Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kompetens/personalplanering. Kortsiktig och långsiktig process Vad vet vi på enhetsnivå om vårterminen 2012? - Barnomsorg - Skola.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kompetens/personalplanering. Kortsiktig och långsiktig process Vad vet vi på enhetsnivå om vårterminen 2012? - Barnomsorg - Skola."— Presentationens avskrift:

1 Kompetens/personalplanering

2 Kortsiktig och långsiktig process Vad vet vi på enhetsnivå om vårterminen 2012? - Barnomsorg - Skola

3 Påbörjad process för personalplanering 2011-12 i Röbäcks skolområde Dagsläget – Kartläggning internt och inom FoG Processen kring lärarlegitimationen - Skolverket Få en bild av vilka behörigheter våra lärare har idag Ett processarbete fram till 2015? Frågan är vilken strategi vi ska ha? Hur organiserar vi verksamheten så att vi i största möjliga utsträckning har behöriga lärare? I ett första läge: på vår skola I skolområde Framtiden Inom för- och grundskolan? I kommunen? En arbetsgrupp kommer att se över hur den stora processen kan se ut. Ewa Gustavsson (tidigare personalchef inom FoG) kommer att leda gruppen


Ladda ner ppt "Kompetens/personalplanering. Kortsiktig och långsiktig process Vad vet vi på enhetsnivå om vårterminen 2012? - Barnomsorg - Skola."

Liknande presentationer


Google-annonser