Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering"— Presentationens avskrift:

1 Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Version Sp2

2 Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Nya funktioner En ”Zoom-funktion” i diktatlistan har införts. Genom att trycka "Ctrl " och samtidigt scrolla på mushjulet, så går det att ändra storleken av fonten i diktalistan. Det är nu möjligt att ställa in inspelningsvolym från MedSpeech klienten igen i dialogen ”Ljudinställningar”.

3 Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Rättningar Rättning av bugg som gjorde att inspelningsvolymen i vissa fall kunde sänkas med 10%, när systemet identifierade störande omgivningsljud. Nu sätts inspelningsvolymen upp till 30% automatiskt, om värdet i registret är lägre. Det går nu återigen att snabb-söka i listan för avdelningar när man skriver mer än en ”bokstav” åt gången. Bugg rättad som gjorde att diktatlistans fontstorlek inte sattes till font-storlek 12 vilket gjorde att fonten blev extremt liten på högupplösta skärmar. Rättning av bugg som gjorde att det inte gick att byta mall direkt i diktatdialogen som Plussekreterare. Gick bra från diktatlistan.

4 Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Rättningar Antalet diktat per prioritetsordning visas nu med ett tydligare typsnitt och färg. Inställningarna "Spela upp ljud vid spolning" och "Optimerad uppspelning " sparades inte efter att man stänger ner ett diktat. Rättat. Rättning i diktatlistan, nu går det att göra ”Wildcard” sökningar. (skriv en * och några tecken för att söka) Rättning av bugg som gjorde att diktatets ljuddata kunde raderas, om det uppstod problem på SQL-servern, t.ex. om disken blev full.


Ladda ner ppt "Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering"

Liknande presentationer


Google-annonser