Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Fem goda vänner på äventyr De fem goda vännerna träffades varje dag och hittade på nya bus. Den här dagen hade myggan en idé. ”Jag vet, vi flyger till.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Varför förlorade jag mitt favoritjobb?
Äventyr i sjumilaskogen
Tack. Inte nog för att jag är supersnygg. Nu kan jag även flyga. Inga dåliga uppgraderingar UFO- killen gav oss. HAHAHAHA!!! Sweet mother of fuck,
Författare Josefin Berntsson År 2013
Brukarnas perspektiv: KUNSKAP/INFORMATION
Sagostig – sagoäventyr På Viaskolan i Nynäshamn ”finns” ett Viatroll.
Sagan om Piffy.
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Tre frågor du helst inte ska behöva ställa efter att du läst detta.
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Svenska som andraspråk
Patientenkät sommaren -13
78 respondenter. 2 [1] Hur har det varit hemma sedan du var här sist?
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
Skagen 2004 Torsdag morgon kl.08:15 lastades bilar med både spelare och material och resan till Danmark och Skagen kunde börja. Fint väder och lugnt.
Hej på er alla!!! Nu har det gått ett år sen jag gjorde ett bildspel. Hade glömt nästan hur kul det är.
Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.
Åk 9 - året då det händer -.
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
I detta shoppingcenter hade kvinnorna en möjlighet att välja en make bland olika män.....
Prova  Roliga bilder  Spel  Roliga videoz  Musikspelare  Downloads!  Till de minsta  Kontakt.
Heter det ”BLI” eller ”vara”?
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
Jenny Nyström.
Några bilder som hjälper oss att minnas vad som hänt.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Sagan om björnen.
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.
Barnens sagor.
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil
Varje dag försvinner flera personer…
Ett ödesdigert misstag…
Ett helt normalt samtal vid frukostbordet:. Hon: Vad skulle du göra, om jag plötsligt dog?
Ett Riktigt Julkort.
Du ÖnskAs en rigtigt gOD jul GOD JUL Först, klicka på stjärnan på julgranen, så vi kan få ljus i den….
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
HJÄRNGYMPA.
Marcus berättar lite om sig själv
Flickors psykiska ohälsa
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Det var en gång en man som  inte var nöjd med sitt redskap.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Ordkunskap Ord och begrepp som används för att uttrycka känslor, kunskaper och åsikter. Ords och begrepps nyanser och värdeladdning.
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Luncha & lär! Tänka, tycka eller tro?.
SIM TEAM.
Arbete med avsnittet pågår Utdrag ur utkast Kenneth Flood Alf Susaeg utdrag#1.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Vi kom tvåa och trea efter tuffa matcher mot Lindome men Vilma var lika glad i alla fall… Snickarcupen.
Den magiska dörren.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Kognitiv psykologi Tänk på en situation när det gick riktigt bra för dig. Varför gick det bra? Tänk på en situation när det gick riktigt dåligt för dig.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Välkommen till Strands BK´s upptaktsträff :30 Startar vi med en process 10:45Grunder i spärrspel 12:00 SISU bjuder på lunch på Hot Chili 13:00Första.
Textilarbete Alice Höök.
Den magiska dörren.
Det är tisdag och Björn ska på sin första ishockeyträning. Han skakar i hela kroppen av nervositet. Han har aldrig stått på några skridskor förut. När.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Vad tycker du? När man diskuterar berättar man vad man tycker om något. När jag tycker något har jag en åsikt. Ett finare ord för att säga något är att.
Presentationens avskrift:

Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller Jul, jul strålande jul...Ja visst är det strålande...eller?? Jag är glad att jag planerade i tid med pyntning och klappar. Ja åtminstone trodde jag det. Jag brukar alltid köpa några fina julgrupper så jag har hemma. Ja ni vet , så man han något med sig när man hälsar på hos släkt och vänner. Och vad tror ni händer.... Jo..på självaste julafton när vi var på väg till svärföräldrarna kom jag på det JULBLOMMA ...SKIIIIT!! Jag hade glömt. Och just i år hade vi också bestämt att vi inte skulle köpa klappar till oss vuxna.Äh strunta i det säger naturligtvis min käre sambo. Men man vill ju inte komma tomhänt. Jaha vart kan man åka?? Kollade snabbt på nätet, hmm,

Mobackes , typiskt stängde kl 13.00, 5 min för sen. Ja då blir det väl en mataffär. Började med Icaträffen, nej, Prix, nej, Ica kvantum, oj dom blommorna behöde akut hjälp,(För jag tror inte det ska prassla om en julgrupp). Då va Hemköp sista chansen, (och nu va min käääärreeee sambo ganska trött på mig)skyndade dit och hittade några stackars grupper, i den ena satt en fin tomte, iden andra var faktist 2 av blommorna skapliga, i en tredje ett fint band och i en fjärde en inte utslagen hyacint. Hur ska jag göra Tänk.. Maria...TÄNK.....

Ja nöden har ingen lag Jag tog saken i egna händer, flyttade om lite, en tomte här och ett snöre där och sen en liten blomma å vips en riktigt snygg julgrupp. Undrar om man kan få fängelse för uppsnoffsning av julblomma? Nu var jag lagomt svettig och smög mig fram till kassan . Skulle det gå vägen???? Kassörskan tittade lite konstigt på mig men slog in priset tog betalt och jag skyndade mig ut..PHUU.

  Väl framme hos svärföräldrarna, där tackade dom sååå mycket för blomman. Och jag svarar att det och va så lite... men tänk om dom visste ….

Annars har det varit lugnt ja förutom de sista dagarna på jobbet, folk är som galen . Kan dom inte planera??? Hihi. Alla verkar vara ute i sista minuten. Men det är egentligen ganska kul.

Något mer som va kul. Bollnäs käglan Något mer som va kul.. Bollnäs käglan.. Tänk att JAG kom 2:a, ( ja du läste inte fel,) Och till och med fick prispengar. Wow jag kan. Nu fick man ju mersmak. Det kanske inte är dax för proffs touren men förhoppningsvis blev det i alla fall en push för självförtroendet. Fast nog sitter man med datorn i knät och tittar på de super duktiga tjejerna touren i USA. Mina stora favoriter Kelly Kulick, Liz Johnson, Lynda Barnes,Carolin Dorin-Ballard vilka bowling drottningar.

Eller är det här med julen och Jesus inte sant????? Men man blir väl inte bättre av att sitta och drömma, utan träna, träna, träna så kanske man blir 1fjärdedel så duktiga som dessa tjejer, inte bara att spela utan även att läsa banan och veta vad man egentligen har för material. Så jag ser verkligen fram emot träningarna där vi också kommer att ha Lars till hjälp. Och kanske, kanske jag kommer att fatta det här jag också ...vem vet..under har ju faktiskt hänt. Eller är det här med julen och Jesus inte sant?????

utan för oss alla och hela klubben. Nu är det dax att gå ut Jag har i alla fall hopp, inte bara om mig själv, utan för oss alla och hela klubben. Nu är det dax att gå ut och skotta igen så jag, sambon, katten och jycken säger..... GOTT NYTT BOWLING ÅR TILL ER ALLA //Maria