Årsmöte 27/2 2010. Program 11.00-12. 00 Aktiviteter i Syrien 12.00-13.00 Lunch 13.15-16.00 Årsmöte.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Årsmöte 11/ Föredragningslista 1.Mötet öppnas 2.Val av mötesordförande som leder mötet 3.Val av mötessekreterare 4.Val av justerare tillika rösträknare.
Advertisements

Föreningsstämma 2013 Kvartersgården , 19:00.
Inbjudan till VIC’s årsmöte Torsdagen den 18 april kl
Aktiespararna Linköping, avdelning 308
KILA – FLATÖ DIKNINGSFÖRETAG 2004 SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGS
Välkomna.
Årsmöte1 Verksamhetsberättelse för tiden till Raindance Användarförening har till uppgift: •a•att ta till vara medlemmarnas.
ÖrebroVind Ekonomisk kooperativ förening
UPPDRAGSBESKRIVNINGAR
Personalförening Jämtlands läns landsting
Affektreglering med Tourette syndrom som utgångspunkt
VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2005
Pilotskolan Strömslund •Vi vill få ett ökat föräldraengagemang! –Genom att ge en beskrivning av styrelsens arbete samt klassombudens roll –För att få ett.
Rudbecks IF. Behövs RIF?  Skolidrotten har minskat, endast Idrott A.  Elitsatsning får många att sluta i sin förening.  Vi vill ge eleverna på Rudbeck.
KILA – FLATÖ DIKNINGSFÖRETAG 2004 SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGS
Båraryd-Hestra fiberförening
Kulladal-Eriksfält fiberförening EF
Välkommen till Årsmöte och Proffsdagarna maj 2014
Välkommen till höstårsmöte kl 18:30. Förslag till dagordning Höstårsmöte för MGK Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om.
Ordinarie årsmöte mars kl Saxat från stadgarna: ”En företrädare för varje medlemsförening har rösträtt på årsmötet. Ytterligare högst två.
Gripsholms Golklubb Årsmöte 20123
Årsmöte Ska ta ställning till styrelsens verksamhetsberättelse och bokslut samt avgöra ansvarsfrågan Diskutera klubbens framtid Ta ställning till förslag.
Föreningsstämma för Vattenfalls Veteraner i Stockholm
Dagordning årsmöte 1. Frågan om mötets behöriga utlysande
Välkomna Årsstämman Dagordning 1.Mötet öppnas 2.Val av ordförande och protokollförare på mötet 3.Upprättande av förteckning över närvarande 4.Fastställande.
Agenda årsstämma Fastställande av röstlängd för mötet. 2.Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3.Val av protokolljusterare och rösträknare.
§ 1Mötet öppnas. § 2Fastställande av röstlängd för mötet.
Torsdagen den 23 april kl Plats: Conventum,Örebro
Förslag på dagordning Fastställande av närvarolista/röstlängd
VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2006 För BestKustFeskarna var 2006 ett år med varierande resultat med fiske i Sverige och Norge, med några nya klubbrekord och.
Vårårsmöte Dagordning vid vårårsmöte i Mönsterås Golfklubb 4 mars Fastställande av röstlängd för mötet. 2 Fråga om mötet har utlysts.
Föreningens ordförande öppnar årets stämma 1
Extrainsatt årsmöte 26 september Föredragningslista 1.Mötet öppnas 2.Val av mötesordförande 3.Val av mötessekreterare 4.Val av justerare tillika.
Helena Hölerman, projektledare för ESF-projektet ”Ökad inkludering genom språk”, välkomnade alla till inspirationsseminarium om nya arbetsmetoder riktade.
Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen har bestått av Ordförande Mats Olofsson Vice ordförande Magnus Helgesson Kassör Jan Nygren Sekreterare Kajsa Sörman.
Välkommen till höstårsmöte kl 18:30. Förslag till dagordning Höstårsmöte för MGK Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om.
Årsmöte den 25 maj, 2015 Brf Anneberg. Årsmöte den 25 maj, 2015 Mötet öppnat!
Inbjudan till Årsmöte 2016 Inbjudan till årsmöte Hanhals Kings inbjuder föreningens alla medlemmar till årsmöte i ishallens VIP-rum, onsdagen den 29 juni.
ÅSA IDROTTS FÖRENING STADGAR Antagna vid årsmöte 4 december 2007 § 11 Fastställda vid årsmöte 11 december 2008 § 12.
Höstårsmöte Föredragningslista 2015:01Fastställande av röstlängd 2015:02Fastställande av att mötet utlysts på rätt sätt 2015:03Fastställande.
§ 1Mötet öppnas. § 2Fastställande av röstlängd för mötet.
Årsmöte 2014 Stornärfjällets samfäldighetsförening 27/ :30.
Välkomna! ChGK Höstmöte Föredragningslista §1Upprop och fastställande av röstlängd för mötet §2Fråga om mötet har behörigen utlysts §3Fastställande.
19:00 i Lerbäcks samlingslokal (org. Nr: )
Föreningen Sveriges Stadsträdgårdsmästare
Fastställda vid årsmöte 7 december 2016
Företagsgruppen Hornsbergs årsmöte
Uppsala Senioruniversitet
Rosenlunds samfällighetsförening
Årsmöte Slakmöre Bygdegård.
Årsmöte Upplands Väsby Villaägarförening
Organisation, Roller & Ansvar 2016/2017
Välkommen! Årsstämma 16 maj Ljungs Samfällighetsförening
Välkommen! Årsstämma 18 maj Ljungs Samfällighetsförening
Viktiga tidpunkter Jan Feb Mars April Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov
PROPOSITIONER FRÅN STYRELSEN TILL ÅRSMÖTE
Bräcke-Hede VA- Samfällighetsförening.
till stämma 10 april 2018 önskar Styrelsen
Kick – Off 24 april 2018 Mullsjö IF.
Välkommen!.
Välkommen till Uthamrahöjdens SFF Årsstämma 2018
Föreningen för Göteborgs Försvars årsmöte 2018
Höstmöte Vision Västerås stad 15 November 2018
Årsaktiviteter för Kretsar och Klubbar Byggnads MellanNorrland 2019
BRF Östra Porten Extra stämma
Välkomna till Vårmötet 2019!
Hulta Golfklubb- Organisationschema 2019
ÅRSSTÄMMA 2019.
Uppsala Senioruniversitet
Intressentförening Årsmöte RISE CBI Betonginstitutet
Presentationens avskrift:

Årsmöte 27/2 2010

Program Aktiviteter i Syrien Lunch Årsmöte

Vad gör vi? Konferenser Lärargrupp Socialt program

Årsmötet öppnas Val av årsmötets ordförande Val av mötessekreterare Godkännande av kallelseförfarandet Val av 2 st. justeringsmän Fastställande av dagordning Verksamhetsberättelse Föredragningslista:

Forts. Ekonomisk rapport Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen år 2009 Hemsidan Motioner Övriga frågor Val av ny styrelse Mötet avslutas

Styrelsen har under året haft följande sammansättning: Najah Khalifa Ordförande Chams Nayif Vice ordförande Anders Wenngren Kassör Eva Ahlsten Sekreterare Salwan Zeino Aktivitetsansvarig Safaa Ibrahim Suppleant Zouhier Kourieh Suppleant Verksamhetsberättelse år 2009

Forts. Årsmöte 14 mars 2009 En grupp som har medverkat i den arabiska rehabiliteringskonferensen i Damaskus, oktober Dessutom en veckas kurs i Damaskus för ortopedtekniker. Oktober 2009 åkte en habilitering grupp till Syrien och jobbade 2 veckor på habiliteringen och särskolan i Idleb och i Deir Ezzor. Dessutom hade olika föreläsningar för vårdpersonal och lärare. Kurs för skolpersonal om språkstörning, under en vecka, oktober 2009 Kurs för skolpersonal och sjukvårdspersonal om kognitiv beteende terapi och även har psykologerna haft mottagning och träffat patienter, 2 veckor i oktober Maj-juni har två neurologer fr. Syrien varit i Uppsala för auskultation på klinisk neurofysiologen och barnneurologen på Akademiska sjukhuset.

Forts. Återträff för resedeltagarna jan-2009 och november Hjälpmedel, leksaker och kläder har donerats och medtagits till Syrien. Najah har föreläst på arabiska till föräldrar. Det var om utvecklingstörning och autism. Eva-Kristina Salameh och Ablah Alasaly har haft flera föreläsningar. Kurs i arabisk matlagning och en annan i arabiska språket. De syriskfödda lärarna arbetar gratis men en summa om 20kr/gång och per person sätts in på SSMF:s konto. Studieresa för lärare Bazar

Dagordning Forts. Ekonomisk rapport Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen år 2009 Hemsidan Motioner Övriga frågor Val av ny styrelse Mötet avslutas

Ekonomisk rapport

Motioner Resa april och maj 2010 autism konf. Arabiska neurologi konferensen. Resa Okt Konf. + habilietringsprogram Språk kurs Matlagningskurs Studiecirklar inom HAB till arabisktalandeföräldrar Bazar Sociala aktiviteter

Forts Övriga frågor Val av ny styrelse Mötet avslutas