Bilder från min 50-års fest i en snögrotta

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Brukarenkät Måltidssituation. Vilken avdelning bor du på? Avdelning 1.Sparven2(9%) 2.Vargtass2(9%) 3.Blåklockan2(9%) 4.Lindorna2(9%) 5.Skogsstjärnan2(9%)
Advertisements

easyresearch. se/s. asp Varför?
Varför förlorade jag mitt favoritjobb?
Äventyr i sjumilaskogen
Tack. Inte nog för att jag är supersnygg. Nu kan jag även flyga. Inga dåliga uppgraderingar UFO- killen gav oss. HAHAHAHA!!! Sweet mother of fuck,
Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått.
Brukarnas perspektiv: KUNSKAP/INFORMATION
Att tänka på då man har en muntlig presentation med ppt
Sagan om Piffy.
Vad skulle ha hänt om dom tre vise männen varit kvinnor?
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Karlsson på taket av Kristine och Simon.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Svenska som andraspråk
Patientenkät sommaren -13
ABSOLUT BrucElvis Det här bildspelet består av material som BrucElvis tror han kommit på alldeles själv. Dock kan ju någon annan varit lika ”smart / rolig”
Trevligt att Skånska Ingenjörklubben uppmärksammar vår fina gasledning GOD JUL FRÅN PUTIN Sen är det jag som bestämmer om det blir någon gas till Europa.
Hej på er alla!!! Nu har det gått ett år sen jag gjorde ett bildspel. Hade glömt nästan hur kul det är.
VÄRDEGRUNDSARBETE Åmålsgården, Åmåls Kommun
Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.
Solros fyller 1 år. Här kommer Putte. Idag är det kalas, kalas, kalas!
Heter det ”BLI” eller ”vara”?
Hela gänget åkte till Helsingborg för att spetsa till det sista inför säsongen.
Jenny Nyström.
DISCO!!!!!!!!!!! Fredagen den 20/5 i Folkets Hus
Några bilder som hjälper oss att minnas vad som hänt.
MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.
Fredag 13 juli 2007 Jag önskar att få ut mera av livet Jag har tagit ett beslut !
Sagan om björnen.
Barnens sagor.
Världens 7 underverk.
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och.
Pronomen Tryck på F5 på tangentbordet för att börja.
För att + ingen – inte någon Barnen förstår ingenting. Föräldrarna talar engelska för att barnen inte ska förstå någonting.
Personalenkät Måltidssituation. Vilken avdelning jobbar du på? 1.Sparven2(9%) 2.Blåklockan2(9%) 3.Vargtass2(9%) 4.Skogsstjärnan2(9%) 5.Lindorna2(9%) 6.Lyan2(9%)
Brukarenkät IFF Brukarundersökning individ, familj och funktionshinder (IFF) hösten Sammanlagt svarade 185 brukare på enkäten. För IF så var.
VÄLKOMNA TILL HALMSTAD! Nu ska vi berätta om när vi var i Halmstad.
Tomtefar Det var en gång en tomtefamilj. Det var bara 2 dagar kvar till julafton. Nissarna slår in många paket för alla ska få minst ett paket. Nissarna.
BHV studie om prevention av lägesbetingad skallasymmetri
Tunneln Av: lovisa ♥. Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag.
Luncha och lär! hjälpverb.
Dagens dikt Idag är det måndag. Vi sitter i Hörsal 4. Det är februari.
Anne Frank Historia.
Projekt ”gården” Vä förskola Under vårterminen 2007 föddes en idé om att göra ett gårdsprojekt på vår förskola. Vi tyckte att vi behövde utöka vår ”hinderbana”
Vi gick även förbi en liten göl där vi såg ganska mycket mygglarver simma i vattnet. Barnen ville inte bara titta på mygglarverna, de ville även undersöka.
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Niklas Olsson Sps3d. Mina intressen Som ni säkert redan har sätt så brinner jag för golfen, därför tillbringar jag en hel del av min vakna tid på eller.
Marcus berättar lite om sig själv
BO OCH LEVA INTRODUKTION AV KAPITLET Hur undvika vräkning Samboregler
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Mening eller fråga TRYCK F5.
SIM TEAM.
Sång till Friheten Du är det finaste jag vet Du är det dyraste i världen Du är som stjärnorna Som vindarna Som vågorna Som fåglarna Som blommorna på marken.
Humlans förskola öppnades någon gång på 70 talet. Fyra avdelningar som hette: Granen, Enen, Tallen och Kotten. Det har varit fritids, späd och syskon avdelningar.
Den magiska dörren.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Uppland/Stockholm Anledningen till varför jag valde Stockholm är för
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
SEPARERA, REPARERA eller FÖREBYGGA?. MORA-PROJEKTET föräldrastödsprojekt universell prevention samarbete landsting - kommun evidensbaserad metod – PREP.
Sandra Holm. Söders blommor Kungsgatan Maria Bolander Nr.1 branschen Livets alla skeden Nobelfesten, Victorias bröllop Inrednings detaljer, krukväxter,
Nacka Yrkesvux 2010 Skolverket startade yrkesvux med statliga medel 2010 Nacka har erbjudit yrkesvux sedan 2005 Alla Nackaelever får läsa alla yrkesprogram.
Vem är jag, Vem är du?.
Vad har du hört under förmiddagen? Vad förefaller vara viktigt för att röra sig från kunskap om social hållbarhet till handling i frågorna? Bilda grupper.
GJORD AV: Erik Hassléus
HÖSTAKTIVITETER -15/16.
Kajsa och mormor i Danmark av Cajsa och Hannes. Det var en fin sommardag. Kajsa skulle gå ut och sälja kolor på torget.
Korta meddelanden! Påminna någon Be om hjälp Lämna återbud Sjuk Försenad Tacka Fråga Bjuda Gratulera Bestämma något Visa uppskattning Köp Mjölk!
Bellas besök på Casa Montessori i Partille
Fest och Glädje.
Presentationens avskrift:

Bilder från min 50-års fest i en snögrotta Foto: B.Östlund I.Frank M.Olsson

Snögrottan I den här snögrottan hade jag min fest tillsammans med 30 gäster.

Man får stå ut med det mesta  Har man råkat önska sig en röd valseger till hösten.Ja då får man ju det som behövs,röd färg,pensel och skyddskläder. Tack Ewa,Åsa o Karin med familjer för det.Hoppas ni hjälper till! Tack Åsa för den roliga”På min kant” som du läste upp.

Klädd för fest När det gäller hockey så håller jag på Modo.I min Modo tröja och Foppa keps var jag uppklädd till fest.Tröjan fick jag i present av man och barn,kepsen av min bror.

Maten smakade bra

Blommor och presenter Paket och blommor är alltid roligt att få.Nu ska jag åka på Spa,köpa nåt fint på Guldfynd,äta god mat mm mm. Stort TACK till alla för alla fina,trevliga och roliga presenter.