Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och."— Presentationens avskrift:

1 Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och deras mamma var också där sen badade vi. Sen kom vi hem klockan 8 och när klockan var 9 då kollade jag och min syster som heter Emelie på en serie som heter Revenge. Sen kom min pappa hem och han kom hem med en present som våran kusin och hennes man köpte. Och de köpte en skål och den var jätte fin.

2

3 I fredags så var jag i en invignings fest, det var kul vi åt kinesisk mat och jag träffade mina kusiner och efter det så åkte vi hem till mina kusiner dom heter Kelly, Georgina och Kevin. När vi kom hem till dom så ville jag och mina andra kusiner som heter Sophie och Jolie spela data. Då fick vi gå hem till Sophie för att hämta hennes dator. Sen när vi kom tillbaka så spela vi på datorn och kolla på film på tv. Sen efter det så gick vi in till Kevins rum och spelade Box Head på datorn.


Ladda ner ppt "Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och."

Liknande presentationer


Google-annonser