Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vi får alltid höra "the rules" från kvinnornas sett o se på saker o ting. Här kommer äntligen männens regler!!!.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vi får alltid höra "the rules" från kvinnornas sett o se på saker o ting. Här kommer äntligen männens regler!!!."— Presentationens avskrift:

1

2 Vi får alltid höra "the rules" från kvinnornas sett o se på saker o ting. Här kommer äntligen männens regler!!!.

3 These are our rules: Kom ihåg... Alla dessa är numrerade som regel nr 1 med avsikt! Kom ihåg... Alla dessa är numrerade som regel nr 1 med avsikt!

4 1.1. Bröst är till för att se på och därför gör vi det. Försök inte att ändra på det! Bröst är till för att se på och därför gör vi det. Försök inte att ändra på det!

5 1.1. Vänj dig vid toalett locket. Du är en stor flicka nu! Om locket är uppe, stäng det! Vi måste ha det uppe, ni måste ha det nere. Ni hör oss aldrig klaga när locket är nere… Vänj dig vid toalett locket. Du är en stor flicka nu! Om locket är uppe, stäng det! Vi måste ha det uppe, ni måste ha det nere. Ni hör oss aldrig klaga när locket är nere…

6 1.1. Lördag = sport. Det är som med fullmånen eller tidvattnet, går inte att ändra på. Låt det bara vara… Lördag = sport. Det är som med fullmånen eller tidvattnet, går inte att ändra på. Låt det bara vara…

7 1.1. Handla är INTE en sport. Vi kommer aldrig att se det på det sättet. Handla är INTE en sport. Vi kommer aldrig att se det på det sättet.

8 1.1. Gråta är utpressning. Gråta är utpressning.

9 1.1. En gång för alla! Fråga det du vill veta: En gång för alla! Fråga det du vill veta: Utstuderade antydningar fungerar inte! Utstuderade antydningar fungerar inte! Starka antydningar fungerar inte! Starka antydningar fungerar inte! Självklara antydningar fungerar inte! Självklara antydningar fungerar inte! JUST SAY IT! JUST SAY IT! En gång för alla! Fråga det du vill veta: En gång för alla! Fråga det du vill veta: Utstuderade antydningar fungerar inte! Utstuderade antydningar fungerar inte! Starka antydningar fungerar inte! Starka antydningar fungerar inte! Självklara antydningar fungerar inte! Självklara antydningar fungerar inte! JUST SAY IT! JUST SAY IT!

10 1.1. ‘JA’ och ‘Nej’ är helt acceptabla svar till i stort sett alla frågor ‘JA’ och ‘Nej’ är helt acceptabla svar till i stort sett alla frågor

11 1.1. Kom bara till oss med problem om ni vill ha hjälp att lösa dom. Det är sånt vi gör. Kom bara till oss med problem om ni vill ha hjälp att lösa dom. Det är sånt vi gör. …sympati har ni tjejkompisar till. Kom bara till oss med problem om ni vill ha hjälp att lösa dom. Det är sånt vi gör. Kom bara till oss med problem om ni vill ha hjälp att lösa dom. Det är sånt vi gör. …sympati har ni tjejkompisar till.

12 1.1. Huvudvärken som du har haft de senaste 17 månaderna är ett problem. Huvudvärken som du har haft de senaste 17 månaderna är ett problem. …sök upp en läkare! Huvudvärken som du har haft de senaste 17 månaderna är ett problem. Huvudvärken som du har haft de senaste 17 månaderna är ett problem. …sök upp en läkare!

13 1.1. Vad vi än har sagt för 6 månader sen är oacceptabelt i en disskusion. Allt vi säger har noll värde efter 7 dagar. Vad vi än har sagt för 6 månader sen är oacceptabelt i en disskusion. Allt vi säger har noll värde efter 7 dagar.

14 1.1. Om du undrar om du är fet är du förmodligen det. Fråga inte oss! Om du undrar om du är fet är du förmodligen det. Fråga inte oss!

15 1.1. Om något vi sagt kan tolkas på två sätt, och det ena gör dig arg, menade vi det andra! Om något vi sagt kan tolkas på två sätt, och det ena gör dig arg, menade vi det andra!

16 1.1. Du kan antingen be oss göra en sak, eller berätta hur du vill ha det gjort. Du kan antingen be oss göra en sak, eller berätta hur du vill ha det gjort. Inte båda! Inte båda! Om du redan vet bäst, gör det själv! Om du redan vet bäst, gör det själv! Du kan antingen be oss göra en sak, eller berätta hur du vill ha det gjort. Du kan antingen be oss göra en sak, eller berätta hur du vill ha det gjort. Inte båda! Inte båda! Om du redan vet bäst, gör det själv! Om du redan vet bäst, gör det själv!

17 1.1. Om det är möjligt, snälla, säg det du vill säga under ett reklamavbrott! Om det är möjligt, snälla, säg det du vill säga under ett reklamavbrott!

18 1.1. Christopher Columbus behövde ingen vägledning, det gör inte vi heller! Christopher Columbus behövde ingen vägledning, det gör inte vi heller!

19 1.1. ALLA män ser bara I 16 färger, som i “Windows default settings”. ALLA män ser bara I 16 färger, som i “Windows default settings”. Peach, t.ex, är en frukt, inte en färg. Peach, t.ex, är en frukt, inte en färg. Vi har ingen aning vad Bordeaux är för färg, för oss är det enbart ett vin Vi har ingen aning vad Bordeaux är för färg, för oss är det enbart ett vin ALLA män ser bara I 16 färger, som i “Windows default settings”. ALLA män ser bara I 16 färger, som i “Windows default settings”. Peach, t.ex, är en frukt, inte en färg. Peach, t.ex, är en frukt, inte en färg. Vi har ingen aning vad Bordeaux är för färg, för oss är det enbart ett vin Vi har ingen aning vad Bordeaux är för färg, för oss är det enbart ett vin

20 1.1. Om den kliar, kliar vi. Om den kliar, kliar vi. Såna är vi… Om den kliar, kliar vi. Om den kliar, kliar vi. Såna är vi…

21 1.1. Om vi frågar vad som är fel och du säger “ingenting”, kommer vi att agera som om allt är bra. Vi vet att du ljuger, men det är inte värt att bråka om… Om vi frågar vad som är fel och du säger “ingenting”, kommer vi att agera som om allt är bra. Vi vet att du ljuger, men det är inte värt att bråka om…

22 1.1. Om du ställer frågor du inte vill ha svar på, förvänta dig då att du får ett svar du inte gillar!!! Om du ställer frågor du inte vill ha svar på, förvänta dig då att du får ett svar du inte gillar!!!

23 1.1. När vi ska bort någonstans, vad du än tar på dig är snyggt o passande, det är säkert! När vi ska bort någonstans, vad du än tar på dig är snyggt o passande, det är säkert!

24 1.1. Det är ingen ide att du frågar vad vi tänker på om du inte är beredd att diskutera ämnen som: Det är ingen ide att du frågar vad vi tänker på om du inte är beredd att diskutera ämnen som: –Sex, –Sport, eller… –Bilar Det är ingen ide att du frågar vad vi tänker på om du inte är beredd att diskutera ämnen som: Det är ingen ide att du frågar vad vi tänker på om du inte är beredd att diskutera ämnen som: –Sex, –Sport, eller… –Bilar

25 1.1. Du har nog med kläder! Du har nog med kläder!

26 1.1. Du har redan för många par skor! Du har redan för många par skor!

27 1.1. Jag är i form. Rund är en form! Jag är i form. Rund är en form!

28 1.1. Tack för att du läste detta; -Ja, jag vet, det blir soffan inatt, men, om du inte redan visste det, så gillar vi det! Det är nästan som camping…. Tack för att du läste detta; -Ja, jag vet, det blir soffan inatt, men, om du inte redan visste det, så gillar vi det! Det är nästan som camping….

29 Skicka denna vidare till alla män du känner – så vi får skratta lite åt verkligheten.

30 Skicka denna vidare till alla kvinnor du känner – I utbildningssyfte!


Ladda ner ppt "Vi får alltid höra "the rules" från kvinnornas sett o se på saker o ting. Här kommer äntligen männens regler!!!."

Liknande presentationer


Google-annonser