Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Advertisements

Skapa ett video-CV på YouTube
DIO Webb, en kort manual Version Sida 2 Version 7.0 Innehåll 1.Skapa nytt meddelande a.Välja mottagare b.Förklaring av de olika fälten.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet,
Melior version 216 Dokumentationsmodul med nytt användargränssnitt i Journal Regiongemensamt utbildningsmaterial för samtliga förvaltningar inom Region.
Utbildning föreningsadministratör. Viktiga datum! Fr.o.m. 1/ är det krav på att aktiviteter/sammankomster ska närvarorapporteras i kommunens system.
FMN, MAJ BRA ATT VETA OM Budgivning vid försäljning av fastigheter, tomträtter och bostadsrätter som förmedlas av fastighetsmäklare Vid köp av fastighet,
Välkommen till EvvaSalto Academy
Nyheter Journal och Översikt
Skriva e-recept i Melior
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Samordnad vårdplanering
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 9 Aktörer i Nyps 12/ Sofia Wallgren Nyps utbildning- Företagssstöd.
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 9. Aktörer i Nyps 22/ Sofia Wallgren Nyps utbildning- Projektmedel.
Demo dokument- och ärendehantering Polisförbundet
Cosmic version R8.0.
EKÄNGENS IF NÄRVAROREGISTRERING MEDLEMSHANTERING ADMINISTRATION.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Adato - rehabverktyget
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
Komma igång med Lync Windows Store-appen
Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till aktiv deltagare Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
 Installation av Windows Vista (Kapitel 9)  Haidar Al Attar (IT lärare)  Jensen Education.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till deltagare med läsbehörighet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Fredrik Rask Verksamheten för Rakel och Ledningssystem
Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till aktiv deltagare Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
R ESULTAT RAPPORTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Kom igång med Disgen 5 - röd Skriv ut en ansedel Distanskurs med Bengt Kjöllerström E-post: Kurs.dis.se Kom igång med Disgen 1.
Miljödata ABwww.miljodata.seBG Besöksadress Ronnebygatan Karlskrona PG Org. Nr Adato - rehabverktyget.
Knappar i Excel Hoppa till Start Hoppa till Infoga Hoppa till Sidlayout Hoppa till Referenser Hoppa till Utskick Hoppa till Granska Hoppa till Visa Skriv.
Meddelanden Panel-PC Co-Driver 3.0, version 1.0.
Läkemedel.
Gör en traditionell släktbok med Disgen
Lokalbokning i Outlook
Bildsvep Spara och återuppta en ansökan Börjar strax
Skärminspelning med Active Presenter för Windows
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-utbildning
Tips, trix & tänk på Nyheter i Läkemedelsmodulen R8.1.
Mail med länk.
Registrering av valorganisation
Adato - rehabverktyget
Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Nyheter Melior 219 Uppgradering
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Webbutbildning : Kurstillfällesbyten Katja Taavo, Karin Schelen
Göra en enkel webbsida med word
Nyheter & Förbättringar LIS2011
Skicka provbunden beställning i ROS
Guide: Ta bort fotnot från examensbevis
Nyheter & Förbättringar LIS2011
Logga in på din Nacka-sida. Sök på Varbi i sökrutan
Att använda nya Olweus dataweb Uppdaterat 17e oktober 2011
Hämtning av rapportresultat och exporter vid time-out
Utskrivningsinformation i Intygsmodulen
för dig som attesterar resultat
Attestera resultat på aktivitetstillfälle
Rapportera resultat med titel
Tillfällesbyte Innehåll Återuppta studier, tillfällesbyte
Mi PC Den här presentationen beskriver Mi PC.
Presentationens avskrift:

Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering Version 3.7.3

Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering Allmänt Medspeech kommer nu ihåg var i diktatlistan som användaren ”befann” sig, när denne öppnade ett diktat. När användaren kommer tillbaka till diktatlistan, efter att ha avslutat diktatet, står markören på den rad som användaren befann sig, och inte som tidigare, längst upp i listan. Nu visas det i ”Historik” om ett diktat är ”purgat”, d.v.s. att ljudet har tagits bort automatiskt av systemet efter att det fått status Färdigutskrivet, vilket sker efter 30 dagar. Diktat som har ”Autoreparerats” av systemet, sätts nu i status ”Klar för utskrift” respektive ”Klar för korrigering” samt som Högprio. Tidigare sattes dessa i status ”Ej Färdigdikterat”.

Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering Allmänt Diktatlistan grupperas nu med diktaten i prioritetsordning. Den prioritet som angetts som “högst” är den som också visas överst i listan. Det går också att se hur många diktat det finns per prioritet.

Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering Rättningar Det går inte längre att ändra status på diktat där ljudet har tagits bort av “rensningsjobbet”. Uppladdnings-status för pågående diktat visas nu som “Pågående diktat”. Tidigare visades dessa diktat som ”Uppladdade”. Diktat äldre än 90 dagar som satts i status “Ej färdigdikterade” visades tidigare inte när användaren klickade på den “röda” länken för att visa dessa diktat. Nu görs sökningen 1 år tillbaka i tiden för att säkerställa att användaren inte missar att färdigställa diktaten. För att undvika att status för pågående diktat av misstag ändras går det inte längre att ändra status för dessa diktat inom 60 minuter efter att diktaten påbörjats. I sällsynta fall kunde diktat som redan skrivits ut “rullas” tillbaka till status “Klart för utskrift”. Denna bugg har eliminerats i och med den nya designen av databasen

Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering Sekreterare Det går nu att söka fram diktat i listan genom att ange diktat-ID (gäller även Plussekreterare) Diktatlistan är uppdelad i “Aktiva” respektive “Inaktiva” avdelningar. De ”inaktiva” avdelningarna försvinner från listan när det sista diktatet som tillhör den avdelningen har skrivits ut. Det går nu att kopiera Skapat-fältet med datum och klockslag (högerklicka och välj Kopiera Datum).                

Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering I dikteringsdialogen knappen “Ta bort” flyttats så att den inte längre ligger direkt under “Spara” knappen enligt önskemål från användargruppen. Nya versionen Gamla versionen

Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering Plussekreterare Det går nu att välja fler än ett diktat i listan, genom att använda ”Ctrl + högerklick” alternativt ”Shift + högerklick”, och sedan ändra egenskaperna för flera diktat åt gången. (t.ex. avdelning eller prioritet).

Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering Plussekreterare Valet “Visa Jobbinformation” har utökats med mer information. Detta för att förenkla felsökning, t.ex. visas datornamn, status m.m.

Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering Lyssnare Användare med rollen “Tillåt uppspelning av diktat” kan nu även lyssna på diktat i status “Ej Färdigutskrivet”.

Teknik Förbättrad teknik för att minska antalet låsningar i databasen. Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering Teknik Förbättrad teknik för att minska antalet låsningar i databasen. Förbättrad funktion för att hantera diktat där uppladdningen till servern misslyckats. Detta görs nu helt i bakgrunden, oberoende av vem den inloggade användaren är på datorn. Man behöver heller inte starta upp MedSpeech för att uppladdningen ska ske, det räcker att logga in i Windows. Prestandaförbättringar. Sökningar i diktatlistan m.m. har snabbats upp.