Rihanna.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Anne Frank Historia.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Författare Josefin Berntsson År 2013
En snöskottares dagbok… …eller visst är livet underbart!
Sagan om Piffy.

Bildspel om konstnären
Ett fel på kvinnor.
Hans och Greta.
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Svenska som andraspråk
KKME – Livsfrågor Oktober 2007
Pronomen.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Selma Lagerlöf En författare i världsklass.
Tisdagquiz! Med musikinslag.
Jenny Nyström.
Det va en gång en katt och hund del 1
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Minna Hedberg Hjort och Melwin Eklund
Chefen tittar förtvivlad på sin klocka och upptäcker att hans underordnad inte kommer att komma i tid för att hålla ett mycket viktigt seminarium på en.
Innehåll Profeten Ibrahim (Abraham) Introduktion Profeten Nuh (Noa)
Det var en gång en igelkott.
Och då tappa jag min blebled och jag letade över allt men jag hittade inte min blebled jag letade över allt inne.
Veronica Maggio Veronica Maggio.
Patients' experience of important factors in the healthcare environment in oncology care. Browall M, Koinberg I, Falk H, Wijk H.
Varje dag försvinner flera personer…
På andra sidan Skrivuppgift hösten 2012.
Luncha och lär! Tempussystemet.
MusikQuiz HT 2010 nr 1 The beginning…
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
Dead By April! DBA är ett svenskt rockband från Göteborg bildat år De gav ut sitt självbetitlade debutalbum Bandets låtskrivare och producent.
Tunneln Av: lovisa ♥. Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag.
Sleeping girl Roy Lichtenstein.
Anne Frank Historia.
När ska man använda de och när ska man använda dem.
Vad är du för typ av person?
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
Att skriva efter en litteraturdiskussion
Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa
 Jag gillar djur. Mina favoritdjur är: Kanin, Häst, Späckhuggare, Elefant och Giraff. Jag gillar Späckhuggare, Elefant och Giraff för att jag tycker.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Så firade vi födelsedagar förr.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
DEN MAGISKA DÖRREN.
Den magiska dörren.
CHRISTOPHER MAURICE BROWN Chris Brown. BAKGRUND  Christopher ”Chris” är född 5 maj 1989  Chris är uppvuxen i Tappahannock, Virginia  Son till Joyce.
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Birgitta Birgersdotter föddes ca 1303 i Finsta. Hon kom att kallas
Swedish House Mafia, SHM, är en svensk houseproducent- och DJ-grupp bestående av Steve Angello, Axwell och Sebastian Ingrosso. Eric Prydz var ursprungligen.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Diskussionstillfälle 4
Top Cats bildades Vännerna Jon Kleppenes och Fredrik Lilja hade blivit uppmuntrande av sin musiklärare på Frykenskolan att starta bandet. I början.
Grej of the day The King.
Grej of the day Ledtråd: dagbok, gömd.
Cyberbullying/ Nätmobbning
Malala Yousafzai.
En vanlig dag
Det va en gång en katt och hund del 1
Let’s go with the flow. Jag vill ha låttitel och artist OCH svaren på följdfrågorna.
Vem är jag, Vem är du?.
MAKTLEKAR.
Den magiska dörren.
Wakeboard Wakeboard är en brädsport som liknar skateboard och snowboard men man åker på vatten i stället för asfalt eller snö. Det kan även beskrivas som.
{ Rock Elvis Prestley.  Elvis Prestley Jailhouse Rock  Robert Johnson (1930-tal) och Elvis Prestley (1950-
LEDTRÅD: Hans namn betyder guld och sådana bollar har han många!
Lite fakta :Bullet for my valentine startades 1998 och dom spelar heavy metal metalcore och trashmetal. Deras debut album släppdes 2006 och det hette.
Riktad skrivning Varför jobbar vi med läsförståelse- medhjälparna (tror du)? Skriv rubrik och svar tills jag säger stopp, sen läser ni upp vad ni har skrivit.
Mångfald och Tolerans.
Presentationens avskrift:

Rihanna

Information om Rihanna Namn: Robyn Rihanna Fent Ålder: 23 år. Född: 1988 i Barbados. Familj: Mamma, pappa & bröderna Rorrey & Rajad. Album: Loud, Rated R, Good girl gone bad, A girl like me, music of the sun. Artist:som slog igenom internationellt 2005.

Rihannas Karriär Rihannas musik är en blandning av soul, pop och R'n'B ofta med starka inslag av jamaicansk dansmusik. Rihannas karriär tog fart efter att hon blev upptäckt 2003 av producenten Evan Rogers då han var på semester på Barbados. Redan åtta månader efter debutplattan släppte hon sitt andra album, A Girl Like Me, som debuterade som nummer fem på de amerikanska listorna. Rihanna har sålt över 80 miljoner album på bara 6 år. Coldplay är det första brittiska bandet Rihanna någonsin arbetat med. Rihanna och Artisten Katy Perry är mycket bra vänner och har även samma musik stil.

Själva Rihanna Favoritfärgen är grön Hon kallas bla. för Caribbean Queen, RiRi, Rih, The Barbados Girl. Hennes kändisbästis är Katy Perry. Hon beskriver sig själv som stark, tuff, sårbar och flickig. När hon var mindre var hon mobbad och hatade skolan. Om hon inte hade varit sångerska så skulle hon velat bli psykolog. Hon har en sköldpadda och hundarna Marley och DJ. Favorit efterätterna är chokladglass och ostkaka Hon hatar bananer. Hon gillar att äta på Mcdonalds.

Motivering till Varför jag valde rihanna! Jag valde Rihanna för att jag lyssnar mycket på henne och gillar henne som person! Och jag har även varit i väg för att lyssna på hennes konsert i Stockholm (som visserligen blev inställd) men jag var där och såg henne, det gjorde mig intresserad av att leta fakta om just Rihanna.