Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vad betyder förhållningssätten för mig (oss) som chef?

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vad betyder förhållningssätten för mig (oss) som chef?"— Presentationens avskrift:

1 Vad betyder förhållningssätten för mig (oss) som chef?
De är övergripande riktlinjer för oss som vi behöver fylla och konkretisera så att de får bäring på respektive nivå i respektive verksamhet. Förebildlighet att hålla oss till. Leva som vi lär.

2 Beteenden som gör skillnad minst 2 per förhållningssätt
Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för. Vi bryr oss Vi ska veta varför vi är på vårt arbete. Vi behöver vara uppdragsfokuserade utifrån våra brukares behov kopplat till våra riktlinjer. Vi ska inte ha några vattentäta skott mellan verksamheter. Vi har valt vårt yrke utifrån ett engagemang. Vi ska vara medvetna om att vårt arbete går ut på människors välbefinnande och goda förutsättningar. Vi ska vara lyhörda för människors situation och kunna bemöta det på ett tydligt och medmänskligt sätt.

3 Beteenden som gör skillnad minst 3 per förhållningssätt
Vi arbetar tillsammans Vi tänker nytt Vi ska idka ett ledarskap med tydlighet, delaktighet och lagkänsla. Det ska finnas forum både inom respektive verksamhet och mellan verksamheter. Vi ska inte ha några vattentäta skott mellan verksamheter. Vi måste hela tiden utveckla vår verksamhet utifrån de behov som finns. Vi behöver ha god balans mellan att befästa och utveckla. Förändringar ska komma både uppifrån och nerifrån.


Ladda ner ppt "Vad betyder förhållningssätten för mig (oss) som chef?"

Liknande presentationer


Google-annonser