Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vad är SPF? Sveriges Pensionärsförbund, SPF är en politiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för personer berättigade till pension, oavsett ålder.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vad är SPF? Sveriges Pensionärsförbund, SPF är en politiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för personer berättigade till pension, oavsett ålder."— Presentationens avskrift:

1

2 Vad är SPF? Sveriges Pensionärsförbund, SPF är en politiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för personer berättigade till pension, oavsett ålder.

3 SPF:s organisation 264 000 medlemmar 27 distrikt 850 föreningar
Förbund

4 SPF arbetar för… Bättre ekonomi för äldre
Lika skatt på arbete och pension Vård och omsorg Inflytande och valfrihet Bra boende Folkhälsa och friskvård

5 SPF:s verksamhetsområden
Pigg och synlig äldrepolitik Aktiv och inspirerande friskvård med nio riksmästerskap Egen kompetensutveckling genom resor och studier Många medlemsförmåner som gör att pengarna räcker längre Social gemenskap med nya och gamla vänner

6 Medlemsförmåner Förmånliga försäkringar
Medlemskort med värdefulla rabatter Tidningen Veteranen Medlemskap i en lokal förening Möjlighet att påverka äldrefrågor Idrottstävlingar och motionsaktiviteter

7 Medlemstidningen Veteranen
Utkommer med 9 nummer/år. TS upplaga exemplar. Informerar om SPF:s verksamhet, väcker debatt och skapar opinion. Hemsida:

8 Snabbfakta om SPF 264 000 medlemmar 27 distrikt, 850 föreningar
Ordförande: Karl Erik Olsson Medlemsavgift kronor/år Hemsida:

9 Facebook: www.facebook.com/spfpension
Kontakta förbundet Hemsida: Facebook: E-post: Telefon:


Ladda ner ppt "Vad är SPF? Sveriges Pensionärsförbund, SPF är en politiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för personer berättigade till pension, oavsett ålder."

Liknande presentationer


Google-annonser