Ungdomsråd i region Mitt. Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
“Tänk över det här...” Klicka med musen för att se bildspelet...
Advertisements

Här kommer det finnas ett stolpmanus för föreläsningen
BARNETS ANDLIGA UTVECKLING Anna Ekvall & Magnus Sternegård
Behandlingsfas 1, hjälpmedel
Det problemorienterade föräldrasamtalet Hur reagerar du själv när du ska få veta något jobbigt?  Ni kan till exempel föreställa.
Vi får alltid höra "the rules" från kvinnornas sett o se på saker o ting. Här kommer äntligen männens regler!!!.
Vi karlar får alltid höra om “reglerna” som gäller från våra kvinnor
MFSMFS Ett äventyr utöver det vanliga. SIDA:s utbildning i Härnösand o Tre intensiva dagar som förbereder dig inför din resa o Träffa andra som ska ut.
Barnanpassad utredning
Svenska som andraspråk
Patientenkät sommaren -13
Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara.
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
KKME – Livsfrågor Oktober 2007
”Tidigare har läraren skrivit hur det har gått för mig i skolan som mamma och pappa fick läsa hemma. På utvecklingssamtalet har mest de vuxna pratat och.
Markör Marknad och Kommunikation AB 2009
Les meilleures photos de
Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.
Bilens Historia av: Johan, Erik och Max
Prova  Roliga bilder  Spel  Roliga videoz  Musikspelare  Downloads!  Till de minsta  Kontakt.
Slöjd Presentation! Av: Malte Bergman.
Ungas frågor om alkohol och droger
Inspirationsdag – Vilka projekt kan vi göra? Det är ju rätt kul att få göra vad man vill.
Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara.
Samtalet På Arbetsplatsen.
Så gör du.  Namn  Arbetsplats/Yrke  Fritidsintresse   En bra bok/film 5 SNABBA Kaffe – The Bil –
BARNS RÖSTER OM INTERNET
Vi får alltid höra "the rules" från kvinnornas sett o se på saker o ting. Här kommer äntligen männens regler!!!.
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
ERGONOMI Vad är det?.
Case Tobias Martin.
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
…och lite annat smått och gott som kan vara (arbets)livsavgörande…
Att samtala med ungdomar om tobak
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
IKT i nöd och lust! Hur får man eleverna att ta eget ansvar? Hur får man dem att samarbeta? Och hur får man lärare att vilja jobba ämnesövergripande?
Känner du igen denna logotyp? 1.Ja 2.Nej 3.Kanske?
i kommuner, landsting/regioner
ATTRAKTIVARE ARBETSGIVARE
Grunderna - Från ett logiskt perspektiv André Bodin, Anders Edholm – 2011.
Vad är du för typ av person?
Välkomna Föräldramöte EIF F01/ Sammanslagning av F01/02 Föräldramöte EIF F01/02 Bakgrund Förväntningar Dagsläget.
Vi karlar får alltid höra om “reglerna” som gäller från våra kvinnor. Här följer nu några regler från oss karlar.
Projekt ”gården” Vä förskola Under vårterminen 2007 föddes en idé om att göra ett gårdsprojekt på vår förskola. Vi tyckte att vi behövde utöka vår ”hinderbana”
Brukarundersökning socialpsykiatri Kön 1. Man16 (44%) 2. Kvinna20 (56%)
Energi- och klimatseminariet uppföljning 2014 Kerstin Angberg-Morgården, 11 juni 2014 Energisamordnare på Länsstyrelsen Dalarna.
VÄRDEGRUNDSARBETE Åmålsgården, Åmåls Kommun
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
LEDARSKAP & METODIK Kristina Yondt
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Här kommer det finnas ett stolpmanus för föreläsningen
Att besöka skolor Camilla Bergvall, ordförande Djurens Rätt Helsingborg & Hanna Eriksson, vice ordförande Djurens Rätt Helsingborg
Livskarriär Din väg mot ett arbete som kommer att göra dig lycklig.
Uppdaterad januari 2015 Webbanmälan till högskolestudier ht 2015 Material för studie- och yrkesvägledare.
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Anställningsintervjun
Vad är bra och vad kan bli bättre? Utvärdering med Ekjur12 15/
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
Intervjumetod: Fältperiod: Målgrupp: Antal respondenter:
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Dokumentation Workshop Stockholm | Målsättning Gå igenom en students väg från programmets start till examen via Byte av program Byte av programtillfälle.
LIVET Skruva upp volumen och klicka för att komma igång.
PROJECT NO – UK/13/LLP-LdV/TOI-624
Presentationens avskrift:

Ungdomsråd i region Mitt

Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja göra.. Öppna ögonen.. Finns det möjlighet till det i regionen?

Ja: Va bra, bara att njuta då. Men visst vore det roligt om det hände mer sånt? Bli en del av Gymnastikförbundet Mitts nya ungdomsråd och bidra till att genomföra allt det som du och andra unga gymnaster i regionen drömmar om. Nej: Då är det dags att vi skapar möjligheten tillsammans! Bli en del av Gymnastikförbundet Mitts nya ungdomsråd och bidra till att genomföra allt det som du och andra unga gymnaster i regionen drömmar om.

Röster från andra ungdomsråd Vårt första mål var att dra ihop en trupp till gymnaestradan i Schweiz, vilket vi lyckades riktigt bra med! Det är en upplevelse för livet och det har knutit kontakter runt om i förbundet. Därefter blev det ett nytt projekt - 24an, som också blev en succe och körs i år igen. Den anordnades i advent och fungerade som en julkalender där en lucka öppnades varje timme. Det var gymnastik i 24timmar med mycket glädje och olika uppdrag. Vi gjorde allt ifrån vanlig redskapsgympa till RG, Parkour, Lusseafro, Midnattsstyrka och sätta knorren på grisen. Jag tycker det är kul att vara med i ungdomsrådet. Det stärker en lite som person och är en merit att ha på cv. Jag har skapat kontakter och man lär sig hur det är att arrangera större evenemang. Johanna Roth

Det som är roligt med att vara med i rådet är att man känner att man kan påverka. Det är häftigt att kunna driva igenom och arrangera evenemang, men främst är det roligt att träffa andra ungdomar med samma brinnande intresse. Mikaela Alburg Att vara med i ungdomsrådet har utvecklat mig mycket på områdena entreprenörskap och eget ansvar. Något som också utvecklats är faktiskt hur man pratar med stora företag och koncerner. Till 24an behövde vi sponsring och jag blev den som pratade med flest företag. Det gällde att lägga fram upplägget på rätt sätt för att få det man ville ha. För att sammanfatta så utvecklar ungdomsrådet många sidor, inte minst de sidorna man har nytta av senare i arbetslivet. Carl Andersson

Kolla denna bild! ??

Någonting är fel på den bild ni just såg! Så här ska det ju definitivt inte se ut, vad händer med alla unga gymnaster? Dom kan ju inte gå upp i rök… eller? Vill du bli den som ändrar på detta? SÖK DÅ TILL UNGDOMSRÅDET!!

Är du intresserad? Ansök idag! Imorgon kan det vara försent… Namn: __________________(fyll i ditt namn om du vågar..) Ålder: år Utseende: Sportig och leende Kännetecken: Oftast upp och nervänd Intressen: Gymnastik, mer gymnastik och sen ännu mer gymnastik Ambition: Att skapa något GRYMT för alla unga gymnaster i regionen Livsfilosofi: Att vara mera än mig själv _______________________________________________________ Skicka ansökan till senast den 1 Vid frågor eller funderingar, kontakta Johan på E-post eller ring