Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

INFLYTANDE VALFRIHET LIVSKVALITET 3 Vad är SPF Seniorerna? SPF Seniorerna är en partipolitiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för personer.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "INFLYTANDE VALFRIHET LIVSKVALITET 3 Vad är SPF Seniorerna? SPF Seniorerna är en partipolitiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för personer."— Presentationens avskrift:

1

2

3 INFLYTANDE VALFRIHET LIVSKVALITET
3

4 Vad är SPF Seniorerna? SPF Seniorerna är en partipolitiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för personer berättigade till pension, oavsett ålder.

5 Rubrik 1 textmarkering textmarkering
Rubrik 2 textmarkering SPF Seniorerna är en politiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för personer berättigade till pension, oavsett ålder.

6 SPF Seniorernas organisation
medlemmar 830 föreningar 27 distrikt förbundskansli

7 Rubrik 1 textmarkering textmarkering
Rubrik 2 textmarkering SPF Seniorerna är en politiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för personer berättigade till pension, oavsett ålder. 7

8 Rubrik 1 textmarkering nytt kapitel
8

9 VARMT VÄLKOMMEN TILL SPF SENIORERNA
9

10 Rubrik 1 text markering 270 000 medlemmar 830 föreningar 27 distrikt
förbundskansli 10

11 Rubrik 1 textmarkering textmarkering
Rubrik 2 textmarkering SPF Seniorerna är en politiskt och religiöst obunden medlems-organisation för personer berättigade till pension, oavsett ålder. 11

12 Rubrik 1 textmarkering textmarkering
Rubrik 2 textmarkering SPF Seniorerna är en politiskt och religiöst obunden medlems-organisation för personer berättigade till pension, oavsett ålder. 12


Ladda ner ppt "INFLYTANDE VALFRIHET LIVSKVALITET 3 Vad är SPF Seniorerna? SPF Seniorerna är en partipolitiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för personer."

Liknande presentationer


Google-annonser