung Företagsamhet och lär om ledarskapsprogram för medlemmar, Rotaract och ”Rotary prospects”. Bjud in dina klubbkamrater, med delade erfarenheter är det lättare att jobba med förändring i klubben när ni kommer hem! Boka nu, klicka på länken, antalet platser är begränsat.   Vi ses på "Vart är i Rotary på väg" den 22 februari mellan 17 och 21! Välkommen! Yrkestjänstgruppen i Rotary distrikt 2350 Vill du veta mera om Rotary Talks: Vart är Sverige på väg?”, klicka här http://www.rotary.se/2350/program-view?id=88741 .