Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Landstinget i Västerbotten Förvaltningsorganisation, tjänsteresa och riskanalys (10 minuter) Eftermiddagen 2015-11--17.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Landstinget i Västerbotten Förvaltningsorganisation, tjänsteresa och riskanalys (10 minuter) Eftermiddagen 2015-11--17."— Presentationens avskrift:

1 Landstinget i Västerbotten Förvaltningsorganisation, tjänsteresa och riskanalys (10 minuter)
Eftermiddagen

2 Förvaltningsorganisation
Tankar kring roller i Stöd och behandling vi vill lyfta? Svårt att greppa vidden av uppdragen. Särskilt svårt att förstå data-admins uppdrag och omfattning. Riktlinjer som blir viktiga när vi ska arbeta med Stöd och behandling? Använd gärna kommande tabeller för att beskriva!

3 Riktlinjer för användning av Stöd och behandling
Riktlinje/princip Vilken nivå/funktion i lt/region svarar för riktlinjen? Vilket område ska riktlinjen stödja? Riktlinje om …ex riktlinje om att designa eget innehåll till plattformen Landsting? Klinik? Funktion i lt? Grupp? Mottagning? Utgivare? Designer? Behandlare? Annat? Riktlinjen/principen hanterar det här området… ex Stöd för alla ansvariga utgivare/utgivarenheter i lt/regionen

4 Riktlinjer för användning av Stöd och behandling

5

6

7 Riktlinjer för användning av Stöd och behandling
Riktlinje/princip Vilken nivå i lt/region ansvarar för riktlinjen? Vilket område ska riktlinjen hantera? Riktlinje för användning av SoB LT-övergripande Kriterier för stöd alt. behandlingsmoment ”- Rutiner för idébeskrivning Verksamheter Krav på kvalitet-, kvantitet- och kostnadseffektivitet Andra bedömningskriterier

8 Riskanalys Resultat av genomförd riskanalys?
Inget har ännu hänt som gör att vi måste fördjupa vår tidigare riskanalys. Uppseglande hot Finansieringen En behandlare som slutar (som kan spräcka vår tidsplanering) Planering av riskanalys, tankar, frågor? Vi gör en riskanalys i varje rutin och checklista.

9 Design - tjänsteresa Hur har det gått med arbetet att ta fram tjänsteresa? BRA! Andra frågor som väckts kring interaktionsdesign vid upphandling eller utveckling av innehåll i Stöd och behandling? Man är låst till en tråkig design i designerverktyget. Finns mycket att göra för att göra informationen mer lättillgänglig och användarvänligt. Normkritik – har ni använt checklistan för normkritik – vilka slutsatser har ni dragit? Andra tankar kring normkritik och betydelsen för ert fortsatta arbete?? Unga och äldre har olika behov. Behov av designstöd för det fortsatta arbetet i landstinget med att utveckla eget innehåll? Inte i dagsläget. Men informationen behöver utvecklas i 1177, nationellt och regionalt.


Ladda ner ppt "Landstinget i Västerbotten Förvaltningsorganisation, tjänsteresa och riskanalys (10 minuter) Eftermiddagen 2015-11--17."

Liknande presentationer


Google-annonser