Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som managementkonsult inom hälso- och sjukvård? Helseplan Consulting bjuder in sistaårsstudenter till företagskväll.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vill du veta mer om hur det är att arbeta som managementkonsult inom hälso- och sjukvård? Helseplan Consulting bjuder in sistaårsstudenter till företagskväll."— Presentationens avskrift:

1 Vill du veta mer om hur det är att arbeta som managementkonsult inom hälso- och sjukvård? Helseplan Consulting bjuder in sistaårsstudenter till företagskväll och mingel den 19 februari 2019 Hälso- och sjukvården står inför stora utmaningar med en befolkning som blir äldre och därtill har ett förändrat vårdbehov. Samtidigt får patienterna allt mer kunskap om sin hälsa och ställer därmed högre krav på kontinuitet och tillgänglighet. Dessa utmaningar och många andra arbetar Helseplan dagligen med. Helseplan är managementkonsulter som utvecklar och förbättrar offentlig och privat hälso- och sjukvård. Vi erbjuder våra kunder projektteam med bred kompetens och erfarenhet. Vi vill träffa dig som är i slutet av din utbildning inom ekonomi, medicin, och/eller teknik. Du får träffa vår VD, vår konsultchef och våra konsulter. Du får också prova på att lösa en utmaning, höra mer om vad Helseplan gör och vilka vi är som arbetsgivare. Vi bjuder på dryck och lättare förtäring. Vi ses den 19 februari 2019 klockan på Helseplans kontor, Stadsgården 10, Stockholm. Antal platser är begränsat. Skicka ditt CV till senast den 12 februari.


Ladda ner ppt "Vill du veta mer om hur det är att arbeta som managementkonsult inom hälso- och sjukvård? Helseplan Consulting bjuder in sistaårsstudenter till företagskväll."

Liknande presentationer


Google-annonser